تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 27 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853972098




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محدودیت بودجه پژوهشی حوزه سلامت باید با تحقیقات کیفی وکاربردی جبران شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر بهداشت: محدودیت بودجه پژوهشی حوزه سلامت باید با تحقیقات کیفی وکاربردی جبران شود اراک - ایرنا - معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بودجه تحقیقات حوزه سلامت کشور امسال 300 میلیارد تومان است که محدودیت آن باید با هزینه کرد کیفی و انجام طرح های کاربردی موثر جبران شود.


دکتر «رضا ملک زاده» روز پنجشنبه در جمع استادان و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیا اینکه بودجه پیشنهادی تحقیقات سلامت و پزشکی امسال 13 هزار و 800 میلیارد تومان بوده افزود: بر اساس بند ه ماده 16 قانون برنامه پنجم توسعه؛ بودجه تحقیقات سلامت بایستی هر سال نیم درصد افزایش می یافته و مطابق این تکلیف باید امسال رشد بودجه سه درصدی در حوزه تحقیقات سلامت را شاهد بودیم.
وی عنوان کرد: رشد بودجه تحقیقات سلامت امسال تنها چهار دهم درصد بوده و اگر تصمیم سازان کلان و مسوولان اعتقاد دارند که دانشگاه ها و پژوهش کلید حل مسایل و تسریع روند توسعه است باید رویه فعلی به سرعت اصلاح شود.
دکتر ملک زاده ادامه داد: بر اساس آمار مستند، بودجه پژوهش پزشکی آمریکا 130 میلیارد دلار، اروپا 81 میلیارد دلار، چین هشت میلیارد دلار و ایران یکصد میلیون دلار است.
وی اظهار کرد: کشورهای مترقی و توسعه یافته حدود دو درصد بودجه خود را در عرصه تحقیقات زیرساختی سرمایه گذاری می کنند و کره جنوبی، ژاپن و آمریکا در این خصوص پیشتاز هستد.
دکتر ملک زاده گفت: تامین و تقویت امکانات پژوهشی در عرصه سلامت امری مهم است و اگر این زیرساختها تقویت نشود نمی توان به مهاجرت نخبگان فکری برای تولید دانش خرده گرفت.
**20میلیارد ریال به مجله های پزشکی کشور پرداخت شد.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشگی گفت: 20 میلیارد ریال به عنوان کمک امسال به مجله های پزشکی که مقالات با کیفیت و علمی را به چاپ رسانده اند؛ پرداخت شده است.
وی افزود: کیفی کردن مجله های پزشکی اولویت کاری امسال وزارتخانه است و ایجاد تعدد در آنها جزو برنامه ها نیست.
وی اظهار کرد: هم اینک حدود 500مرکز تحقیقات پزشکی در کشور ثبت شده که حدود 300 مورد آن فعال است و از این تعداد تنها حدود 40 مرکز فعالیت جدی و تحقیقات قوی دارند.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت و درمان به دنبال ایجاد پژوهشکده ها به جای تعدد مراکز تحقیقاتی است و سوگیری این اصلاحات نیز مبتنی بر نیازهای پایه حوزه سلامت هر استان است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: ایران در سال 2013 یک و نیم درصد در تولید علم جهان سهم داشته و در حوزه سلامت در برخی از رشته ها نظیر تولید دارو و بیو و نانو پزشکی خوش درخشیده اما راه طولانی در پیش است.
دکتر ملک زاده عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک با قابلیت های متعدد بایستی به کانون قوی پژوهش در کشور تبدیل شود و با مقالات برجسته تولیدات علمی آن در دنیا دیده شود.
وی اظهار کرد: تعداد دانشمندان کل جهان 60 هزار نفر است که سهم ایرانی ها در سال 2013 از این آمار 87 نفر بوده است در حالیکه با کیفیت بخشی به تولیدات علمی می توان در این حوزه جهش ایجاد کرد.
دکتر ملک زاده گفت: راهبرد اصلی در پژوهش های سلامت تخصص گرایی و عمیق شدن در یک رشته است و نباید با تعدد پژوهش های غیرکاربردی سرمایه و وقت صاحبات فکر و اندیشه هدر رود.

