واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: با هدف شناسایی حلقه های مفقوده ی تعامل صنعت و دانشگاه؛ مرکز امداد صنعت برای نخستین بار در آذربایجان شرقی تاسیس می شود خبرگزاری پانا:با امضای تفاهمنامه توسط مرکز آموزشی علمی کاربردی آمیکو و جامعه اسلامی کارگران استان آذربایجان شرقی،مرکز امداد صنعت در استان تاسیس شد.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۶ آذر ساعت 12:38
به گزارش خبرگزاری پانا،داود فدائی مشاور عالی رئیس هیأت مدیره گروه صنعتی آمیکو ضمن بیان اهداف پیش روی این دانشگاه با صنعت اظهار کرد: به رغم همه تلاش های انجام شده در کشور بیکاری به عنوان معضلی اساسی بیشتر جوانان امروزی که آینده سازان جامعه هستند را تهدید کرده و بعضاٌ با روی آوردن به فساد آینده خود را تباه می کنند، ولی ما می توانیم برای نجات این بحرانها با راهکارهایی آنها را به سوی پیشرفت علمی و اقتصادی سوق دهیم .
وی افزود: جامعه ما به افراد و گروهی نیاز دارد که به عنوان گروه نوآوری در شاخصه صنعت در هر منطقه حضور داشته باشند و با توجه به پتانسیل آن استان در راه اندازی بنگاههای اقتصادی و ایجاد زمینه اشتغالزایی و هم در زمینه آموزش مهارت محور اهداف کلانی را برای صنعت و اشتغال آن منطقه برنامه ریزی نمایند.
مشاور عالی رئیس هیأت مدیره گروه صنعتی آمیکو در امور دانشگاه با بیان اینکه طرح امداد صنعت به عنوان اولین بار در استان آذربایجان شرقی اجرایی خواهد شد افزود: امداد صنعت نه تنها به توان فکری صنعتگران کمک خواهد کرد بلکه با برگزاری همایش و سمینارها و دعوت از تمامی صنعتگران جهت پذیرش عضویت با سه عنوان عضو برنزی ، نقره ای و طلائی در هر حوزه کاری برای اینکه چه محصولاتی را به بیرون ارائه دهند که زمینه ی ثبات اشتغال و نوع پیشرفت فعالیت و رشد آنها به صورت تعاملی پایدار و سازنده را فراهم کند، پژوهش هایی را انجام خواهد داد.
وی گفت:در یک بنگاه اقتصادی فرد نوآور و کارآفرین با شکل گرفتن در کنار سرمایه گذار خواهد توانست با ایجاد شبکه راهبردی، نوآوری را در حوزه های مختلف ایجاد نماید و با نیازسنجی آموزشی و مشاوره به اهداف مهمی در اقتصاد و صنعت دست یاد.
پروفسور فدائی با بیان اینکه برگزاری همایش امداد صنعت برای صنعتگرانی که نمی خواهند دچار بحران شوند و یا می خواهند از بحران خارج شوند مطالب اثرگذاری را خواهد داشت افزود: بنگاه های كوچك ومتوسط می توانند به عنوان مهمترین مبنای اشتغال زایی قرار گیرند و معرفی فعالین صنعتی و اساتید دانشگاهی در گام نخست بهانه ای برای پیدایش زبان مشترک بین صنعت و دانشگاه خواهد شد که باید تلاش کرد این پیوند را به تعاملی پایدار و سازنده تبدیل نمائیم. قاعدتاً این تعامل در نتیجه ی ایجاد هدفی مشترک به وجود خواهد آمد.
پروفسور فدائی در پایان گفت: تشکیل حلقه های مفقوده ی تعامل صنعت و دانشگاه از جمله اهداف مرکز امداد صنعت می باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]