محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842183525
پور نجاتی: اصلاحطلبان به آقای هاشمی عالیجناب سرخپوش نگفتند/ هیچگاه بازجوی سحابی نبودهام
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پور نجاتی: اصلاحطلبان به آقای هاشمی عالیجناب سرخپوش نگفتند/ هیچگاه بازجوی سحابی نبودهام
احمد پورنجاتی با تکذیب بازجویی از عزتالله سحابی که در «کتاب خاطرات» این فعال ملی ـ مذهبی عنوان شده است، «عالیجناب سرخپوش» نامیدن هاشمی از سوی اصلاحطلبان در دوره دوم خرداد را هم تکذیب کرد.
به گزارش نامه نیوز، احمد پورنجاتی در گفتوگو با فارس به تشریح گفتمان اصلاحات و اعتدال پرداخته است .
در زیر مشروح این گفتوگو را بخوایند:
آقای پورنجاتی با توجه به حضورتان در همایش اعتدال، لطفاً برایمان از نسبت اعتدال و اصلاحات بفرمائید.
نسبت اصلاحطلبی و اعتدال به نظر من نسبت شیر و شکر است و آنقدر از لحاظ ماهیت تناسب دارد که نمیتوان آن را تفکیک کرد؛ برای اینکه در عمل هم در همه تحولات تاریخی و اجتماعی شاهد بودیم اصلاحطلبی یک حرکت آرام، معقول در چارچوب مقدورات و محدودیتهاست؛ هر جامعه یک آرمانی دارد، جامعه ما هم یک آرمانی دارد، جامعه ما در انقلاب اسلامی تعریف شده است، حالا این حرکت میخواهد به صورت بساز بفروشی و سریع انجام گیرد یا به شکل برنامهریزی شده و متناسب با امکانات و موقعیت واقعی؛ بنابراین اعتدال یک توصیف است.
به عقیده بسیاری از کارشناسان سیاسی علت مطرح شدن مبحث اعتدال از سوی آقای هاشمی در نماز جمعه دلخوری ایشان از عملکرد جریان اصلاحات بود، ارزیابیتان از این برخوردهای دوگانه تاریخی با مبحث اعتدال از سوی اصلاحطلبان چیست؟
البته واقعش این است که من خاطرم نمیآید آقای هاشمی از اعتدال در نماز جمعه صحبت کرده باشد.
در سالهای دوم خرداد و در انتقاد از آن فضا این بحث را مطرح کردند.
درست است. منتقدین آن چه کسانی بودند؟
*هاشمی هیچگاه افراطی نبوده است
شاید منظور ایشان آقای قوچانی، گنجی و.. که بحث عالیجناب سرخپوش را در راستای تخریب علیه آقای هاشمی مطرح کرده بودند، کسانی که در ان زمان آقای هاشمی را متهم به افراطگری کردند...
بنابراین آنها از اعتدال دفاع کردند. اگر چنین چیزی گفته باشند که چرا هاشمی از اعتدال حرف میزند و در گذشته ایشان افراطی بوده است- به فرض که این حرف درست بوده باشد- آقای هاشمی از ابتدای انقلاب هیچگاه آدم افراطی نبوده است.
حتی در زمان دولت سازندگی که اصلاحطلبان بیشترین انتقاد را به ایشان داشتند، شما آقای هاشمی را افراطی نمیدانستید؟
در زمان سازندگی جریان چپ سیاسی آن روزگار، اسمش اصلاحطلب نبود بلکه جریان چپ بودند.
همان جریان چپ، آقای هاشمی را به تندروی متهم نکرد و وی را عالیجناب سرخپوش معرفی نکرد؟
اصلاحطلبان این کار را نمیکردند.
پس آقای گنجی نمونه اصلاحطلبی آن زمان نبود؟
نه ببینید! نباید برای جریان اصلاحطلبی با اسامی، شناسنامه صادر کنیم؛ اصلاحات یک تفکر است همانطور که ممکن است در اصولگرایی افرادی باشند که خود اصولگرایان هم منتقد آنها باشند که برخی افراد مبیّن نگاه اصولگرایی نیستند، در جریان اصلاحطلبی هم بعد دوران دوم خرداد برخی تصور کردند هرچه که ما میگوییم اصلاحطلبی است. ما با اشخاص کاری نداریم و باید با گفتمان بحث کنیم.
* عالیجناب نامیدن هاشمی از سوی اصلاحطلبان یک نسبت نارواست
بخشی از نماد گفتمان اصلاحطلبی در افکار و روش و برنامههای سیاسی و اجرایی دولت اصلاحات متجلی شد و بخش مهمترش هنوز تحقق پیدا نکرده است. اصلاحات متعلق به یک جریان سیاسی نیست. پس نمیتوان گفت اصلاحطلبان به آقای هاشمی گفتند عالیجناب سرخپوش، این یک نسبت نارواست.
یعنی قبول ندارید اصلاحطلبان در آن دوران به سیاستهای آقای هاشمی نقد داشتند؟
هنوز هم نسبت به بخشی از سیاستهای دولت سازندگی نقدم دارم، این اشکال دارد؟ رهبری هم نقد داشتند، اشکال دارد؟ بنابراین این را نمیشود به عنوان اینکه اصلاحطلبان با اعتدال مشکل دارند، مطرح کرد.
آقای پورنجاتی! در بازخوانی تاریخی برخیها معتقد هستند که وقایع 88 و تندروی اصلاح طلبان در آن سال، نقطه تناقض اینهمانی اعتدال و اصلاحات است، نظر شما در این باره چیست؟
کدام بخش 88 تندروی بوده است؟
ادعای تقلب، اردوکشیهای خیابانی، نپذیرفتن رأی 40 میلیونی مردم از سوی اصلاحطلبان.
انتخابات 88 یک فرآیند است و نمیشود به صورت سالن تشریح یک عضو را جدا کرد و گفت نظر شما درباره این عضو عفونی شده چیست.
اگر ارگانیسم 88 را مورد بررسی قرار دهیم، درباره زمان شکلگیری انتخابات 88، مقدماتش، عوامل موثر در ایجاد آن فضا و ذهنیتی که در بخش عمدهای از جامعه فراهم شد که انگار یک مهندسی در انتخابات اتفاق افتاده است و شخصیتهایی با عنوان حقوقی و مسئول و ناظر بر انتخابات، رسما از یک کاندیدا دفاع کردند، میبینیم اینها به جامعه ذهنیت داده و آنها را به اشتباه میاندازد؛ سرانجام در شرایط برگزاری انتخابات به عنوان کسی که سالها در وزارت کشور خدمت کرده و با مکانیزم انتخابات آشنا هستم این را میگویم، سازوکارهایی در اجرای انتخابات و شمارش آرای انتخابات اتفاق افتاد، که بیسابقه است. این نه تنها با اعتدال بلکه با ظواهر قانون تناقض دارد. بنابراین اگر جامعهای که در انتخابات شرکت کرده پرسشی مطرح میکند و پرسش خود را به صورت اجتماعی و خودجوش در رسانه و خیابان مطرح میکند؛ آن اجتماع چند میلیونی به فرمان کسی در خیابان نیامد که امروز به عنوان اینکه مطرح میکنند، سران فتنه، دعوت کرده باشند.
به خشونت کشیده شدن آن چطور که هیچ وقت از سوی این آقایان محکوم نشد؟ یعنی از نظر شما بیانیههایی سران فتنه هیچ نقشی در این خشونتها نداشت؟
شما اگر امروز برای دفاع از جمهوری اسلامی دعوت به اجتماع کنید یا اگر برای تشییع جنازه یک هنرمند برنامه داشته باشید، هیچ بعید نیست که چهار نفر هم از این طرف و آن طرف سواستفاده کنند اما نسبت دادن آن چند نفر به کلیت یک جریان به عنوان ضد انقلاب و مواجببگیر خارجی توهین به اکثریت جامعه است.
اما رهبری در خطبههای 29 خرداد هشدار داده بودند که این افراد نمیتوانند این فضا را کنترل کنند.
حالا... میخواهم بگویم آن اتفاقات توسط جریان اصلاحات اتفاق نیفتاده بود. بلکه واکنشی در برابر بیاعتنایی بود.
ببینید بحث من چیز دیگری است، اگر بپذیریم که اثبات شی نفی ما عدا نمیکند، عدم اعتدال آن جریان به زعم شما، آیا مجوزی برای عملکرد خلاف اعتدال و خشونتآمیز جریان اصلاحات در سال 88 میشود و آیا این رفتارها با اعتدال همخوانی داشت؟
من نمیتوانم برخورد خشونتآمیز را بپذیرم، خشونت آمیز، یعنی قبول حرف شما، کدام اصلاحطلبی رفته و سنگ به شیشه زده است؟
مصداق آن اتفاقات روز عاشورا، روز قدس،13آبان و 16 آذر سال 88 است.
یک مورد اگر یک اصلاحطلب را آوردید که بگویند حتی از او اعتراف گرفتهایم با همان مکانیزمهای اعتراف گیری که در دوره احمدینژاد اتفاق افتاد و ما قبول نداریم، باشد اما بسیاری از اینها اصلا حضور نداشتند.
خشونت بوده ولی این خشونت به عنوان یک حادثه توسط جریانی بوده و من به عنوان کسی که در صدا سیما فعالیت کردهام، احتمال میدهم پاره کردن عکس امام در استودیو اتفاق افتاده است. احتمال که گناه نیست.
دانشجویان زیادی در دانشگاه شاهد این اتفاق بودند، به هر حال مردم هنوز شعارهای نه غزه نه لبنان این جریان و جمهوری ایرانی آنها را از یاد نبردهاند.
بله...
و آقای موسوی هم هیچگاه مرز خود را با این شعارها مشخص نکرد.
برویم بیرون صحبت کنیم...
آقای پورنجاتی سوال دیگرم درباره موضوع بازجویی شما از آقای سحابی است که ایشان که در کتاب خاطرات خود به آن اشاره کرده است.
من نبودم، من بازجو هیچکس نبودم، اصلا من بازجو نبودم.
پس موضوعی که آقای سحابی در کتاب خاطرات خود نقل کرده است را تکذیب میکنید؟
من هیچگاه بازجو نبودهام.
این ادعایی است که آقای سحابی مطرح کرده است.
قبل از انقلاب وقتی از ما اعلامیه میگرفتند و ساواک می گفت از چه کسی گرفتهاید ما اسم کسی را میآوردیم که فوت کرده باشد. بعد میرفتند و میدیدند مرده است بنابراین نمیتوانستند او را تعقیب کنند، الان هم آقای سحابی در قید حیات نیست، یک چیزی نقل کرده و گفته است من کسی را دیدم که احمد پورنجاتی بود، میتوان بررسی کرد که مسئولیت احمد پورنجاتی آن زمان چه بود. من آن موقع معاون مطبوعاتی وزرات ارشاد بودم و چه کار به بازجویی دارم، اصلا در وزارت نبودم.
یعنی شما میگویید بازجویی در نظام جمهوری اسلامی بد بوده است؟
پورنجاتی: من بد و خوب نکردم. مگر در نظام اعتدال بازجو نداریم؟ اما مهم این است که این بازجویی طبق قانون باشد.
منبع: فارس
۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
پورنجاتی در گفتوگو با فارس مطرح کرد نمیتوان گفت اصلاحطلبان به آقای هاشمی گفتند عالیجناب سرخپوش/ هیچگاه باز
پورنجاتی در گفتوگو با فارس مطرح کردنمیتوان گفت اصلاحطلبان به آقای هاشمی گفتند عالیجناب سرخپوش هیچگاه بازجوی سحابی نبودهام هنوز به سیاستهای دولت سازندگی منتقدیمپورنجاتی ضمن تکذیب بازجویی از عزتالله سحابی که در کتاب خاطرات این فعال ملی مذهبی عنوان شده است عالیجناب سرخپوشپورنجاتی: هیچگاه بازجوی سحابی نبودهام |اخبار ایران و جهان
پورنجاتی هیچگاه بازجوی سحابی نبودهام قبل از انقلاب وقتی از ما اعلامیه میگرفتند و ساواک می گفت از چه کسی گرفتهاید ما اسم کسی را میآوردیم که فوت کرده باشد بعد میرفتند و میدیدند مرده است بنابراین نمیتوانستند او را تعقیب کنند کد خبر ۴۵۱۲۹۱ تاریخ انتشار ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰احمد خاتمی: یکی از آقایان به من گفت، منظور آقای هاشمی از ناصالح تو هستی
احمد خاتمی یکی از آقایان به من گفت منظور آقای هاشمی از ناصالح تو هستی حجت الاسلام سیداحمد خاتمی گفت یکی از آقایان به من گفت منظور از ناصالح توهستی که گفتم بنده قسم جلاله خوردم کاندیدای ریاست خبرگان نخواهم شد و بعید است آقای هاشمی نسبت به کسی که خودش میگوید کاندیدا نیستم چنیمازندران قهرمان کشتی آزاد ایران شد/ طلای دنگسرکی، داداشپور، نجاتیان و قمی
جمعه ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹ ۰۴ مازندران قهرمان مسابقات کشتی آزاد بزرگسالان ایران شد به گزارش ایسنا رقابتهای چهار وزن دوم و پایانی کشتی آزاد قهرمانی کشور در بابل به پایان رسید که در وزن 61 کیلوگرم آرش دنگسرکی از مازندران در 70 کیلو سعید داداشپور از مازندران در 86 کیلوگرم اسماعیلجنتی در برنامه «شناسنامه»: سال ۸۴ به هاشمی رای دادم/ بهدلیل ملاحظات اجازه تکخوانی به بانوان در جمع
جنتی در برنامه شناسنامه سال ۸۴ به هاشمی رای دادم بهدلیل ملاحظات اجازه تکخوانی به بانوان در جمع آقایان داده نشدوزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تهاجم فرهنگی را توهم نمیدانیم بلکه یک واقعیت است گفت حاشیههای وزارت ارشاد زیاد است دوست داشتم در وزارت کشور خدمت کنم به گآقای دکتر پور محمدی، برنامه نود اجتماعی را روی آنتن ببرید
آقای دکتر پور محمدی برنامه نود اجتماعی را روی آنتن ببرید وبلاگ > موسوی چلک سید حسن - نقش رسانه در انتقال اطلاعات آنقدر چشمگیر است که کسی نمی تواند آن را انکار کند لذا داشتن رسانه قوی و قابل اعتماد در هرجامعه ایی یک فرصت برای ارتقاء سلامت اجتماعی و دانش مردم است نوهاشمی: باید به دولت و آقای روحانی اعتماد کنیم
هاشمی باید به دولت و آقای روحانی اعتماد کنیم سیاست > مجلس - سیدعبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی در جریان بررسی برنامه و صلاحیت فخرالدین احمدی دانش آشتیانی برای تصدی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت یکی از تاکید های مقام معظم رهبری وجود اعتدال و نبود اختلافات بین دولت ومحمد هاشمی: حزب جدید نمیسازم/ دلیلی برای ائتلاف روحانی، خاتمی، هاشمینیست/ دولت روحانی دولت آقای هاشمی نیست
محمد هاشمی حزب جدید نمیسازم دلیلی برای ائتلاف روحانی خاتمی هاشمی نیست دولت روحانی دولت آقای هاشمی نیست محمدهاشمیرفسنجانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه برخی از شخصیتهای اصلاحات میگویند شما بعد از اینکه از حزب کارگزاران استعفا دادید میخواهید حزب جدیدی را بزنید این موپورنجاتی:هیچ اصلاح طلبی درخشونتهای88حضور نداشته/پاره کردن عکس امام شاید در استودیو سیما اتفاق افتاده
پورنجاتی هیچ اصلاح طلبی درخشونتهای88حضور نداشته پاره کردن عکس امام شاید در استودیو سیما اتفاق افتاده سیاست > احزاب و شخصیتها - بخشی از مصاحبه احمدپورنجاتی معاون اسبق وزارت اطلاعات در دوره وزارت آیت الله ری شهری معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد در دولت هاشمی نماینده مجلتنظیم لیست انتخاباتی اصلاحطلبان با نظر هاشمی، خاتمی، ناطق و عارف
شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۳ دبیر کمیته انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت در لیست انتخاباتی اصلاح طلبان نظر آقایان خاتمی هاشمی رفسنجانی ناطق نوری عارف و سایر نیروهای موثر اصلاح طلب تامین خواهد شد حجتالاسلام والمسلمین محسن رهامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایهاشمی در چارچوب ولایت و انقلاب حرکت میکند/ اصلاحطلبان راه خودشان را میروند!
