تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804011265




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کتاب مهم‌ترين مؤلفه در ارزيابي تمدن منطقه‌اي است/فعالان حوزه کتاب بايد هميشه مورد تقدير قرارگيرند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ آبان ۱۳۹۳ (۱۵:۴۸ب.ظ)
فرماندارخرم آباد: کتاب مهم‌ترين مؤلفه در ارزيابي تمدن منطقه‌اي است/فعالان حوزه کتاب بايد هميشه مورد تقدير قرارگيرند خجسته‌پوربا بيان اينکه کتاب مهم‌ترين مؤلفه در ارزيابي تمدن منطقه‌اي است گفت: فعالان حوزه کتاب بايد هميشه مورد تقدير قرارگيرند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم آباد، حبيب‌الله خجسته‌پور، فرماندار شهرستان خرم‌آباد، در آيين تجليل از مؤلفان، پديدآورندگان و خادمان کتاب و کتاب خواني که صبح امروزپنج‌شنبه، 29 آبان ماه جاري در سالن شهيد آويني اداره کل ارشاد برگزار شد، اظهارداشت: اگر مي‌خواهيم ويژگي‌هاي آن تمدن را بيان کنيم اصلي‌ترين و مهم‌ترين مؤلفه در ارزيابي آن تمدن کتاب است.
وي با اشاره به اين‌که در توليد و رسيدن کتاب به دست مردم، عناصر مختلفي دخيل هستند، افزود: چه‌بسا در ميان صنوف مختلف اجتماعي و اقتصادي از لحاظ بار مالي و نفع مادي نسبت به بقيه صنوف نفع کمتري به آن‌ها برسد، اما اين عشق و علاقه است که اين افراد را به پاي کار مي‌کشد، از آن کسي که موي خود را در نوشتن کتاب سفيد مي‌کند تا کسي که کتاب را چاپ مي‌کند و نشر مي‌دهد و کسي که کتاب را به دست مردم مي‌رساند و حتي کسي که کتاب را خريداري کرده و ساعت‌ها وقت خود را صرف مطالعه آن مي‌کند، بنابراين اين کار قطعاً ارزش والا و بالايي را دارد.
خجسته‌پور، با اشاره به اين‌که ترويج کتاب و کتاب‎خواني و تجليل از خدمت‌گذاران اين عرصه نبايد به يک روز و يا هفته خاص محدود شود، اظهار کرد: همه کساني در حوزه‌هاي مرتبط با کتاب هستند بايد هميشه و همواره مورد تقدير ما باشند چراکه در خداوند در قرآن کريم به قلم و انچه مي‌نويسد قسم خورده است و چه حرمتي بالاتر از آن است.
فرماندار خرم‌آباد، گفت: متاسفانه امروزه فرهنگ شفاهي دارد جاي فرهنگ مکتوب را مي‌گيرد و اغلب نسل جوان و نوجوان ما به جاي اين‌که به سمت فرهنگ مکتوب حرکت کنند، در مسير فرهنگ شفاهي قدم برمي‌دارند و بيشتر به دنبال تک جمله‌ها و دکلمه‌هايي هستند که اوقات فراغت خود را پر کنند.
وي ادامه داد: اين درحالي است که شأن نزول و پديد آوردن کتاب بسيار فراتر از اوقات فراغت و نشاندن لبخندي بر لب نوجوان و جوان امروزي است و وظيفه‌اي سنگين بر دوش کساني است که درد اين قصه را دارند و همچنين ما در حوزه‌هاي فرهنگي، آموزشي و پرورشي وظيفه داريم که جلوي اين حرکت که نسل جوان و نوجوان ما را از فرهنگ مکتوب جدا کرده و به سمت فرهنگ شفاهي و جملات کوتاه هدايت مي‌کند، بگيريم.
خجسته‌پور، با بيان اين‌که مقام معظم رهبري از شبيه‌خون فرهنگي صحبت مي‌کند، اظهار کرد: راه‌هاي شبيه‌خون فرهنگي جدا کردن جوان و نوجوان ما از کتاب و کتاب خواني و کتابخانه است.
فرماندار خرم‌آباد با اشاره به اين‌که همه ما موظف هستيم که سنت حسنه کتاب‌خواني را که در ميان بزرگان ما وجود داشته است را بايد ترويج دهيم، عنوان کرد: در روايات مختلف شنيده‌اين اگر سؤالي براي بزرگي پيش آمده است، ساعت‌ها، روزها و حتي ماه‌ها طول کشيده که مسري را طي کند که خدمت دانشمندي برسد و سؤالش را بپرسد و جوابي را پيدا کند.
وي ادامه داد: امروزه با وجود پيشرفت‌هاي مختلفي که در عرصه‌هاي مختلف حضور دارد شايد پيدا کردن جواب سؤال در لابه‌لاي سايت‌هاي اينترنتي و فضاهاي مجازي کار ساده‌اي شده است به صورتي که يک کودک هم مي‌تواند در خانه و با يک سرچ کردن ساده به پاسخ سؤال برسد.
خجسته‌پور، با اشاره به اين‌که اين حرکت و پيشرفت نبايد مانع ترويج کتاب شود، افزود: نبايد به سمتي حرکت کنيم که جوان ما احساس کند که امروز نيازي به کتاب و کتاب‌خواني نيست که اين نيازمند کاري بسيار عظيم و بزرگ است و همچنين نيازمند يک فرهنگ‌سازي و از طرفي ديگر نه تنها بايد کساني که در اين حوزه فعاليت مي‌کنند قدرداني شود بلکه از لحاظ معيشتي نيز بايد فکري به حال اني عزيزان کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن