تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868641282




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

270هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان واگذار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 270هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان واگذار شد بوشهر- ایرنا- رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: از 340هزار واحد مسکن مهر احداثی در شهرهای زیر25هزار نفر جمعیت تاکنون 270هزار واحد به متقاضیان واگذار شده است.


علیرضا تابش روزجمعه درجمع خبرنگاران در شهر برازجان افزود: تاپایان امسال نیز 40 هزار واحد مسکن مهر دیگر در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت تکمیل و به متقاضیان تحویل خواهد شد.
وی اضافه کرد: تکمیل مابقی واحدهای مسکن مهر دردست ساخت دراین شهرها در نیمه اول سال آینده در دستور کار است.
تابش در باره بازسازی مناطق زلزله زده هفتم آذر سال 92 در دشتستان بیان کرد: 920میلیارد ریال در روزهای اول برای بازسازی مناطق زلزله زده دشتستان توسط هیات دولت تصویب شد که از این رقم 880 میلیارد ریال آن در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفت.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، از اختصاص 100میلیارد ریال اعتبار جدید برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله دشتستان خبر داد و بیان کرد: این میزان بتازگی توسط هیات دولت برای تکمیل و جذب کامل اعتبارات تخصیصی تصویب شده که بسیاری از کارها از این طریق انجام خواهد شد.
وی در باره پرداخت نشدن بخشی از کمک بلاعوض دولت به برخی از زلزله زدگان دشتستان گفت: کمک های بلاعوض را ما سعی کردیم بر اساس برنامه و با توجه به پیشرفت کار پرداخت کنیم که با توجه به تخصیص 100 میلیارد ریال جدید بزودی مابقی کمک های بلاعوض زلزله زدگان دشتستان پرداخت می شود.
تابش در مورد واحدهای آسیب دیده از زلزله در دشتستان که خارج از محدوده شهرها یا روستاها است بیان کرد: منازلی که غیرمجاز ساخته شده و پروانه کار ندارند در محدوده قانونی نیست و باید با شهرداری یا دهیاری تکلیف خود را معلوم کنند.
استاندار بوشهر نیز گفت: میانگین پیشرفت بازسازی مناطق زلزله زده دشتستان 90درصد است که سعی داریم هم از حیث زیرساخت ها و اماکن مسکونی این میزان را به 100درصد رسانده تا پرونده آن بسته شود.
مصطفی سالاری افزود: در حادثه سال گذشته ابتدا رییس جمهوری و پس از آن همه مسوولان کشوری بویژه رییس بنیاد مسکن توجه ویژه ای به منطقه داشتند طوری که روند بازسازی در سطح کشور بی نظیر و خاص شد.
وی اضافه کرد: از لحاظ زیرساخت ها همه بازسازی های جامع و کامل است اما یکی از برنامه ها و درخواست های ما اجرای طرح های هادی و بهسازی آنها در مناطق زلزله زده است.
سالاری یکی از شاخصه های مهم روند بازسازی مناطق زلزله زده دشتستان را مشارکت و محوریت مردم خواند و ادامه داد: امروز با تلاش مردم و مسوولان اگر با روزهای نخستین حادثه و دغدغه هایی که مردم داشتند مقایسه کنیم، آرامش و رضایت مندی خاصی در منطقه وجود دارد.
زلزله 5.7 ریشتری هفتم آذر سال 92 شهرستان دشتستان هفت کشته برجای گذاشت و خسارات زیادی به واحدهای مسکونی و تاسیسات زیربنایی این منطقه وارد کرد.
شهرستان دشتستان با مرکزیت شهر برازجان بیش از 230 هزار نفر جمعیت دارد و یکی از مناطق زلزله و سیل خیز استان بوشهر و کشور است که در دهه های اخیر چندین زلزله و سیل همراه با خسارت و تلفات در آن رخ داده است. ک/2
7213/539 /1596


07/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن