تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860362711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه وزیر نیرو به کشاورزان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: از توجه دولت به بخش کشاورزی حداکثر استفاده صورت گیرد توصیه وزیر نیرو به کشاورزان تهران - ایرنا - وزیر نیرو گفت: کشاورزان باید از موقعیت پیش آمده توسط دولت که 85 درصد هزینه تجهیزات و اجرای آبیاری به روشهای نوین را پرداخت می کند، حداکثر استفاده صورت گیرد.


به گزارش ایرنا، حمید چیت چیان در دیدار با نماینده کشاورزان سراسر کشور، افزود: دولت برای مناطق محروم میزان پرداخت سهم دولت به کشاورزان در نصب تجهیزات و اجرای آبیاری به روش های نوین را صد درصد اعلام کرده است.
وی یادآور شد: در دنیا از هر مترمکعب آب 3.5 کیلوگرم ماده خشک تولید می کنند این رقم برای کشور ما فقط 840 گرم است یعنی ما سه برابر استاندارد برای تولیدات خود آب مصرف می کنیم و آبیاری غرقابی محکوم است.
وی با بیان اینکه امروز مهمترین مسئله کشور آب است، ادامه داد: ما با یک حالت فوق العاده روبه رو هستیم از این جهت که هم رفاه و هم توسعه کشاورزی و صنعتی کشور وابسته به آن است و کسی تردید ندارد که مسایل بهداشت و سلامت نیز وابستگی مستقیم به آب دارد.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه از 130 میلیارد مترمکعب منابع آبی به زیر 120 میلیارد مترمکعب رسیده ایم چرا که ضمن کاهش بارندگی، جمعیت کشور نیز چند برابر شده است، اظهار داشت: برای مثال حوضه آبریز زاینده رود میزان کشاورزی از 40 به 400 هزار هکتار اراضی آبی و دیم رسیده ایم.
چیت چیان گفت: طی سی سال گذشته بیش از 600 سد ساخته شده؛ هرچند که باید راهکار اساسی برای جمع آوری آب هایی که بدون کنترل از کشور خارج می شوند بخصوص تکمیل و احداث شبکه های آبیاری و زهکشی پایین دست سدها مورد توجه قرار گیرد زیرا مدیریت تقاضا چاره ای ندارد جز آنکه مصرف براساس آب موجود برنامه ریزی شود.
وی افزود: بازچرخانی، شیرین سازی و استفاده از پسآب ها از جمله عواملی موثر در افزایش آبهای در دسترس هستند ولی منابع دولت برای انجام این برنامه ها محدود می باشد و کار باید بطور جدی به دست کشاورزان و صنعتگران و خانواده ها باشد.
وزیر نیرو با تاکید دولت بر حمایت از تشکل های کشاورزان و آب بران، از کشاورزان خواست ضمن مشارکت کامل در تصمیم گیری های دولت خود به عنوان بازوان قوی در مهار این بحران سهیم باشند.
چیت چیان خاطرنشان کرد: از 609 دشت سطح کشور اینک 307 دشت با بیلان منفی روبه رو هستند که آب استحصالی بعضی از چاه ها به خاک این مناطق نیز صدمه اساسی وارد می کند.
وی افزود: در حال حاضر 80 درصد آب های تجدیدشونده کشور را مصرف می کنیم در حالیکه استاندارد بیش از مصرف 40 درصدی را مجاز ندانسته و وزارت نیرو با همکاری همه مردم رهاسازی برای مصرف 55 درصدی را در دستور کار دارد.
اقتصام(2)1053**1558


03/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن