واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دولت تدبیر وامید، دولت بسیجی هفته اول آذر ماه، یادآور رخدادی بزرگ و اثرگذار در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است، پنجمین روز این هفته سالروز تاسیس بسیج مستضعفین به فرمان حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ایران می باشد.
طی 35 سال گذشته این نهاد برخواسته از بطن ملت، خدمات قابل توجهی ارائه کرده است، اوج رشادتها و ایثار و فداکاری بسیج و بسیجیان، در هشت سال دفاع مقدس به بهترین وجه ممکن به منصه ظهور رسید.
بسیج متعلق به هیچ جناح و گروه سیاسی نیست و اصولا فراتر از همه دسته بندی های سیاسی است، بسیج فقط کارکرد نظامی ندارد، هرکسی که دل در گرو عزت و آبادانی و ترقی ایران زمین داشته باشد و هر کسی در هر لباس و مقامی که پایبند به اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی و معقتد به قانون اساسی جمهوری اسلامی است و هر کسی که خواهان ایرانی سربلند و مقتدر است ... بسیجی است.
تمامی روسای قوای مملکت و مقامات و مسوولین رده های گوناگون، تا اقشار مختلف مردم اعم از کارگر و کشاورز، دانشجو و معلم وروحانی ، زن و مرد.....و همه اقوام ساکن در این سرزمین پهناور می توانند بسیجی باشند.
دولت یازدهم به ریاست دکتر روحانی نه تنها از این قاعده مستثنی نیست، بلکه بنا بر عملکرد اعضای آن می توان مدعی بود که دولت تدبیر و امید، دولت بسیجی است.
1- قانون گرایی: از مجموع 18 وزیر پیشنهادی رییس جمهوری برای تصدی وزارتخانه های دولت، چهار وزیر آن با رای عدم اعتماد نمایندگان مجلس مواجه و از راهیابی و حضور در دولت باز ماندند.
با گذشت تنها چند ماه وزارت، وزیر علوم و تحقیقات و آموزش عالی استیضاح و از کار برکنار شد، سه گزینه پیشنهادی رییس جمهوری برای این وزارتخانه یکی پس از دیگری با رای عدم اعتماد نمایندگان مجلس مواجه شدند.
برخلاف دولتهای نهم و دهم، تاکنون چندین وزیر دولت یازدهم به مجلس فرا خوانده شده و کارت زرد دریافت کرده اند با وجود فشارهای افکارعمومی و حامیان دولت، شخص آقای روحانی نه تنها مقابله به مثل ننمود بلکه بعد از هربار مخالفت نمایندگان مجلس شورای اسلامی، برحق قانونی مجلس تاکید و بدون کوچک ترین اعتراضی، رای مجلس را پذیرا شده است.
دکتر روحانی پایبندی خود به قانون، ولو برخلاف نظرش باشد را سرلوحه کار خویش قرار داده است.
2- تحول در نظام سلامت کشور: آنچه طی ماههای اخیر در عرصه ‹‹سلامت›› مردم رخ داده است، را می توان انقلابی تاریخی و بزرگ در زمینه حساس و مهم بهداشت و درمان و سلامت مردم و بویژه اقشار آسیب پذیر جامعه نام نهاد.
روزگاری نه چندان دور، بارها اتفاق می افتاد که بیماران بدلیل عدم توان مالی در پرداخت هزینه های بیمارستانی، بعنوان ‹‹گرو›› همچنان در بیمارستان نگهداری می شدند اما امروز در سایه سیاست های مدبرانه دولت تدبیر وامید، هزینه های بیمارستان برای شهر نشینان شش درصد و برای ساکنین روستاها سه درصد تعیین شده است، این میزان هم براساس یک فرمول، قابل کاهش است.
3- صیانت از بیت المال: بعد از شروع بکار دولت دکتر روحانی، مهندس زنگنه وزیر نفت دولت یازدهم با تمام توان اقدامات اصلاحی خود را شروع کرد، ابتدا پولهایی که بنام دور زدن تحریم ها از بیت المال به جیب اشخاص رفته بود، به خزانه باز گردانید.
بازسازی میادین نفتی را در دستور کار قرار داد، پارس جنوبی که قبل از روی کارآمدن دولت ‹‹نهم›› به یک قطب مهم اقتصادی و اشتغالزا مبدل شده بود و در هشت سال قبل از روی کار آمدن دکتر روحانی، فقط نامی از آن باقی مانده بود، دوباره رونق بخشید.
موضوع بهره برداری از میادین مشترک با کشورهای عربی همسایه، در دستور کار قرار گرفته و راهبرد آن است که اجاره غارت سرمایه ای بنام گاز و نفت به هیچ کشوری داده نشود، سهم صادرات نفت جمهوری اسلامی ایران افزایش یابد و.....
4- موفقیت در عرصه سیاست خارجی: بکارگیری وزیری توانا، لایق، مسلط بر اوضاع و احوال کنونی جهان، برخوردار از شخصیتی فرهیخته، دوست دار نظام جمهوری اسلامی و حافظ منافع ملی ملت ایران، تیمی مجرب و دلسوز برای مذاکرات هسته ای به سرپرستی چنین وزیر دانشمندی، متوقف نمودن ماشین صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران، آغاز مذاکرات فشرده و دفاع منطقی و موثر از منافع ملی مملکت در این مذاکرات، ایجاد شکاف قابل ملاحظه در ساختمان تحریم های ظالمانه ای که علیه کشورمان به اجراء گذاشته شده است، افزایش میزان اثرگذاری و قدرت تهران در معادلات منطقه ای و بین المللی، .....از جمله اقدامات دولت تدبیر و امید درعرصه سیاست خارجی است.
5- موفقیت های اقتصادی: کاهش نرخ تورم از 42 درصد به کمتر از 20 درصد، متوقف نمودن افزایش لجام گسیخته قیمت ها و ایجاد ثبات نسبی در بازار، تثبیت نرخ ارز به نحوی که ‹‹جمشید بسم الله ها›› نتوانند نرخ آن را در خیابانها و معابر تهران تعیین نمایند، افزایش نسبی پول ملی، ایجاد امنیت برای سرمایه گذاری و...
اگر تلاش و کوشش برای تضمین منافع ملت ایران، فراهم نمودن زمینه خوشحالی آحاد مردم، کاهش مشکلات اقتصادی و معیشتی و ایجاد رفاه نسبی، احترام به حقوق حقه ساکنان این سرزمین، ایجاد فضای آرام در جامعه و قانون مداری و... را از جمله شاخص های یک مدیر بسیجی بدانیم، باید دولت تدبیر و امید را دولتی بسیجی محسوب کرد.
دولتی که با تمام وجود و با وجود همه مشکلات ریز و درشت موجود و فراروی آن، کماکان در تلاش برای ایجاد چنین زمینه است.
دولت بسیجی ‹‹تدبیر وامید›› نیازمند کمک و مساعدت همه دستگاهها و قوای کشور است، مجلس شورای اسلامی می تواند با رای به آقای دکتر فرهادی گزینه پنجم پیشنهادی رییس جمهوری، وحدت را در هفته بسیج که هفته اتحاد و انسجام ملی برای پیشبرد اهداف عالیه انقلاب اسلامی است، به نمایش بگذارد.
کرم محمدی
03/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]