تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه بر باطل سوار شود، مَركبش او را ذليل خواهد كرد. كسى كه از راه حق منحرف شود ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802892359




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنبیه، نتیجه ندارد! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تنبیه، نتیجه ندارد!
کد خبر: ۴۵۲۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱ - 25 November 2014


شیوه صحیح تربیت کودکان همیشه یکی از دغدغه‌های مهم والدین است.

به گزارش ایسنا، تربیت کردن صحیح به جای تنبیه کودکان، آنها را در آینده تبدیل به افرادی مسئول، صادق، مهربان و تعامل‌پذیر می‌کند. در واقع تعیین و اجرای مقررات خاص و منطقی در خانه، کودکان را با رفتارهایی بهتر و محترمانه تر پرورش می‌دهد. بنابراین والدین باید در نظر بگیرند که تادیب و تنبیه با هم برابر نیستند. اگر والدین به جای ادب کردن کودکشان او را تنبیه کنند به نتایج دلخواه خود در تربیت فرزندشان نخواهند رسید.

والدینی که کودکانشان را تنبیه بدنی می‌کنند اغلب باور ندارند که با این شیوه به کودکشان ضربه می‌زنند. این گونه والدین، خود نیز والدینی با رفتارهای تنبیهی مشابه داشته‌اند. اما تحقیقات اخیر نشان می‌دهد زمانی که این والدین از ناکارآمدی تنبیهات بدنی و عوارض منفی آن آگاه می‌شوند، بسیاری از آن‌ها رفتارشان را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت اینترنتی «ورکینگ مادر»، پنج دلیل زیر نشان می‌دهد که تادیب بهتر از تنبیه است:

1. تنبیه بدنی در واقع یک واکنش افراطی و کنترل نشده است و زمانی صورت می‌گیرد که والدین احساس می‌کنند از رفتار اشتباه کودکشان آسیب دیده‌اند و و انگیزه‌شان از این اقدام این است که دردی را که متحمل شدند با کتک زدن به کودک بازگردانند. اما این واکنش کاملا بی‌رحمانه،‌ غیرمنطقی و بی‌نتیجه است و چه بسا که در اکثر موارد به جای آموزش صحیح حس لجبازی را در کودک تشدید می‌کند. پس هر بار که عصبانی شدید به جای بالا بردن دستتان، یک نفس عمیق بکشید و آن موقعیت را ترک کنید.

2. با تنبیه، هیچ نکته مثبتی را نمی‌توانید به فرزندتان بیاموزید. زمانی که والدین عصبانی می‌شوند و اقدام به تنبیه فرزندشان می‌کنند عکس‌العمل عقلانی از آنها در این شرایط بعید به نظر می‌رسد و همین موضوع تشخیص درست و غلط را برای کودکان سخت می‌کند. در حالی که برخورد محترمانه با کودک و صحبت کردن با او به تصمیم گیری عاقلانه در او کمک بیشتری می‌کند.

3. یک مشکل بزرگ تنبیه کردن کودک، برابر نبودن والدین و فرزند در این واکنش غیرعادلانه است. در حالی که وقتی والدین فرزندشان را تنبیه می‌کنند به ضعف و آسیب پذیری آنها در این رابطه فکر نمی‌کنند. اما در حالت رفتار عاقلانه و برخورد آرام با کودک، بحثِ نابرابری بین والدین و کودک دیگر وجود ندارد. در واقع کودکان به اندازه بزرگترها توانایی جسمی، تجربه و دانش کافی ندارند. علاوه بر این زمانی که والدین کودک خود را تنبیه بدنی می‌کنند به طور غیرمستقیم به او می‌آموزند که این رفتار خشونت آمیز با ضعیف ترها و کوچک ترها صحیح است. چرا که والدین الگوی اصلی فرزندشان هستند.

4. به یاد داشته باشید که کودکان به اندازه بزرگترها شایسته احترامند. والدین به همان اندازه که با دیگران تعامل محترمانه دارند باید با کودکشان نیز همانگونه باشند. آیا شما با همکاران و دوستانتان نیز همانگونه رفتار می‌کنید که با فرزندتان رفتار می‌کنید؟ پس در خانه کنترل بیشتری بر رفتارتان داشته باشید.

5. تنبیه یک رابطه مبتنی بر ترس بوجود می‌آورد. اگر والدین پس از هر اشتباه کودک بلافاصله او را تنبیه کنند، یک رابطه مبتنی بر ترس در کودکان به وجود می‌آید و این ترس و اضطراب در ادامه زندگی کودک نیز همراه او می‌ماند و با کاهش اعتماد به نفس، مانع بزرگی بر سر راه پیشرفت‌های آتی او در سنین بزرگسالی‌اش خواهد بود.

بنابراین با توجه به تاثیرات منفی تنبیه، با روش‌های مثبت در برخوردتان،‌ رفتارهای مثبت را به کودکتان بیاموزید. در واقع روش‌های تادیبی، روش‌های محترمانه تر و موثرتری هستند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن