واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دو و نیم درصد بودجه دانشگاه ها باید صرف توسعه IT شود اراک - ایرنا - رییس دبیرخانه مرکزی مناطق کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دو و نیم درصد بودجه اجرایی هر دانشگاه باید برای توسعه زیرساخت فناوری اطلاعات آن واحد دانشگاهی صرف شود.
دکتر «مجید باروت کوب زاده» روز چهارشنبه در پنجمین نشست مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پارک های علم و فناوری منطقه چهار کشور در دانشگاه صنعتی اراک افزود: تخصیص این بودجه به حوزه IT در نشست چهارم دانشگاه ها مطرح و از سوی وزارت علوم ابلاغ سراسری شده است.
نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: بودجه مذکور باید برای توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات از قبیل نرم افزارهای جدید و پشتیبانی از آنها صرف شود و خرید رایانه ، افزایش پهنای باند و غیره در شمول این هزینه کردها نیست.
باروت کوب زاده در بخش دیگری از سخنانش گفت: منطقه بندی حوزه تحول فناوری اطلاعات دانشگاه ها از اسفندماه 1391 آغاز شده و نخستین نشست منطقه ای آن در همدان برگزار شد.
وی افزود: منطقه بندی دانشگاه ها بهترین ظرفیت برای راهبری مسایل نظام آموزش عالی کشور با صرفه جویی در حوزه انسانی و مالی است.
باروت کوب زاده اظهار کرد: مراکز آموزش عالی کشور پیشتر در قالب هشت منطقه تقسیم بندی شده بود، اما در نقشه راه جدید 9 منطقه عملیاتی تعریف شده است.
وی تاکید کرد: در حوزه فناوری اطلاعات باید نرم افزارهایی را برنامه ریزی کنیم که دانشگاه های کوچک نیز بتوانند از عهده هزینه های آن برآیند.
دبیر پنجمین تشست مدیران فناوری اطلاعات دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری منطقه چهار کشور اضافه کرد: اساس کار حوزه فناوری اطلاعات، معماری و ساختاری مناسب و مطلوب است و بدون آن نمی توان از نرم افزارهای قبلی، نرم افزارهای جدید، شرکت های پشتیبانی کننده و هزینه های لازم استفاده مطلوبی داشت.
مهندس «نصرت الله بنیادی» افزود: سازمان های بزرگ و منعطف ناگزیر به استفاده از سیستم جامع اطلاعاتی SOA هستند، زیرا این سامانه بیش از 60 درصد در هزینه های سیستم نرم افزاری نسبت به سیستم های یکپارچه صرفه جویی دارد.
وی تاکید کرد: برای استفاده روان، سالم و مطلوب تر در حوزه فناوری اطلاعات نباید تمامی سیستم های جامع اطلاعاتی مراکز دانشگاهی با یک شرکت پشتیبان درگیر شوند بلکه باید از سیستم های پشتیبان متعدد بهره بگیرند.
دبیرپنجمین نشست مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه ها،موسسات آموزش عالی وپارک های علم و فناوری منطقه چهار کشور نیز هدف از این نشست یک روزه را انتقال تجربیات و پیشرفت های واحدهای دانشگاهی با یکدیگر و شناسایی و خودارزیابی نقاط قوت و ضعف عملکردها در حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد.
«مسعود مرادی زاده» افزود: برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع «رایانش ابری» در دو بخش و جلسه پرسش و پاسخ با موضوع سامانه جامع دانشگاهی ERP به منظور یکپارچه سازی نرم افزارهای آموزشی، اداری و پژوهشی دانشگاه ها برای جلوگیری از جزیره ای عمل کردن واحدهای دانشگاهی، از دیگر برنامه های این نشست علمی است.
در این نشست مدیران و کارشناسان IT مراکز دانشگاهی استان های همدان، کردستان، کرمانشاه، قم و مرکزی حضور داشتند.ک/2
588/560/
05/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]