واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ آبان ۱۳۹۳ (۱۶:۳۹ب.ظ)
آيت الله العظمي سبحاني : نظرات آيتالله آصفي ضامن مديريت جامعه امروز است حضرت آيت الله سبحاني در پيامي به کنگره زهد، جهاد و اجتهاد، به معرفي شخصيت آيت الله آصفي پرداخته و از تفسير موضوعي ايشان به نام «في رحاب القرآن» نام بردند. و گفتند: آراء و نظرات آيت الله آصفي ضامن مديريتي جامعه امروز است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم ، اين مرجع تقليد در اين پيام تصريح دارند: درباره هر موضوعي شک و ترديد رخ مي دهد؛ ولي عظمت مقام علم و دانش جايگاه شک نيست؛ زيرا اگر دانش بشري در جامعه نبود، زندگي به صورت عهد حجري استمرار مي يافت و انسان در شيوه زندگي گامي به پيش نمي نهاد که شايد به همين خاطر است که قرآن يکسان بودن عالم و جاهل را به صورت تعجب مطرح مي کند و مي فرمايد «هل يستوي الذي يعلمون والذين لا يعلمون».
در ادامه بيان داشته اند:سرچشمه دانش هاي بشري تلاش هاي شبانه روزي شخصيت هاي بلند همتي است که در بهره گيري از خواب و خوراک به مقدار ضرورت بسنده نموده و از ديگر لذائذ زندگي چشم پوشيده تا توانسته اند جامعه انساني را به مقام والايي برسانند.
حضرت آيت الله سبحاني آورده اند: فضاي روحاني و علمي که امروز به عنوان بزرگداشت يکي از انديشمندان حوزه هاي علميه پديد آمده، در جامعه کاملا اثر گذار است و سبب مي شود که نسل جوان پيشتاز راه علم و دانش گردد و سرانجام افق هاي تازه اي را بگشايد و فقر عملي را بزدايد؛ زيرا با چشم خود مي بيند جامعه نسبت به طبقه انديشمند ارزش والايي خواهد داشت.
قهرمان گفتار
وي بيان داشتند: قهرمان گفتار ما يعني حضرت آيت الله حاج شيخ محمد مهدي آصفي همچون منشور چند پهلو داراي ابعاد و جوانب گوناگوني است که تحليل هريک از آن جوانب براي خود مجال خاصي مي طلبد و اينک ما به برخي از چشم انداز زندگي وي به صورت فشرده اشاره مي کنيم.
معظم له در ادامه پيام افزودند: او در قلمرو فقه و فقاهت بلاخص مسائل مربوط به حکومت اسلامي و يا حقوق زنان توانسته است طرح هاي خوبي را ارائه کند و به يک رشته از پرسش ها پاسخ محکم دهد و در عين اينکه آراء و نظرات او ضامن مديريتي جامعه امروز است؛ ولي از حدود کتاب و سنت و اجماع فقيهان بيرون نمي رود و سيماي روشني که چکيده فقه پوياست از حکومت اسلامي و حقوق زن ارائه مي نمايد و دو اثر گرانبهاي او به نام هاي «ملکيه العقل في الفقه الاسلامي» و «العلاقه الجنسيه» شاهد گفتار ماست.
ايشان آورده اند: او در تبيين مسائل عقيدتي بالاخص موضوع مربوط به پيشواي پس از رحلت پيامبر(ص) با بيان شيوايي تنصيفي بودن مقام ولايت را با شرايط آن زمان منطبق مي سازد و با يک محاسبه اجتماعي ثابت مي کند که جز اين راه، راه ديگري تضمين کننده منافع اسلام و مسلمانان نمي باشد و کتاب وي به نام «الامامه في التشريع الاسلامي» نمايانگر گفتار ماست.
در عين فراگيري فقه، کلام و فلسفه از تفسير قرآن باز نماند
او در عين فراگيري فقه، کلام و فلسفه از تفسير قرآن باز نمانده و تفسير موضوعي او به نام «في رحاب القرآن» در 14 جلد گواه بر احاطه او بر بسياري از نکات و آيات بوده خوشبختانه اين کتاب به زبان فارسي به نام «آيينه وحي» ترجمه شده است.
وي در پايان آورده اند: او با بودن در سنگر تاليف و تدريس در قلمرو مبارزه با طاغوتيان و حزب بعث نيز پيشتاز بوده و در حد بذل پيش رفته است.
ما در اينجا دامن سخن را کوتاه کرده و با تقديم اين نثر کوتاه خواستار قرارگيري در صف خريداران يوسف زمانه مي باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]