تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860318476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

30درصد اعتبار مصوب احیای دریاچه ارومیه محقق می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 30درصد اعتبار مصوب احیای دریاچه ارومیه محقق می شود تبریز - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی از تخصیص و جذب 30 درصد اعتبار مصوب هیات دولت برای احیای دریاچه ارومیه خبر داد.


به گزارش خبرنگارایرنا، خلیل ساعی روز پنج شنبه در سومین جلسه کارگروه احیای دریاچه ارومیه در شهرستان بناب که با هدف بررسی مشکلات اجتماعی و فرهنگی این موضوع تشکیل شد، گفت: دولت یازدهم با تلاش و تعصبی که از خود نشان داد بیش از هفت هزار و 295 میلیارد ریال اعتبار برای احیای دریاچه ارومیه تصویب کرد که 30 درصد از این رقم درحال تخصیص است.
وی اضافه کرد: بحران خشک شدن دریاچه ارومیه در طول 18 سال اخیر بروز کرده و در دولت یازدهم پس از انجام طرح مطالعاتی نجات دریاچه توسط متخصصان دانشگاه صنعتی شریف در مدت هشت ماه، در نهایت طرح جامع احیای دریاچه با 24 راهکار اساسی روز هشتم تیر ماه امسال توسط هیات وزیران به تصویب رسید.
ساعی افزود: طرح نجات دریاچه ارومیه از لحاظ میزان اعتبار لازم هیچ نگرانی ندارد و بودجه اعتباری جذب شده به موقع در اختیار دستگاه های مسوول قرار می گیرد.
مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی از پیشنهاد استقرار مرکز تحقیقات طرح احیای دریاچه ارومیه در شهرستان بناب استقبال کرد و گفت: اعتقاد داریم نتایج کاربردی تحقیقات و پژوهش های علمی دانشگاه های بناب دراین زمینه از کارهای کارشناسان مستقر در تبریز و تهران مفیدتر و دقیق تر خواهد بود.
ساعی با اشاره به جایگزینی طرح بهکاشت به جای طرح نکاشت محصولات کشاورزی در حاشیه دریاچه ارومیه گفت: اجرای طرح نکاشت در این مناطق موجب بیکاری 250 هزار نفر می شد و شخص رییس جمهوری نیز تبعات منفی آن را پیش بینی کرده بود.
وی همچنین رعایت و تبلیغ صرفه جویی در مصرف آب را ضروری تر از همیشه ارزیابی کرد و افزود: نباید به بارندگی های اخیر امیدوار باشیم بلکه احتمال ادامه خشکسالی وجود دارد و از طرفی کشور ایران در35 سال آینده جزء چهار کشور نخست دنیا در زمینه بحران بی آبی خواهد بود.
ساعی با بیان اینکه بارش های اخیر موجب شد بحث محدودیت کشت به طرح تغییر الگوی کشت و طرح به کاشت در حوزه دریاچه ارومیه تبدیل شود، گفت: این روند به تازگی آغاز شده است و درادامه در دیگر استان ها نیز اتفاق خواهد افتاد.
وی ادامه داد: باید به تهدید خشک شدن دریاچه ارومیه به عنوان فرصتی برای کل کشور جهت استفاده از فناوری های نوین در بخش های کشاورزی بهره برد.
مدیر کل مدیریت بحران استان در خصوص نحوه مقابله با افزایش حفر چاه های غیرمجاز در بناب نیز یادآوری کرد: باید دراین زمینه نوعی خود کنترلی بوجود بیاید و همه افراد نسبت به جلوگیری از این رویه ناپسند حساس باشند.
7230/7240/ 1495


06/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن