واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پروژه "زنجان - دندی - تخت سلیمان" 16 ساله می شود زنجان - ایرنا - مدیر ساخت و توسعه راه های اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: با وجود گذشت آغاز عملیات اجرایی پروژه محور ارتباطی "زنجان - دندی - تخت سلیمان"، 12 سال دیگر باید منتظر بهره برداری از آن بود.
مسعود بیات منش روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات اجرایی پروژه بزرگ "زنجان- دندی- تخت سلیمان" از سال 1389 شروع و پایان این پروژه سال 1405 پیش بینی شده است.
وی یادآورشد: این پروژه تاکنون به 72 درصد پیشرفت فیزیکی دست یافته است.
بیات منش اظهار کرد: از ابتدای شروع عملیات اجرایی این پروژه تاکنون 150 میلیارد ریال هزینه شده است در حالی که اعتبار مورد نیاز برای کل آن به دو هزار میلیارد ریال می رسد.
مدیر ساخت و توسعه راه های اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: در نیمه اول سال جاری، این پروژه شاهد 77 درصد پیشرفت ریالی، 100 درصد پیشرفت برنامه ای و 72 درصد پیشرفت فیزیکی است.
بیات منش افزود: می توان مشخصات فنی پروژه را در قالب اجرای عملیات خاکی، اجرای ابنیه فنی، شامل احداث پل ها، آبروهای جدید و طویل کردن آبروهای موجود در مسیر، روسازی، اجرای گاردریل، اجرای خط کشی تقسیم بندی کرد.
مدیر ساخت و توسعه راه های اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: ارتقا و توسعه راه فرعی به راه اصلی، کاهش تصادفات و تلفات جاده ای، توسعه صنعت حمل و نقل، توسعه صنایع اقتصادی و کشاورزی، کاهش زمان و هزینه در سفر، توسعه معادن، حفاظت از محیط زیست و پیشگیری از آلودگی آن، تخریب، توسعه فرهنگی و حفظ آثار میراث فرهنگی و تاریخی که دسترسی به آن از طریق راه مواصلاتی مورد پژوهش است، از مهمترین اهداف این پروژه است.
بیات منش تاکید کرد: مهم ترین و اصلی ترین هدف مورد نظر مطالعات، بهبود کیفیت تردد و افزایش ایمنی در این محور است.
وی اضافه کرد: بررسی های اولیه نشان می دهد به دلیل عدم نگهداری و کنترل های مناسب بر روی مسیر، نبود علایم و ایمنی در آن موجب پایین آمدن کیفیت راه و افزایش خطرات برای رانندگان شده است.
بیات منش متذکرشد: بهبود کیفیت تردد در محور"زنجان - دندی - تخت سلیمان" در آذربایجان غربی، لازم و ضروری است و انجام مطالعات دقیق چگونگی روند بهبود آن را مشخص می کند.
مدیر ساخت و توسعه راه های اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: توسعه و بهسازی محور مورد مطالعه، علاوه بر بهبود کیفیت تردد تاثیرات مستقیمی در شرایط اقتصادی، اجتماعی و گردشگری خواهد داشت و در صورت بهبود شرایط تردد در این محور، حمل و نقل کالاهای کشاورزی با سهولت و سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
بیات منش خاطرنشان کرد: با اتمام این پروژه، این مسیر بهترین مسیر تردد از استان آذربایجان غربی به استان زنجان خواهد بود.
وی ادامه داد: با احداث این مسیر، حمل و نقل بخش کشاورزی نیز رونق گرفته و در کنار بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی ساکنان مناطق همجوار با آن، عمران و آبادانی این مناطق را نیز به دنبال خواهد شد.
مدیر ساخت و توسعه راه های اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، مشکلات و موانع تسریع در روند اجرای پروژه "زنجان - دندی - تخت سلیمان" را وجود خط لوله گاز 30 اینچی در محل تقاطع دوم، وجود قنات در سمت راست قطعه دوم، وجود تیر برق در بخش هایی از پروژه، عبور عرضی لوله آب، عبور خط برق اصلی در سمت چپ جاده بیجار، تیر تلفن به تعداد 9 عدد در قطعه دوم تقاطع اول و وجود فیبر نوری در کل مسیر برشمرد.
7325/7319
01/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]