تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819169519




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقصد دهمین سفر استانی روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مقصد دهمین سفر استانی روحانی




کاروان تدبیر و امید در ادامه سفر استانی خود به منظور افتتاح خط ترانزیتی شرق دریای خزر (گرگان - اینچه‌برون - ترکمنستان) به استان گلستان سفر خواهد کرد.





خبرگزاری مهر: حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در دهمین سفر استانی خود سه شنبه به استان گلستان می رود.

در این سفر که جنبه بین المللی دارد قرار است خط ترانزیتی شرق دریای خزر (گرگان - اینچه‌برون - ترکمنستان) افتتاح شود.

‌خط‌ آهن گرگان – اینچه‌برون سه کشور ایران، ترکمنستان و قزاقستان را به یکدیگر متصل می‌کند؛ طول راه‌آهن گرگان - اینچه برون - اترک - برکت در ۳ کشور قزاقستان، ترکمنستان و ایران حدود ۹۰۸ کیلومتر است و در شرق دریای خزر ساخته شده که ۱۲۰ کیلومتر آن در قزاقستان، ۷۰۰ کیلومتر در ترکمنستان و ۸۸ کیلومتر در ایران قرار دارد و این خط ریلی کشورهای ‌(CIS) را به خلیج فارس و کشورهای جنوب شرق آسیا متصل می‌کند.
 
راه آهن اینچه برون- گرگان نیز بخشی از این پروژه ریلی است که از ناحیه "اوزن" قزاقستان آغاز و پس از عبور از شرق دریای خزر به کشور ترکمنستان رسیده و پس از عبور از محدوده اترک در خاک ایران از اینچه برون به گرگان ادامه پیدا می کند.

 فاز اول ايستگاه راه آهن اينچه‌برون به مساحت ۳ هزار متر به اتمام رسيده و در فاز بعدي ۹ هزار متر به اين فضا اضافه مي‎شود.

ساختمان فعلي شامل فضاهاي مسافري، گمرکي، ايستگاه پياده و سوار مسافر، پليس و نمازخانه است و در حدفاصل گرگان تا اينچه‌برون چهار ايستگاه احداث شده که عمليات ساخت اين ايستگاه‎ها در مراحل پاياني قرار دارد.

علاوه بر كشورهای مذكور، این خط ريلی جديد برای كل منطقه حائز اهميت است و حمل و ترانزيت بار را ميان كشورهای منطقه تسهيل نموده و ضمن كوتاهتر شدن مسير شمال- جنوب در حدود ۶۰۰ كيلومتر، زمان و هزينه های حمل بار را كاهش می دهد. با توجه به اتصال خطوط ريلی ايران به تركيه در غرب و امتداد خطوط ريلی كشور تا بندر عباس در خليج فارس و همچنين اتصال به پاكستان در جنوب شرق و اتصال به عراق در جنوب غرب و اتصال خطوط ريلی قزاقستان به روسيه در شمال، اتصال خطوط ريلی تركمنستان به ازبكستان در شمال شرق (و كشورهاي قرقيزستان و تاجيكستان)، می توان پيش بينی نمود كه خط ريلی جديد تاثير قابل توجهی در ترانزيت و رشد حجم تجارت دركشورهای منطقه خواهد داشت.

این خط ریلی قرار است روز چهارشنبه با حضور رؤسای جمهور سه کشور ایران، ترکمنستان و قزاقستان ابتدا در ایستگاه خاک ترکمنستان و سپس ایستگاه خاک ایران به بهره‎برداری برسد.







تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن