تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834346084




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقص قوانين حفظ اراضي کشاورزي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۴۴ق.ظ)
نقص قوانين حفظ اراضي کشاورزي معاون حفظ کاربري و يکپارچگي اراضي کشاورزي سازمان امور اراضي کشور، بر ضرورت حفظ و حراست از اراضي کشاورزي کشور تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل ازروابط عمومي سازمان امور اراضي کشور، فريد صيدي‌نژاد در گردهمايي دو روزه مديران امور اراضي منطقه يک کشور در محمودآباد مازندران، گفت: به طور قطع با افزايش ضريب حفاظتي، عرصه‌هاي زراعي کمتري از دست خواهيم داد.
وي با بيان اين که براي رصد تغييرات و پايش عرصه‌ها، از نهادهاي مردمي و روش‌هاي نوين بهره خواهيم برد، افزود: اين سازمان براي رصد واقعي علاوه بر استفاده از مکانيزم‌هاي نوين، درصدد است تعداد گشت‌هاي حفاظتي در عرصه‌هاي زراعي کشور را از 130 گشت موجود به 400 گشت افزايش دهد.
معاون حفظ کاربري و يکپارچگي اراضي کشاورزي تصريح کرد: در اين خصوص طرحي تقديم دولت شده که اگر بتوانيم اعتبارات بگيريم به طور قطع فشارهاي نظارتي در عرصه‌هاي زراعي کشور بيشتر خواهد شد.
اين مسوول، نقص قوانين حفظ اراضي کشاورزي را از چالش‌هاي فرارو برشمرد و خاطرنشان ساخت: قانون مرتبط در سال 74 تصويب شد و در سال 85 اصلاحيه‌اي در آن صورت گرفت که نگاه اصلاحي در آن بيشتر حفظ کاربري نبوده است.
وي ادامه داد: اکنون مجلس شوراي اسلامي براي بازنگري قانون حفظ اراضي کشاورزي ورود کرده و اميد است نواقص موجود در اين قانون برطرف شود.
صيدي‌تژاد، توسعه حريم غيرضابطه‌مند شهرها را از ديگر چالش‌هاي پيش رو اعلام کرد و گفت: شهرها در محدوده بهترين اراضي کشاورزي واقع شده‌اند، بنابراين الگوي ساخت و سازشان بايد تغيير کند.
معاون حفظ کاربري و يکپارچگي اراضي سازمان، اجراي طراح کاداستر اراضي کشاورزي در کشور را از ضروريات اين بخش دانست و گفت: اين نقشه‌ها هنوز براي اراضي کشاورزي ايران تهيه نشده و بسياري از اختلافات، ناشي از نبود اين نقشه‌هاست.
وي يادآور شد: سازمان امور اراضي کشور براي تعيين تکليف اراضي برنامه‌اي دارد و هر ساله سطوحي را تعيين مي‌کند که با انجام اين مهم، مالکيت‌ها روشن و حد و مرزهاي اراضي مشخص مي‌شود.
صيدي‌نژاد، مساحت اراضي کشاورزي در ايران را 7.18 ميليون هکتار اعلام کرد و افزود: از اين مقدار فقط شش ميليون هکتار آبي است يعني سرانه هر ايراني 2000 متر زمين است که بايد آن را حفظ کرد.
وي با بيان اين که براي توليد يک سانتي‌متر خاک زراعي حدود 800 سال زمان نياز است، اظهار کرد: بنابراين رسالت همه براي حفظ اراضي کشاورزي بسيار سنگين است.
اجراي دستورالعمل رفع تداخلات به تعامل بيشتر نياز دارد
احمد احمدي طالشيان مديرکل دفتر ساماندهي و تعيين تکليف امور اراضي کشور نيز در اين نشست، بر تعيين تکليف تداخلات زمين‌هاي ملي و دولتي با زارعان و صاحب نسق تاکيد کرد و خواستار تعامل بيشتر دستگاه‌هاي اجرايي براي حفظ و حراست اراضي کشاورزي کشور شد.
وي خاطرنشان ساخت: در اين زمين‌ها، اصل بر کار کشاورزي است که بايد به نفع کشاورزان واقعي باشد.
احمدي طالشيان، با تاکيد بر لزوم هماهنگي و تعامل بيشتر منابع طبيعي اظهار داشت: اين تعامل در راستاي حفظ اراضي کشاورزي بايد با استفاده از ظرفيت‌هاي استاني، اطلاع‌رساني شود و لازم است که سازمان جهاد کشاورزي استان و منابع طبيعي و امور اراضي در جهت اجرايي شدن دستورالعمل ابلاغي از سوي وزير جهاد کشاورزي نهايت همکاري را داشته باشند.
به گفته وي، حجم بالاي کار در امور اراضي سراسر کشور باعث ايجاد محدوديت از لحاظ نيرو و امکانات شده است.
مديرکل دفتر ساماندهي و تعيين تکليف امور اراضي کشور، با تاکيد بر ضرورت هم‌افزايي بيش از پيش نهادهاي اجرايي در حفظ اراضي کشاورزي تاکيد کرد و يادآور شد: دستگاه‌هاي اجرايي ذي‌ربط بايد نگاه ملي به اين موضوع داشته باشند که در اين راستا، سازمان امور اراضي کشور فعاليت‌هايي را با هدف تعيين تکليف اراضي کشاورزي شروع کرده و تاکنون پلاک‌هاي زيادي در استان‌هاي کشور شناسايي شده است.
وي افزود: بايد هر چه زودتر براي جلوگيري از مشکلات فرارو در اين زمينه، مالکيت دولت بر اراضي ملي و دولتي و موات تثبيت شود که در صورت تعارض يا تجاوز در عرصه‌ها در آينده، بتوان به صورت جدي پيگيري کرد.
احمدي طالشيان، همچنين بازنگري و روزآمد شدن قوانين حفظ کاربري اراضي زراعي و باغي را اجتناب ناپذير دانست و گفت: قوانين اين بخش به منظور کارايي بيشتر بايد بروز شود که در اين راستا، خوشبختانه اصلاح قانون حفظ کاربري اراضي در مجلس در حال بررسي است و اميد مي رود هرچه زودتر به نتيجه برسد.
کاهش 70 درصدي تغيير کاربري در مازندران
صادق حسين‌پور مدير امور اراضي جهاد کشاورزي مازندران نيز در اين گردهمايي گفت: به دليل حضور نيروهاي گشت حفاظتي و همکاري نهادهاي اجرايي و امنيتي، ميزان تغيير کاربري اراضي کشاورزي در اين استان امسال تا 70 درصد کاهش يافته است.
وي افزود: معضل تغيير کاربري اراضي در مازندران با ادامه همکاري نهادهاي ذي‌ربط و اصلاح قانون حفظ اراضي و اطلاع‌رساني و آگاهي‌بخشي بيشتر به کشاورزان برطرف خواهد شد.
حسين‌پور، مرگ تدريجي کشاورزي و تهديد امنيت غذايي و کاهش توليد محصولات و درآمد کشاورزان را از پيامدهاي تغيير کاربري اراضي زراعي برشمرد و گفت: امسال براي اجراي طرح جلوگيري از تغيير کاربري اراضي در مازندران اعتبارات خوبي اختصاص يافته است.
وي از قلع و قمع 460 مورد ساخت و ساز غيرمجاز و تغيير کاربري اراضي کشاورزي در مازندران طي امسال خبر داد و تاکيد کرد: سازمان جهاد کشاورزي به تنهايي قادر به جلوگيري از تغيير کاربري اراضي نيست و همه دستگاه‌هاي اجرايي و امنيتي بايد کمک کنند تا جلوي اين معضل فراگير در استان گرفته شود.
مدير امور اراضي جهاد کشاورزي مازندران، اجرايي نشدن طرح آمايش سرزمين را از ديگر چالش‌هاي فراروي اين بخش عنوان و تصريح کرد: آمايش سرزمين يک ضرورت است، زيرا با اجراي اين مهم مرز اراضي و مکان‌هاي تفريحي، گردشگري و مسکوني براي هميشه مشخص مي‌شود.
به گفته وي، امسال، براي نخستين بار نقشه کاداستر 2 هزار و 500 هکتار از اراضي مازندران تهيه مي‌شود و ضروري است اين نقشه براي همه اراضي تهيه شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن