تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در هر جمعه، اندكى از سبيل و ناخن‏هاى خود را بگير، و اگر هم چيزى وجود نداشته باشد، آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831034429




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیخ مذاکره و میزی که دو سو دارد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: شیخ مذاکره و میزی که دو سو دارد
کار دولت روحاني براي به توافق رسيدن با برخي از جريان‌هاي سياسي داخل به مراتب سخت تر از تفاهم با طرف خارجي ست. تا طيف مقابل روحاني «تغيير» در کشور را نمي‌پذيرد نمي‌شود به وحدت اميد داشت.
مصطفی داننده: حسن روحاني از همان روزهايي که با آن عباي نجفي معروفش پاي به عرصه انتخابات گذاشت از تغيير در سياست خارجي ايران و از بين بردن ابرهاي سوء تفاهم ميان ايران و کشورهاي جهان سخن به ميان آورد. اين سخنان روحاني با استقبال مردم روبرو شد و ايرانيان « شيخ ديپلمات» را راهي ميدان پاستور و نهاد رياست جمهوري کردند. ديوارهاي کشيده شده ميان مرزهاي ايران به همين راحتي فرو نمي‌ريخت و رئيس جمهور با «چکش مذاکره» سعي کرد اعتماد از دست رفته ميان ايراني‌ها و جهانيان را بازسازي کند. مذاکرات هسته‌اي ايران و کشورهاي 1+5 به ويژه افزايش سطح شرکت کنندگان در اين مذاکرات از کارشناسان به وزراي خارجه، گفت‌وگوي تلفني با اوباما، ديدارهاي متعدد با سران کشورهاي اروپايي، حضور گسترده ديپلمات‌ها و روساي جمهور و سران کشورهاي مختلف در جهان و ترويج گفتمان صلح در منطقه از نمونه‌هاي بارز اين استراتژي روحاني در عرصه سياست خارجي بود.
روحاني با همان لبخندهاي معروف در کنار لبخندهاي ديپلماتيک ظريف، تغيير در عرصه سياست خارجي را کليد زد و باعث تغيير نگاه جهانيان نسبت به ايران شد. تصوير روحاني از ايران باعث شد تا جهانيان کم کم خاطرات دوره محمود احمدي نژاد را فراموش کنند. روحاني از ديپلماسي مديريت و رهبري جهان دولت دهم به سمت تعامل با جهان رفت و اين تفاوت بزرگ يک سياستمدار کهنه کار که پله هاي ترقي را به تدريج و با آزمودن سطوح مختلف مديريتي طي کرد، بود، با رئيس جمهوري که مهم ترين منصب مديريتي اش مديريت عمراني شهر تهران بود.
«شيخ مذاکره» پشت ميز گفتگو نشست تا مشکلات اقتصادي و سياسي ايران کم شود، اما ميز مذاکره براي روحاني دو سو داشت. يکي به سمت خارج از مرزهاي و سمت ديگر به سوي گروه‌هاي سياسي داخل از کشور. مذاکرات هسته‌اي «ژنو» و « وين» نشان مي‌دهد طرف غربي، تغيير گفتمان ايران را پذيرفته است و به خاطر همين با تمام قوا و نيرو پاي ميز نشسته و چشم در چشم طرف ايران بر سر انرژي هسته‌اي و مسائل جهاني گفت‌وگو کرده و حتي دست کمک خود را براي مقابله با داعش به سوي ايران دراز مي‌کند.
آن سو ترک اما گويي ميان طرف داخلي و روحاني ديوار بي اعتمادي بلندتر است و برخي از جريان‌هاي سياسي نمي‌خواهند تغيير در ايران را باور کنند. آنها نمي‌خواهند بپذيرند که مردم در خرداد 92، راي به تغيير دادند و اعلام کردند طرفدار مذاکره، گفت‌وگو و اعتدال هستند و ديگر دوست ندارند مشکلات گذشته را تجربه کنند. اين جريان سياسي در جريان انتخابات رياست جمهوري 92، در فيلم‌هاي تبليغاتي خود، سعيد جليلي را نماد قهرمان ملي و مذاکرات او با طرف غربي را نشان اقتدار کشور معرفي مي‌کردند و مذاکرات هسته‌اي دولت خاتمي که اتفاقا توسط حسن روحاني مديريت مي‌شد را نماد خواري و ذلت ايران ناميدند و اين سخنان خود را نظر کل مردم ايران معرفي کردند.
برگه‌هاي راي اما حرف تازه‌اي داشت که برخلاف نظر اين دوستان بود. مردم به اعتدال و مذاکره راي داده بودند و تنها 4 ميليون نفر از گفتمان هشت سال پيش از اين دولت، حمايت کرده بودند. حالا بعد از گذشت بيش از يک سال و نيم از عمر دولت روحاني، هنوز طرف مقابل اين دولت را دولت تمام مردم نمي‌داند و اعلام مي‌کند جامعه ايراني سياست‌هاي خارجي دولت روحاني را قبول ندارد.
اين دوستان در سخنراني‌ها و نطق‌هاي خود به ويژه در مجلس از دلسوزي براي دولت روحاني سخن مي‌گويند و شکست او را شکست خود مي‌دانند اما معلوم نيست چرا با بنرهاي خياباني و همايش هاي ريز و درشت مي‌خواهند بگويند که اصلا نبايد به طرف مقابل اعتماد کرد. با مرور مواضع اين جريان سياسي در مورد دولت روحاني و اتهام‌هايي که طي اين مدت زده شده است، اعم از رابطه با خارج از کشور، خيانت و... نشان مي‌دهد دلسوزي اين جريان براي دولت را نمي‌شود باور کرد.
به نظر مي‌رسد کار دولت روحاني براي به توافق رسيدن با برخي از جريان‌هاي سياسي داخل به مراتب سخت تر از تفاهم با طرف خارجي ست. تا طيف مقابل روحاني «تغيير» در کشور را نمي‌پذيرد نمي‌شود به وحدت اميد داشت.




۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن