محبوبترینها
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853972098
محدودیت بودجه پژوهشی حوزه سلامت باید با تحقیقات کیفی وکاربردی جبران شود
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر بهداشت: محدودیت بودجه پژوهشی حوزه سلامت باید با تحقیقات کیفی وکاربردی جبران شود اراک - ایرنا - معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بودجه تحقیقات حوزه سلامت کشور امسال 300 میلیارد تومان است که محدودیت آن باید با هزینه کرد کیفی و انجام طرح های کاربردی موثر جبران شود.
دکتر «رضا ملک زاده» روز پنجشنبه در جمع استادان و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیا اینکه بودجه پیشنهادی تحقیقات سلامت و پزشکی امسال 13 هزار و 800 میلیارد تومان بوده افزود: بر اساس بند ه ماده 16 قانون برنامه پنجم توسعه؛ بودجه تحقیقات سلامت بایستی هر سال نیم درصد افزایش می یافته و مطابق این تکلیف باید امسال رشد بودجه سه درصدی در حوزه تحقیقات سلامت را شاهد بودیم.
وی عنوان کرد: رشد بودجه تحقیقات سلامت امسال تنها چهار دهم درصد بوده و اگر تصمیم سازان کلان و مسوولان اعتقاد دارند که دانشگاه ها و پژوهش کلید حل مسایل و تسریع روند توسعه است باید رویه فعلی به سرعت اصلاح شود.
دکتر ملک زاده ادامه داد: بر اساس آمار مستند، بودجه پژوهش پزشکی آمریکا 130 میلیارد دلار، اروپا 81 میلیارد دلار، چین هشت میلیارد دلار و ایران یکصد میلیون دلار است.
وی اظهار کرد: کشورهای مترقی و توسعه یافته حدود دو درصد بودجه خود را در عرصه تحقیقات زیرساختی سرمایه گذاری می کنند و کره جنوبی، ژاپن و آمریکا در این خصوص پیشتاز هستد.
دکتر ملک زاده گفت: تامین و تقویت امکانات پژوهشی در عرصه سلامت امری مهم است و اگر این زیرساختها تقویت نشود نمی توان به مهاجرت نخبگان فکری برای تولید دانش خرده گرفت.
**20میلیارد ریال به مجله های پزشکی کشور پرداخت شد.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشگی گفت: 20 میلیارد ریال به عنوان کمک امسال به مجله های پزشکی که مقالات با کیفیت و علمی را به چاپ رسانده اند؛ پرداخت شده است.
وی افزود: کیفی کردن مجله های پزشکی اولویت کاری امسال وزارتخانه است و ایجاد تعدد در آنها جزو برنامه ها نیست.
وی اظهار کرد: هم اینک حدود 500مرکز تحقیقات پزشکی در کشور ثبت شده که حدود 300 مورد آن فعال است و از این تعداد تنها حدود 40 مرکز فعالیت جدی و تحقیقات قوی دارند.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت و درمان به دنبال ایجاد پژوهشکده ها به جای تعدد مراکز تحقیقاتی است و سوگیری این اصلاحات نیز مبتنی بر نیازهای پایه حوزه سلامت هر استان است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: ایران در سال 2013 یک و نیم درصد در تولید علم جهان سهم داشته و در حوزه سلامت در برخی از رشته ها نظیر تولید دارو و بیو و نانو پزشکی خوش درخشیده اما راه طولانی در پیش است.
دکتر ملک زاده عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک با قابلیت های متعدد بایستی به کانون قوی پژوهش در کشور تبدیل شود و با مقالات برجسته تولیدات علمی آن در دنیا دیده شود.
وی اظهار کرد: تعداد دانشمندان کل جهان 60 هزار نفر است که سهم ایرانی ها در سال 2013 از این آمار 87 نفر بوده است در حالیکه با کیفیت بخشی به تولیدات علمی می توان در این حوزه جهش ایجاد کرد.
دکتر ملک زاده گفت: راهبرد اصلی در پژوهش های سلامت تخصص گرایی و عمیق شدن در یک رشته است و نباید با تعدد پژوهش های غیرکاربردی سرمایه و وقت صاحبات فکر و اندیشه هدر رود.
