واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس پلیس راهور ناجا خبر داد: اجرای پرداخت الکترونیکی جرایم از طریق سامانه راهور از دی ماه تهران - ایرنا - رییس پلیس راهور نیروی انتظامی گفت: پرداخت الکترونیکی جرایم در سامانه راهور 120 از ماه آینده(دی) اجرا می شود، البته این سامانه وضعیت و انسداد جاده ها را نیز به اطلاع شهروندان می رساند.
به گزارش خبرنگار انتظامی ایرنا، سردار «اسکندر مومنی» روز شنبه در نشست خبری تمهدیدات ترافیکی و طرح زمستانی افزود: پرداخت جرایم از طریق این سامانه فقط برای خودروهای ممکن است که دارای حکم قضایی نباشد. بر این اساس دارندگان خودروهای با تخلفات بیش از یک میلیون تومان و توفیف شده و دارای حکم قضایی، نمی توانند جریمه های خود را از طریق این سامانه پرداخت کنند.
وی با بیان اینکه جرایم هیچ زمانی به روز نمی شود، گفت: ممکن است قبوض جرایم چند روزی برای پر شدن طول بکشد اما زمانیکه در سامانه قرار گرفت، قابل پرداخت است.
سردار مومنی با اشاره به آمار شماره گذاری خودروها در هشت ماه گذشته گفت: 756 هزار خودرو در این مدت شماره گذاری شدند که این رقم نسبت به سال گذشته 282 هزار مورد (8 / 59 درصد) افزایش را نشان می دهد.
وی افزود: 56 هزار و 104 دستگاه خودرو وارداتی نیز در هشت ماه گذشته شماره گذاری شدند که نسبت به سال گذشته 19 هزار مورد (58 درصد) افزایش داشته است.
به گفته رییس پلیس راهور ناجا، 393 هزار دستگاه موتورسیکلت نیز امسال شماره گذاری شد که نسبت به سال گذشته 8 / 82 درصد افزایش شماره گذاری موتور را نشان می دهد.
** افزایش 50 درصدی شماره گذاری خودروهای داخلی و خارجی
سردار مومنی ادامه داد: شماره گذاری های خودروهای داخلی و وارداتی نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش یافته است.
رییس پلیس راهور نیروی انتظامی گفت: تعداد کشته های تصادفات در هفت ماه امسال براساس آمار پزشکی قانونی 10 هزار و 870 نفر ثبت شده در حالیکه سال گذشته 11 هزار و 642 در حوادث جاده ای کشته شدند که آمار کشته های امسال کاهش 6 / 6 درصدی را نشان می دهد.
** تلفن همراه در تصادف رانندگی جایگزین مواد مخدر و الکل شده است
وی با اشاره به نشستی که در ماه جاری در سازمان ملل برگزار شد، افزود: در این نشست تلفن همراه در بروز تصادفات جایگزین موادمخدر و الکل در دنیا شده است، بگونه ای که در جهان تعداد کشته ها به یک میلیون و 300 هزار نفر و تعداد مجروحان به 50 میلیون نفر افزایش یافته و بیشترین عامل در تصادفات جاده ای در دنیا دریافت و ارسال پیامک اعلام شده است.
سردار مومنی گفت: براساس پیش بینی های به عمل آمده در سال 2030، تعداد کشته ها به حدود 5 / 2 میلیون نفر یعنی دو برابر می رسد.
وی افزود: نماینده آمریکا در این نشست اعلام کرده، میزان کشته های کشورش به 35 هزار و 200 نفر و تعداد مجروحان نیز به سه میلیون و 800 هزار نفر رسیده که بیشترین عامل تصادفات ارسال پیامک در حین رانندگی بوده است.
سردار مومنی گفت: در این نشست پیش بینی شد تا طراحی و تولید خودروهای هوشمند که خطای راننده را اعلام و در حین خطر و انحراف از جاده راننده را هوشیار کند در دستور کار قرار گیرد.
رییس پلیس راهور نیروی انتظامی افزود: ما نیز تلاش داریم میزان کشته های کشور به حداقل برسد، در حالیکه در دنیا با افزایش کشته های جاده ای مواجه هستیم، ما کاهش کشته ها را داشته و در آهنگ کاهش رتبه اول و در میزان تصادفات در دنیا رتبه میانگین را داریم.
** مشکلات عمده در شماره گذاری
سردار مومنی از مشکلات عمده در شماره گذاری ها و پایان مهلت های اعلام شده پیش فروش خودروها خبر داد و گفت: خودروسازان، خودروهای خود را پیش فروش و مردم آنها را پیش خرید کرده که این مساله مشکلاتی را برای سازمان های ذیربط از جمله سازمان استاندارد بوجود می آورد، زیرا سازمان های ذیربط می خواهند بر خودروها قوانینی را اعمال کنند که مشاهده می شود خودروها پیش فروش شده اند.
** خودرو وانت پیکان سال آینده شماره گذاری نمی شود
وی تاکید کرد: امسال خودروهای وانت پیکان آخرین سالی است که تولید و تمدید می شوند و برای سال آینده این نوع خودرو شماره گذاری نخواهد شد و از چرخه تولید خارج می شود تا خودروی مناسب تری تولید شود.
سردار مومنی گفت: در سال 93 این نوع خودرو پیش خرید نخواهد شد و مردم باید تا پایان مهلت شماره گذاری برای وانت پیکان تا پایان سال 93 اقدام کنند.
** بالا بودن آمار تصادفات اتوبوس ها
رییس پلیس راهور ناجا در بخش دیگری از سخنان خود به بالا بودن آمار تصادفات اتوبوس ها اشاره کرد و افزود: امسال 37 مورد واژگونی اتوبوس و همچنین ثبت 218 مورد کشته و مجروح از طریق اتوبوس ها ثبت شده در حالیکه باید میزان تصادفات حمل و نقل عمومی با خودروهای سواری مقایسه نشود و بر وسایل حمل و نقل عمومی باید نظارت کافی صورت گیرد.
به گفته وی، باید تفاوت معناداری بین آمار تصادفات خودروهای سواری و اتوبوس ها انجام و نظارت های سختگیرانه ای بر این خودروها اعمال شود.
سردار مومنی افزود: چنانچه تصادفی ناشی از نقص خودرو یا عدم الزامات دولتی در چک لیست های مدیر فنی رعایت نشود، علاوه بر راننده، مدیرفنی نیز مقصر شناخته شده و به دادگاه معرفی می شود و دفترچه راننده نیز در صورت تخلفات جرحی و یا حادثه ساز باطل و راننده باید شغل دیگری را برای خود برگزیند.
به گفته وی، همچنین چنانچه مدیران فنی پایانه ها مهر خود را در اختیار دیگری قرار داده و تصادفی در جاده اتفاق بیافتد باید پاسخگو باشند، زیرا حتی یک تصادف برای ناوگان حمل و نقل عمومی بویژه اتوبوس بسیار زیاد است.
ادامه دارد...
اجتمام(3)**9105**7268 ** ن.پ ** 1071
08/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]