محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832395329
جنگ تبلیغاتی هسته ای آلبرایت علیه ایران |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جنگ تبلیغاتی هسته ای آلبرایت علیه ایران
سید صاحب صادقی
کد خبر: ۴۵۱۵۵۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۸ - 22 November 2014
جنگ روانی و تبلیغاتی اکنون به یکی از مهم ترین عناصر تاثیر گذار فضای مذاکراتی بدل شده است. موسسه علوم و امنیت بین المللی (isis) به مدیریت دیوید آلبرایت مهم ترین بازوی تبلیغاتی هسته ای علیه ایران است.
مدیر این موسسه در گذشته در زمره مجرب ترین کارشناسان هسته ای آژانس بین المللی انرژی اتمی محسوب می شد اما از سال 2011 رویه موسسه تحت امر وی کاملا غیر حرفه ای شده و با نفوذ صهیونیستها در این موسسه، جهت گیری های سیاسی و عمدتا ضد ایرانی آن برجستگی خاصی یافته است. برخی از مهم ترین عوامل فعال آیپک در ایالات متحده مانند "استیون روزن" و "چاس فریمن" ارتباط تنگاتنگی با دیوید آلبرایت پیدا کرده و حتی موسسه تحت امر وی را به صورت گسترده ای تحت حمایت مالی قرار دادند.
تشدید سیاست ضد ایرانی آیپک و کمک به موسساتی چون موسسه آلبرایت موجب شد که از اواخر سال 2011 افرادی مانند "جاش بلاک" که یکی از سه ضلع مثلث سیاستگزاری آیپک محسوب می شد با این استدلال که رویه های خطرناک آیپک به وقوع جنگ علیه ایران می انجامد، به تدریج از آیپک خارج شده و از از آن زاویه بگیرند.
لابی های یهودی فعال در آمریکا با مجموعه های بزرگ و پیچیده خود مهم ترین نمادهای ضد ایرانی در جامعه و سیاست آمریکا محسوب می شوند. آیپک مهم ترین مجموعه این گروه ها محسوب می شود. این مجموعه سیاسی تلاش دارد تا زمینه های لازم برای ارتقا موقعیت اسرائیل در ساختار سیاسی ایالات متحده را فراهم سازد.
دیوید آلبرایت تحت تاثیر تشدید گرایش های افراط گرایانه آیپک در مقاطع مختلف، یکی از مهم ترین عوامل جوسازی و جنگ روانی علیه ایران به حساب آمده است. تبلیغات منفی وی علیه تاسیسات پارچین، تاسیسات مخفی اعلام نشده ایران و نیز این ادعا که ایران در سال 2014 به بمب اتم دست پیدا می کند، به محور شایعه پراکنی هسته ای صهیونیستها علیه ایران بدل شد. وی اخیرا افرادی مانند اولی هاینونن را که وی نیز از کارشناسان سابق آژانس به حساب می آید، تحت استخدام خود درآورده است.
اولی هاینونن که سابقا برخی از اطلاعات محرمانه تاسیسات ایران را به آمریکایی ها ارائه کرده بود، در پوشش بازرس آژانس چندین بار به ایران سفر کرده بود. موسسه علوم و امنیت بین المللی تحت مدیریت آلبرایت تقریبا تنها موسسه فعال مطالعات امنیتی است که به صورت مداوم تصاویر ماهواره ای مربوط به ایران را با هزینه های گزاف خریداری می کند که نشان دهنده پشتیبانی قوی اطلاعاتی و مالی از این موسسه می باشد.
دیوید آلبرایت اخیرا نیز در پس از گزارش آژانس ایران را به نقض توافق ژنو متهم کرد و گفت: «آخرین گزارش آژانس حاکی از آن است که ایران در سانتریفیوژهای "آیآر ۵" گاز اورانیوم وارد کرده است. ایران گاز طبیعی را وارد این نوع از سانتریفیوژ کرده که پیشرفتهترین نوع سانتریفیوژی است که ایران در اختیار دارد. توافق ژنو به صراحت تاکید کرده بود که ایران از این نوع سانتریفیوژ خود نباید استفاده کند.»
نقش موسسه علوم و امنیت بین المللی به همراه دیگر موسسات فعال مطالعاتی و امنیتی در تاثیرگذاری بر ادراک کارگزاران اجرایی و عملیاتی دیپلماسی آمریکا انکار ناشدنیست و جوسازی های این موسسه همواره نقش مخربی در روند مذاکرات داشته است. از سوی دیگر یکی از مهم ترین موانع رودرروی آمریکائیان در مذاکرات و رسیدن به توافق نیز این موسسه می باشد. طبیعی است که رویکردهای این موسسه به عنوان خط قرمزها و راهبردهای افراطیون و تندروهای آمریکایی و لابی های صهیونیستی به شمار می رود و بنابر این جهت گیری های آن تاثیر به خصوصی بر فضای مذاکرات دارد.
محور اصلی رویکرد آلبرایت در رابطه با مذاکرات ایران با گروه 1+5 که به خوبی می توان نمود های آن را در رویکرد تیم مذاکره کننده آمریکایی دید، به شرح ذیل است:
1)هدف اصلی مذاکرات هسته ای با ایران را باید دستیابی به «مجموعه ای از توافقات» دانست. توافقاتی که دربرگیرنده «مجموعه ای از مراحل» برای دستیابی به مصالحه مرحله ای باشد. در هر مرحله لازم است تا فرایندهای نیل به تعادل در رویکرد امنیتی ایران با کشورهای مذاکره کننده در چارچوب گروه 1+5 به وجود آید. در این مذاکرات باید بر موضوعاتی تأکید شود که ماهیت ملموس و عینی دارند. موضوعاتی که نباید آنها را در کوتاه مدت درنظر گرفت بلکه باید آثار آن را در طولانی مدت مورد ارزیابی قرار داد. بنابراین موضوع مذاکرات باید کلی باشد در حالی که هر موضوع کلی باید به زمان بندی های متنوعی تقسیم شود.
2) موضوع مذاکرات باید براساس اولویت های امنیتی ایران و کشورهای 1+5 تنظیم گردد. اولین و اصلی ترین موضوع آن است که ایران باید متعهد شود که فرایند غنی سازی هسته ای خود به مقیاس بالاتر از 5 درصد را متوقف سازد. در حالیکه هم اکنون ایران از قابلیت لازم برای غنی سازی اورانیوم در مقیاس 20 درصد برخوردار است. افزایش توانایی ایران، امکان پذیرش چنین تعهداتی را مشکل می سازد. از سوی دیگر ایران باید متعهد شود که تأسیسات تکمیلی خود در پروژه غنی سازی اورانیوم در منطقه فوردو قم را متوقف سازد. از سوی دیگر ایران باید تضمین هایی را به مقامات آژانس بین المللی انرژی اتمی در ارتباط با عدم انحراف فعالیت های هسته ای به حوزه های نظامی را بدهد.
3) ایالات متحده و متحدانش باید انگیزه ایران برای افزایش همکاری با نهادهای بین المللی را فراهم آورد. یکی از راه های دستیابی به چنین توافقی آن است که موضوع غنی سازی اورانیوم برای راکتور تحقیقاتی تهران که نیازمند سوخت 75/19درصدی می باشد را در قالب «اورانیوم کمتر غنی» شده فراهم سازد. لازم به توضیح است که این راکتور در ارتباط با تولید ایزوتوپ های پزشکی فعالیت دارد. از سوی دیگر گروه 1+5 باید آمادگی این موضوع را داشته باشد که بتواند انواع ایزوتوپ های پزشکی مورد نظر ایران در قالب اورانیوم های کمتر غنی شده (LEU) را فراهم آورد. از سوی دیگر کشورهای گروه 1+5 نباید ایران را تهدید به افزایش تحریم های اقتصادی نمایند. این امر باید برای یک مدت مشخص مورد پذیرش قرار گیرد. لازم به توضیح است که در این دوران، ایالات متحده و متحدینش نباید تلاش ایران برای کاهش محدودیت های اقتصادی در قالب تغییر در تحریم های وضع شده توسط شورای امنیت سازمان ملل را مورد پذیرش قرار دهند.
4) تیم مذاکره کننده با ایران لازم است تا روندی را در پیش گیرد که بتواند هدف اصلی خود را کسب توافقنامه ای قرار دهد که موسوم به «توقف در برابر توقف» است. هدف این توافقنامه آن است که اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران متوقف شود تا در ازای آن زمینه برای توقف روند افزایش غلظت غنی سازی اورانیوم توسط ایران به وجود آید.
5) ایران باید آمادگی خود را برای به کارگیری روش های اثباتی در ارتباط با عدم نظامی شدن فعالیت-های هسته ای نشان دهد. به عبارت دیگر شفاف سازی بخشی از فرایندی محسوب می شود که ایران کشورهای گروه 1+5 را متقاعد نماید که هیچگونه انحرافی در فعالیت هسته ای وجود ندارد. به این ترتیب محدودسازی تحریم های اقتصادی و صنعتی علیه ایران ارتباط مستقیمی با «تضمین های امنیتی» ایران پیدا می کند.
6) آژانس بین المللی انرژی اتمی برای تصدیق فعالیت های قانونی ایران باید بتواند از برنامه های هسته-ای ایران دیدار به عمل آورد. به این ترتیب آژانس باید بتواند اجرای سیاست هایی که مربوط به رویکرد شورای امنیت سازمان ملل در مورد روند تعلیق غنی سازی اورانیوم را پیگیری نماید.
7) آژانس بین المللی انرژی اتمی باید از قدرت لازم برای نظارت و ارزیابی مراکز حساس هسته ای و نظامی ایران را به دست آورد. در این ارتباط آژانس همچنین باید مسأله مربوط به میزان مواد هسته-ای غنی شده و قابلیت ایران برای غنی سازی هسته ای را تأیید نماید.
8) اگر چنین شرایطی حاصل گردید، امریکا نیز باید تحریم های اعمال شده علیه ایران را به گونه ای تدریجی کاهش دهد. گروه 1+5 باید افزایش قابلیت ایران برای تأمین نیازهای هسته ای در حوزه صنعتی و ایزوتوپ های پزشکی را مورد پذیرش قرار دهد. در این ارتباط نباید هیچگونه تحریم مضاعفی علیه ایران اعمال گردد.
9) هرگونه توافق بین ایران و کشورهای 1+5 باید براساس استراتژی حداقل بهینه باشد. مزایای چنین استراتژی را باید کاهش ریسک جنگ علیه ایران دانست. در نهایت اینکه گروه 1+5 نباید از مسیر تنظیم شده برای تنظیم معاهدات و توافقنامه طولانی مدت غفلت نمایند. به عبارت دیگر باید زمینه برای تداوم مذاکرات گروه 1+5 با ایران در آینده باز و فراهم باقی بماند.
این رویکردهای دیوید آلبرایت به همراه جو سازی هایی که هر از چند گاهی فضای مذاکراتی را تحت تاثیر قرار می دهد، به مهم ترین ابزار کنونی گروه های اسرائیلی ضد ایران بدل شده است و در واقع می توان گفت که موسسه علوم و امنیت بین المللی به مدیریت وی بازوی اجرایی و تبلیغاتی ایپک و تندروها علیه ایران در مذاکرات هسته ای می باشد که یکی از مهم ترین موانع فراروی غرب و 1+5 در توافق احتمالی نیز می باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
سربازانی که تا آخرین گلوله علیه داعش میجنگند |اخبار ایران و جهان
سربازانی که تا آخرین گلوله علیه داعش میجنگند در روستای حیاحی ژنرال سوید باسل الشعوا در کنار هفت سرباز و ده نفر از اعضای یک گروه شبه نظامی محلی به نام نیروی دفاع ملی در یک خانه کوچک در حال مبارزه با داعش هستند این در حالی است که اعضای این گروه تروریستی آنها را محاصره کرده وفعالیت منافقین علیه توافق هسته ای |اخبار ایران و جهان
فعالیت منافقین علیه توافق هسته ای در گزارش منافقین ادعاهای تکراری و ضد ایرانی آژانس به شکل گزارشی پژوهشی تکرار شده است کد خبر ۴۵۱۰۲۰ تاریخ انتشار ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹ ۵۶ - 20 November 2014 در گزارش منافقین ادعاهای تکراری و ضد ایرانی آژانس به شکل گزارشی پژوهشی تکرار شده است بهاعلام جنگ القاعده علیه عربستان |اخبار ایران و جهان
اعلام جنگ القاعده علیه عربستان گروهک تروریستی القاعده شاخه یمن با ابوبکر البغدادی خلیفه خود خوانده داعش بیعت کرد کد خبر ۴۴۸۹۶۵ تاریخ انتشار ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱ ۱۴ - 12 November 2014 گروهک تروریستی القاعده شاخه یمن با ابوبکر البغدادی خلیفه خود خوانده داعش بیعت کرد به گزارش باچه مسائلی در توافق هستهای برای مردم ایران مهم هستند؟ |اخبار ایران و جهان
چه مسائلی در توافق هستهای برای مردم ایران مهم هستند در آستانه پایان مهلت مذاکرات هستهای هنوز اختلافاتی جدی درباره ابعاد مختلف مذاکرات باقی مانده است به این دلیل که هر توافقی باید از حمایت جدی افکار عمومی برخوردار باشد دانستن نگاه افکار عمومی به فرایند مذاکرات و چارچوب یک توچگونه مواضع آمریکا درباره تحریمها، مذاکرات هستهای را پیچیده میکند؟ |اخبار ایران و جهان
چگونه مواضع آمریکا درباره تحریمها مذاکرات هستهای را پیچیده میکند یکی از نکاتی که بیشتر تحلیلگران درباره دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1 5 بر آن اتفاق نظر دارند این است که موضوع تحریم ها یکی از مهمترین مسائلی است که سرنوشت توافق نهایی به آن گره خورده است در این میاروایتی از نقش رهبر انقلاب در مذاکرات هسته ای |اخبار ایران و جهان
روایتی از نقش رهبر انقلاب در مذاکرات هسته ای عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای گفت حمایت و ملاطفت مقام معظم رهبری واقعا برای اعضای تیم مذاکره کننده بسیار تأثیرگذار و دلگرم کننده بوده است کد خبر ۴۴۸۱۳۰ تاریخ انتشار ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۳ - 09 November 2014 حمایت رهبری از اعضای تیامضای قرارداد ساخت ۸ نیروگاه هستهای با روسیه |اخبار ایران و جهان
امضای قرارداد ساخت ۸ نیروگاه هستهای با روسیه منابع خبری روسیه اعلام کردند که تهران و مسکو امروز سهشنبه توافقنامه مشارکت برای ساخت ۸ واحد نیروگاهی هستهای را منعقد کردند کد خبر ۴۴۸۷۲۴ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۲ - 11 November 2014 منابع خبری روسیه اعلام کردند که تهران وجنگ ستارگان در لیگ برتر والیبال |اخبار ایران و جهان
جنگ ستارگان در لیگ برتر والیبال کد خبر ۴۵۰۴۵۲ تاریخ انتشار ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱ ۰۵ - 18 November 2014 سومین هفته لیگ برتر والیبال از ساعت 17 فردا چهارشنبه با جنگ ستارگان تیم ملی در شهرهای مشهد و ارومیه پیگیری می شود به گزارش ایسنا در هفته سوم لیگ برتر والیبال میزان میزبان پیکاگلایه صفوی از زیر سوال بردن فرماندهان جنگ |اخبار ایران و جهان
گلایه صفوی از زیر سوال بردن فرماندهان جنگ دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت من از برخی ساده اندیشان که فکر می کنند جنگ همینطور راحت اداره شد و برخی فرماندهان را زیر سوال می برند گله دارم کد خبر ۴۵۰۳۷۵ تاریخ انتشار ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۱ - 18 November 2014 دستیار و مشدر موضوع هستهای به کدام توصیهها باید بیاعتنایی کرد؟ |اخبار ایران و جهان
در موضوع هستهای به کدام توصیهها باید بیاعتنایی کرد مذاکرات چندجانبه ایران و گروه 5 1 وارد یکی از حساسترین مراحل مذاکرات در بیش از ده سال اخیر شده است توافق بر سر غالب مسائل مورد اختلاف و ادامه مذاکرات بر سر چند موضوع باقی مانده که البته اهمیتی تعیینکننده دارند مذاکرات راکاریکاتور: تنگنای زمانی مذاکرات هستهای |اخبار ایران و جهان
کاریکاتور تنگنای زمانی مذاکرات هستهای کد خبر ۴۴۸۵۳۵ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۳ - 11 November 2014 سلمان طاهری ـ شهروندروند دشوار مذاکرات هستهای و اهمیت «تصمیمات دقیقه نودی» |اخبار ایران و جهان
روند دشوار مذاکرات هستهای و اهمیت تصمیمات دقیقه نودی هیئت های مذاکره کننده هسته ای ایران و گروه 1 5 در حالی برای شرکت در دور جدید مذاکرات راهی وین شده اند که تنها چند روز به پایان ضرب الاجل توافق نهایی باقی مانده است در این میان بحث از چشم انداز حصول توافق و مهمترین زمینه هاجزئیات جدید از ترور دانشمندان هسته ای سوریه |اخبار ایران و جهان
جزئیات جدید از ترور دانشمندان هسته ای سوریه جبهه النصره که یکی از گروه های تروریستی وابسته به القاعده در سوریه است اکنون به ابزار دست موساد برای ترور اندیشمندان و نخبگان سوری تبدیل شده است کد خبر ۴۴۸۷۱۰ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۳ - 11 November 2014 جبهه النصره که یکی ازگوگل هم به جنگ ابولا رفت |اخبار ایران و جهان
گوگل هم به جنگ ابولا رفت گوگل هم به جمع شرکتهای فناوری پیوست که قصد دارند به طور جدی در جهت مقابله با بیماری ابولا اقدام کنند در همین راستا گوگل قول داده کمکهای مالی خود در این زمینه را دو برابر کند کد خبر ۴۴۸۷۰۳ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۰ - 11 November 2014 گوگل همحضور در دانشگاه افسری امام علی (علیهالسلام) |اخبار ایران و جهان
حضور در دانشگاه افسری امام علی علیهالسلام کد خبر ۴۵۰۳۶۴ تاریخ انتشار ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۵ - 18 November 2014 دانلود لینک را کپی کنید لینک را کپی کنید دانلودمذاکرات هستهای احتمالا تمدید میشود |اخبار ایران و جهان
مذاکرات هستهای احتمالا تمدید میشود مشاور سابق رئیسجمهور آمریکا در امور ایران میگوید مذاکرات هستهای جاری میان تهران و گروه موسوم به 1 5 به احتمال زیاد بار دیگر تمدید میشود کد خبر ۴۴۹۴۶۳ تاریخ انتشار ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۰ - 15 November 2014 مشاور سابق رئیسجمهور آمریکا در اشکایت اسپانیا علیه رهبر کاتالونیا |اخبار ایران و جهان
شکایت اسپانیا علیه رهبر کاتالونیا دادستان کل اسپانیا قصد دارد از آرتور ماس رهبر کاتالونیا به خاطر مخالفت با رای دادگاه قانون اساسی و برگزاری همه پرسی نمادین استقلال این منطقه از اسپانیا شکایت کند کد خبر ۴۵۰۴۷۶ تاریخ انتشار ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳ ۰۳ - 18 November 2014 دادستان کل اسپ-
سیاسی
پربازدیدترینها