*** نظام ثبت دقیق بیماری و مرگ در استان مرکزی
وی اظهار کرد: ایجاد نظام ثبت دقیق بیماریها و مرگ در استان مرکزی نخستین گام مهم پژوهش های سلامت محور و برنامه ریزی اساسی در حل چالشها است.
وی اضافه کرد: استان مرکزی و شهر اراک از آلاینده های محیطی رنج می برد و برای مهار این معضل زیستی نیاز است که آمار دقیقی از الگوی بیماردهی با راه اندازی نظام ثبت بیماری و مرگ انجام شود.
وی اظهار کرد: معضل آلودگیهای زیستی در قرن گذشته گریبان گیر آمریکا و اروپا بوده اما این کشورها در سایه ایده های مطلوب علمی ، مشارکت صنایع و عزم تمامی بخشها، توانسته اند این مشکل را مهار کنند.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: آلایندگی های زیستی به شدت بر سلامت و کیفیت زندگی مردم اثرگذاری دارد و نخستین عوارض آن با بیماریهای قلبی و عروقی، ریوی و انواع سرطانها بروز می کند و رسالت حوزه سلامت این است که با تحقیقات هدفمند و پیشگیرانه از مخاطرات الایندگی بر سلامت جلوگیری کند.
دکتر ملک زاده توضیح داد: اراک در حوزه سلامت نیاز به پژوهش های متعددی در مهار معضلات بهداشتی و درمانی دارد که این مهم باید به درستی شناسایی شده و با برنامه در جهت پاسخگویی موثر به نیازها گام برداشته شود.
وی عنوان کرد: تنها در سایه تحقیقات علمی مستند می توان تصمیم سازان را در مسیر بهبود سلامت و اصلاح ساختارهای نادرست در صنعت و عمران شهری مجاب کرد و تولید این مستندات وظیفه دانشگاه علوم پزشکی است.
معاون تحقیقات و فناورزی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یاداور شد: نظام ثبت دقیق بیماریها باید مبتنی بر جمعیت باشد و با توجه به تغییر الگوی بیماردهی کشور از امراض عفونی به بیماریهای غیرعفونی آمار دقیق از بیماریها، کلید گشایش مشکلات است.
دکتر ملک زاده اظهار کرد: با توجه به حاد بودن معضل آلایندگی های زیستی در اراک؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمادگی دارد علاوه بر تامین بودجه پژوهش های علمی در این حوزه و کمک برای تاسیس پژوهشکده آلایندگی ها در این کلانشهر، از محققان برجسته آلایندگی هوای جهان نیز برای مشورت و تدوین نقشه راه تحقیقات دعوت کند.
وی عنوان کرد: یکی از راهبردهای مهم در تحقیقات حوزه سلامت مشارکت دادن صنایع و بخش خصوصی است که در استان مرکزی با توجه به حجم نیازهای تحقیقات سلامت محور باید از این ظرفیت حداکثر استفاده بشود.
** حل مشکلات اجتماعی و زیستی استان مرکزی نیازمند اقدامات پژوهش محور است
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: حل چالشها و مشکلات اجتماعی و زیستی استان مرکزی به تقویت پژوهش های سلامت محور و راهکارهای علمی نیاز دارد.
دکتر «حسن طاهراحمدی» افزود: استان مرکزی با وجود یک و نیم میلیون نفر جمعیت در عرصه سلامت سرویس دهی به دو میلیون نفر را انجام می دهد و این حجم بالای خدمات به دلیل واقع شدن این استان در شاهراه کشور است.
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالهای گذشته رشد متوازنی را در توسعه علمی نداشته و ظرف سالهای 90 تا 93 تعداد دانشجویان آن از یکهزار و 600 نفر به چهار هزار و 500 نفر رسیده در حالیکه بودجه و زیرساختها رشد مناسب ندارد.
وی اظهار کرد: هم اینک 242 عضو هیات علمی در شش دانشکده علوم پزشکی استان مرکزی فعالیت دارند و چهار هزار و 600 دانشجوی این دانشگاه در 66 رشته تحصیل می کنند.
وی بیان کرد: بودجه تحقیقاتی این دانشگاه امسال 600 میلیون تومان است که به هیچ وجه پاسخگوی نیازها نیست.
وی عنوان کرد: اولویت تحقیقاتی در این دانشگاه حل ریشه ای آلاینده های محیطی است که در این خصوص نیازمند سه میلیارد تومان بودجه برای شناخت منابع آلاینده، الگودهی دقیق بیماریها و ساماندهی مشکلات است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر یکروزه به اراک از سه مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی، تیروئید و سل و عفونی استان مرکزی، مرکز تحقیقات ناباروری و دو کارخانه تولیدات پزشکی دیدار می کند.ک/2
560/559/522
06/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
اختصاص سالانه 3 درصد از بودجه پژوهشی واحد علوم و تحقیقات به تجهیز کتابخانه
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۶ مدیر مرکز اسناد علمی و کتابخانه مرکزی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از اختصاص سالانه دو تا سه درصد از کل بودجه پژوهشی به تجهیز کتابخانه و مرکز اسناد علمی خبر داد به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا لطفی با اعلام این خبر اظهار کرد نیازسنجی منابعآثار پژوهشي برتر حوزههاي علميه خواهران منتشر ميشود
۵ آذر ۱۳۹۳ ۲۳ ۵۸ب ظ مدير پشتيباني پژوهشي حوزههاي علميه خواهران آثار پژوهشي برتر حوزههاي علميه خواهران منتشر ميشود مدير پشتيباني پژوهشي حوزههاي علميه خواهران با اشاره به توليد آثار فاخر علمي – پژوهشي از سوي بانوان طلبه يادآور شد هر سال شاهد درخشش بانوان طلبه در جشنوارههايمنتظر شنيدن اخباري خوش براي طرح هاي مترقي در حوزه سلامت هستيم
۳ آذر ۱۳۹۳ ۱۵ ۴۸ب ظ رييس سازمان نظام پزشکي منتظر شنيدن اخباري خوش براي طرح هاي مترقي در حوزه سلامت هستيم زالي گفت در راستاي گام هاي بلند دولت در حوزه سلامت منتظر شنيدن اخباري خوش در حوزه سلامت هستيم به گزارش خبرگزاري موج عليرضا زالي در جلسه ستاد کشوري نظارت بر تعرفه ها کهوجود پژوهشگاه حوزه بهداشت و درمان و علوم تحقیقات در خراسان شمالی ضروری است -
ثروتی وجود پژوهشگاه حوزه بهداشت و درمان و علوم تحقیقات در خراسان شمالی ضروری است بجنورد – خبرگزاری مهر نماینده مردم بجنورد گرمه جاجرم مانه و سملقان و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی گفت وجود پژوهشگاه در حوزه بهداشت و درمان و علوم تحقیقات در خراسان شمالی ضروری است به گزارکیفیت محوری از اولویتهای پژوهشی آموزش و پرورش است
مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان کیفیت محوری از اولویتهای پژوهشی آموزش و پرورش است خبرگزاری پانا مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان گفت کیفیت محوری در تحقیقات ازاولویتهای پژوهشی است ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ آبان ساعت 16 10 به گزارش سرویس آموزش و پرورش خبرگزاری پانا عبدالرضا فولادوندبهترین سن پیشگیری از بیماریها/ حوزه سلامت نیاز به کار فرهنگی دارد -
بهترین سن پیشگیری از بیماریها حوزه سلامت نیاز به کار فرهنگی دارد وزیر بهداشت گفت اگر در حوزه فرهنگ بین همه دستگاه ها اتفاق نظر و هم افزایی وجود داشته باشد این امر منجر به توسعه و حفظ آرامش مردم در جامعه خواهد شد به گزارش خبرگزاری مهر دکتر سید حسن هاشمی در جلسه انعقهیچ محدودیتی را در توسعه و تحقیقات هستهای نمیپذیریم/ ملت ایران با فناوری هستهای دکوری مخالف است -
کارخانه ای در گفتگو با مهر هیچ محدودیتی را در توسعه و تحقیقات هستهای نمیپذیریم ملت ایران با فناوری هستهای دکوری مخالف است رئیس کمیته هسته ای مجلس با بیان اینکه توافق جامع هستهای طبق قانون باید به تصویب مجلس برسد گفت برای ما صرفا چرخش یکسری سانتریفیوژ مطرح نیست زیرا طبق مادفراخوان مرکز تحقیقات زن و خانواده برای جذب هیات علمی پژوهشی منتشر شد
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۹ مرکز تحقیقات زن و خانواده در راستای تحقق اهداف و برنامههای راهبردی خود و به منظور تأمین هیات علمی پژوهشی با اولویت جذب نخبگان و استعدادهای درخشان طلاب حوزههای علمیه از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری میکند به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا مرکز تحقیقجبران کسری درآمدهای نفتی با مالیات/نفت 80 دلاری مناسب بودجه 94
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۵ منقبضکردن بودجه در تضاد با سیاست خارج از رکود است از اینرو باید کسری درآمدهای نفتی با ارتقای پایههای مالیاتی و رشد درآمدهای این بخش جبران شود علی دینی ترکمان – کارشناس مسائل اقتصادی - در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دربارضرورت فعالیتهای پژوهشی در حوزه ایثار و شهادت
چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۲ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت عزت و بزرگی ایران اسلامی مرهون ایثارگری ملت و به تاسی از فرهنگ عاشوراست به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان مراد روشنی در نشست اتاق فکر فرهنگی با بیان اینکه لرستان 6314 شهید راسیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت راهگشای تحولات عظیم شده
سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت راهگشای تحولات عظیم شده دکتر محمد شکاری در نشست اعضاء بسیج جامعه پزشکی از چگونگی روند اجرایی برنامه های تحول نظام سلامت تا کنون در استان سخن گفت وی افزود اجرای برنامه تحول نظام سلامت بسیار مهم بوده و جز با اراده و عزم ملی قابل اجرابیانه داوران بخشهای چهارگانه هفتمین دوره جایزه جلال معدل سطح کیفی آثار در حوزه رمان بالا نیست/ سالهای بی فرو
بیانه داوران بخشهای چهارگانه هفتمین دوره جایزه جلالمعدل سطح کیفی آثار در حوزه رمان بالا نیست سالهای بی فروغی داستان کوتاهدر بیانیه هیات داوران بخش رمان آمده است معدل سطح کیفی آثار در این حوزه بالا نیست به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس بیانیه هیات داوران هفتمین دغیرمتخصصان، چالش حوزه سلامت در مازندران
غیرمتخصصان چالش حوزه سلامت در مازندران پایگاه خبری حرف آنلاین در جدیدترین احبار تحلیلی خود با انتشار مطلبی با عنوان غیر متخصصان چالش حوزه سلامت در مازندران به مشکلات فراروی حوزه سلامت پرداخت این پایگاه خبری به نقل از فاطمه عربی نوشت رژیم درمانی 15 روزه کاهش وزن در یک مادانشگاهها بودجههای پژوهشی خود را صرف کارهای دیگر میکنند -
معاون وزارت علوم دانشگاهها بودجههای پژوهشی خود را صرف کارهای دیگر میکنند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت در واقع دانشگاهها یک اعتبار پژوهشی و آموزشی دارند که معمولاً به خاطر مشکلات جاری خود از این اعتبارات استفادههای دیگر میکنند به گزارش خبرگزاری متداوم خدمترسانی در حوزه سلامت از اولویت برنامههای سازمان پدافند غیرعامل
جمعه ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۱ معاون سلامت سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت تداوم خدمت رسانی در حوزه سلامت در اولویت برنامههای سازمان پدافند غیرعامل قرار دارد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سردار علی مهدی پور معاون سلامت سازمان پدافند غیر عامل کشور در همایش سازمعاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی خبر داد انتشار 700 اثر پژوهشی و کتاب در انتظار بودجه
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی خبر دادانتشار 700 اثر پژوهشی و کتاب در انتظار بودجهمعاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی گفت حدود 700 اثر پژوهشی و کتاب در دست چاپ نیازمند اختصاص اعتبار است به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلانتقاد معاون پژوهش وزارت علوم در حاشیه نمایشگاه کتب دانشگاهی: دانشگاهها بودجههای پژوهشی خود را صرف کارهای دی
انتقاد معاون پژوهش وزارت علوم در حاشیه نمایشگاه کتب دانشگاهی دانشگاهها بودجههای پژوهشی خود را صرف کارهای دیگر میکنندمعاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بازدید از دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی کتب کاربردی و دانشگاهی درباره کم بودن بودجه خرید کتابهای خارجی در-
گوناگون
پربازدیدترینها