کنعانیمقدم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران هاشمی در چارچوب ولایت و انقلاب حرکت میکند اصلاحطلبان راه خودشان را میروند عضو جبهه ایستادگی گفت شخصیتهایی مانند ناطقنوری و هاشمی در جریان اصلاحطلب تعریف نمیشوند این افراد با توجه به سابقهای که دارند اصولگرا به حساب میآیندفائزه هاشمی: هراس تندروها از رای اصلاحطلبان |اخبار ایران و جهان
فائزه هاشمی هراس تندروها از رای اصلاحطلبان جریان اصولگرایی رای ثابتی دارد و پای صندوقهای رای هم که میروند رای آنها معمولا بیش از آن رای سنتی نیست کد خبر ۴۴۹۳۸۳ تاریخ انتشار ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۳ - 15 November 2014 حضورش در نمایشگاه مطبوعات هیاهوی زیادی به راه انداخت برخی لچکیده گفتوگوی تفصیلی حکیمیپور با فارس: درباره خانه احزاب بحثهای کشدار حقوقی مطرح نکنید/ عارف توقع دلجویی
چکیده گفتوگوی تفصیلی حکیمیپور با فارس درباره خانه احزاب بحثهای کشدار حقوقی مطرح نکنید عارف توقع دلجویی اصلاحطلبان را ندارد تشکیل حزب ندا را به فال نیک میگیرمدبیرکل حزب اراده ملت درباره اینکه چرا در دولت اصلاحات با اتمام پروانه خانه احزاب هیچ اقدامی از سوی اعضا صورت نگرفتمناظره «بررسی جریان دوم خرداد و عملکرد خاتمی»: جبرائیلی:فتنه 88 نتیجه تلاش 20ساله برخی اصلاحطلبان ا
مناظره بررسی جریان دوم خرداد و عملکرد خاتمی جبرائیلی فتنه 88 نتیجه تلاش 20ساله برخی اصلاحطلبان است خامسیان خاتمی هیچگاه نگفت اسلام دیکتاتور استمناظره بررسی جریان دوم خرداد و عملکرد خاتمی به همت خبرگزاری فارس و تسنیم در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها و با حضور یاسر جبراخباز: اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل میتوانند زیر یک سقف بنشینند /یک درصد اختلاف هم بین هاشمی و خاتمی وجود ند
خباز اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل میتوانند زیر یک سقف بنشینند یک درصد اختلاف هم بین هاشمی و خاتمی وجود ندارد عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی براین اعتقاد است که اعتدالیون اصولگرا و اصلاح طلب باید دور یک میز نشسته و برای آینده کشور تصمیم بگیرند محمدرضا خباز معاون تقنینی معاوناین خبر به روز میشود سهم اصلاحطلبان از بلاتکلیفی وزارت علوم!/ معتبرترین پاسپورتهای جهان/ وضعیت طراح تخریب م
این خبر به روز میشودسهم اصلاحطلبان از بلاتکلیفی وزارت علوم معتبرترین پاسپورتهای جهان وضعیت طراح تخریب مسجد الاقصی پس از ترورگروه فضای مجازی خبرگزاری فارس هر روز برخی اخبار رسانههای دیگر را در بسته خبری چند خبر آن طرفتر منتشر میکند گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس برخی اخبعکس قدیمی از عادل فردوسی پور و برادرش
عکس قدیمی از عادل فردوسی پور و برادرش جام جم ورزشی عکسی قدیمی از عادل فردوسی پور مجری محبوب برنامه نود و برادر کوچک ترش را اینجا ببینید به گزارش جام جم ورزشی این عکس در شبکه های اجتماعی بازدیدکنندگان زیادی داشته است این عکس مربوط به زمانی است که عادل فردوسی پور 29 سال داشت و-
سیاسی
پربازدیدترینها