*** نظام ثبت دقیق بیماری و مرگ در استان مرکزی
وی اظهار کرد: ایجاد نظام ثبت دقیق بیماریها و مرگ در استان مرکزی نخستین گام مهم پژوهش های سلامت محور و برنامه ریزی اساسی در حل چالشها است.
وی اضافه کرد: استان مرکزی و شهر اراک از آلاینده های محیطی رنج می برد و برای مهار این معضل زیستی نیاز است که آمار دقیقی از الگوی بیماردهی با راه اندازی نظام ثبت بیماری و مرگ انجام شود.
وی اظهار کرد: معضل آلودگیهای زیستی در قرن گذشته گریبان گیر آمریکا و اروپا بوده اما این کشورها در سایه ایده های مطلوب علمی ، مشارکت صنایع و عزم تمامی بخشها، توانسته اند این مشکل را مهار کنند.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: آلایندگی های زیستی به شدت بر سلامت و کیفیت زندگی مردم اثرگذاری دارد و نخستین عوارض آن با بیماریهای قلبی و عروقی، ریوی و انواع سرطانها بروز می کند و رسالت حوزه سلامت این است که با تحقیقات هدفمند و پیشگیرانه از مخاطرات الایندگی بر سلامت جلوگیری کند.
دکتر ملک زاده توضیح داد: اراک در حوزه سلامت نیاز به پژوهش های متعددی در مهار معضلات بهداشتی و درمانی دارد که این مهم باید به درستی شناسایی شده و با برنامه در جهت پاسخگویی موثر به نیازها گام برداشته شود.
وی عنوان کرد: تنها در سایه تحقیقات علمی مستند می توان تصمیم سازان را در مسیر بهبود سلامت و اصلاح ساختارهای نادرست در صنعت و عمران شهری مجاب کرد و تولید این مستندات وظیفه دانشگاه علوم پزشکی است.
معاون تحقیقات و فناورزی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یاداور شد: نظام ثبت دقیق بیماریها باید مبتنی بر جمعیت باشد و با توجه به تغییر الگوی بیماردهی کشور از امراض عفونی به بیماریهای غیرعفونی آمار دقیق از بیماریها، کلید گشایش مشکلات است.
دکتر ملک زاده اظهار کرد: با توجه به حاد بودن معضل آلایندگی های زیستی در اراک؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمادگی دارد علاوه بر تامین بودجه پژوهش های علمی در این حوزه و کمک برای تاسیس پژوهشکده آلایندگی ها در این کلانشهر، از محققان برجسته آلایندگی هوای جهان نیز برای مشورت و تدوین نقشه راه تحقیقات دعوت کند.
وی عنوان کرد: یکی از راهبردهای مهم در تحقیقات حوزه سلامت مشارکت دادن صنایع و بخش خصوصی است که در استان مرکزی با توجه به حجم نیازهای تحقیقات سلامت محور باید از این ظرفیت حداکثر استفاده بشود.

** حل مشکلات اجتماعی و زیستی استان مرکزی نیازمند اقدامات پژوهش محور است
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: حل چالشها و مشکلات اجتماعی و زیستی استان مرکزی به تقویت پژوهش های سلامت محور و راهکارهای علمی نیاز دارد.
دکتر «حسن طاهراحمدی» افزود: استان مرکزی با وجود یک و نیم میلیون نفر جمعیت در عرصه سلامت سرویس دهی به دو میلیون نفر را انجام می دهد و این حجم بالای خدمات به دلیل واقع شدن این استان در شاهراه کشور است.
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالهای گذشته رشد متوازنی را در توسعه علمی نداشته و ظرف سالهای 90 تا 93 تعداد دانشجویان آن از یکهزار و 600 نفر به چهار هزار و 500 نفر رسیده در حالیکه بودجه و زیرساختها رشد مناسب ندارد.
وی اظهار کرد: هم اینک 242 عضو هیات علمی در شش دانشکده علوم پزشکی استان مرکزی فعالیت دارند و چهار هزار و 600 دانشجوی این دانشگاه در 66 رشته تحصیل می کنند.
وی بیان کرد: بودجه تحقیقاتی این دانشگاه امسال 600 میلیون تومان است که به هیچ وجه پاسخگوی نیازها نیست.
وی عنوان کرد: اولویت تحقیقاتی در این دانشگاه حل ریشه ای آلاینده های محیطی است که در این خصوص نیازمند سه میلیارد تومان بودجه برای شناخت منابع آلاینده، الگودهی دقیق بیماریها و ساماندهی مشکلات است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر یکروزه به اراک از سه مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی، تیروئید و سل و عفونی استان مرکزی، مرکز تحقیقات ناباروری و دو کارخانه تولیدات پزشکی دیدار می کند.ک/2
560/559/522


06/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن