تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درگذشت عالم مصيبتى جبران ‏ناپذير و رخنه ‏اى بسته ناشدنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870629649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر ارتباطات: فاز اول فیلترینگ هوشمند ماه آینده اجرایی می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیر ارتباطات: فاز اول فیلترینگ هوشمند ماه آینده اجرایی می‌شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه نمی‌خواهیم برای عده‌ای متخلف همه را از استفاده از اینترنت محروم کنیم، گفت: فاز اول فیلترینگ هوشمند ماه دیگر اجرایی می‌شود و بنای ما در استفاده از اینترنت محدودیت نیست، بلکه صیانت است.
آفتاب: امروز محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در غرفه خبرگزاری فارس در بیستمین نمایشگاه مطبوعات در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره این که تصمیم‌گیری راجع به فیلترینگ هوشمند در چه مرحله‌ای است، گفت: موضوع صیانت اجتماعی برای ما به عنوان دولت یکی از سیاست‌های جدی محسوب می‌شود.


وی افزود: در وزارت ارتباطات اعتقاد ما بر این است که مردم نباید برای استفاده از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی دغدغه‌ داشته باشند، زیرا اینترنت امکاناتی در اختیار مردم قرار می‌دهد که نمی‌توان از این امکانات صرف نظر کرد.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: به وسیله اینترنت در کنار امکانات ممکن است، یک سری مشکلات هم به وجود آید و عده‌ای در کنار استفاده از آن مرتکب تخلف شوند که وظیفه ما این است که از متخلفین مراقبت کنیم و همان کاری که پلیس انجام می‌دهد، را ما انجام دهیم و نباید به دلیل تخلف چند نفر دیگران را از استفاده امکانات خوب محروم کنیم.


واعظی با بیان اینکه در 9 ماه گذشته فیلترینگ هوشمند را طراحی کرده‌ایم اظهار داشت: روی این پروژه سرمایه‌گذاری زیادی شده و از همه امکانات از جمله دانشگاه‌ها، پژوهشگران و مرکز تحقیقات استفاده شده است.


وی افزود: فاز اول را یک ماه دیگر احرا می‌کنیم و فاز دوم هم سه ماه بعد است و امیدواریم با این کاری که انجام می‌دهیم، بتوانیم امکاناتی را که مردم از آن استفاده می‌کنند، را به خوبی در اختیار آنها قرار دهیم.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  اظهار داشت: هم اکنون اینترنت وسیله‌ای است که همه افراد از قبیل دانشگاهیان و تجار از آن استفاده می‌کنند و نمی‌خواهیم به دلیل آنکه تعداد اندکی در کشور از این ابزار استفاده صحیح نمی‌کنند یا برخی از سایت‌هایی که از نظر ما مستهجن است و از نظر  ما محتوایی مجرمانه دارد، باید محدودیت در این زمینه باشد، ولی قرار نیست به این بهانه، مردم را از امکانات مفید اینترنت برحذر داریم.


وی بیان داشت: تلاش داریم بخش کوچک که از اینترنت استفاده ناصحیح دارند، را حذف کنیم، ولی بقیه مردم بتوانند به راحتی و به درستی از آن استفاده کنند.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد مهلتی که قوه قضائیه برای پالایش شبکه‌های اجتماعی به وزارت ارتباطات داده بود و بنا به گفته شهریاری این مهلت روز گذشته به اتمام رسیده بود، اظهار داشت:‌ در مورد مهلت نمی‌دانم نامه‌ای نوشته‌اند و از این نامه‌ها در دستگاه‌های مختلف مرتبط نوشته می‌شود، ما قبل از این که نامه‌آی نوشته شود همین سیاست را داشتیم، بعد از نامه هم همین سیاست را دنبال می‌کنیم.


به گزارش خبرگزاری فارس وی بیان داشت: بنای ما مسدود کردن نیست، بلکه پالایش و صیانت است.




تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن