واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کمیسیون صنایع مجلس خواستارتغییر نگاه مسوولان به قانون کار وکارگر شد تبریز- ایرنا - رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: باید نگاه مسوولان به قانون کار و کارگران تغییر کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا رحمانی پنجشنبه در آیینی که با حضور سه هزار نفر از کارگران و بازنشستگان تبریز به مناسبت سالروز تصویب قانون کار برگزار شد، گفت: امروز کارگران به عنوان سربازان عرصه دفاع اقتصادی نقش ویژه ای ایفا می کنند و باید به هر نحو ممکن از آنها حمایت کرد.
وی با بیان اینکه 80 درصد منابع کشورهای توسعه یافته نیروی انسانی آنهاست، یادآوری کرد: دین مبین اسلام ارزش ویژه ای به کارگان و جایگاه آنها در جامعه داده و این موضوع باید سرلوحه عمل مسوولان قرار گیرد.
رحمانی تاکید کرد: در این عرصه انتظار داریم بر اساس قانون اساسی مشکل بیمه درمان و تامین اجتماعی کارگران و جامعه حل شود.
وی اضافه کرد: اگر امروز شاهد بیمه سلامت همه اقشار جامعه هستیم، این مهم در سایه همکاری مجلس با دولت یازدهم انجام شده و باید این روند همکاری ها ادامه یابد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بیمه ها کارآمد و در چارچوب رفع نیازهای مردم باشند، دیگر نیازی به بیمه های مکمل در کشور نخواهیم داشت.
وی با اشاره به مشکلات پیش آمده در خصوص بیمه کارگران ساختمانی اعلام کرد: در این زمینه باید دولت پای کار بیایید و با تامین بخشی از حق بیمه کارگران ساختمانی دغدغه آنها را رفع کند.
رحمانی ضمن ناصحیح دانستن فرایند واگذاری های انجام شده به بخش خصوصی اظهارکرد: دراین واگذاری ها نه تنها به اهداف بلند مورد تاکید رهبر معظم انقلالب نرسیده ایم بلکه مشکلات عدیده ای نیز در عرصه های کارگری، تولید و فروش پیش آمده است.
وی با تاکید بر اینکه باید قانون خصوصی سازی اصلاح شود، گفت: در این اقدام باید نظرات تشکل های مختلف مورد توجه قرار گرفته و در فرایند واگذاری ها بازنگری اساسی صورت گیرد.
به گزارش ایرنا، در حاشیه این همایش کارگری حدود 20 نفر از کارگران شرکت ماشین آلات تراکتورسازی که به دلیل دریافت نکردن چند ماه حقوق خود دچار مشکل شده اند، اعتراض خود را نسبت به واگذاری این شرکت به بخش خصوصی اعلام و خوستار خلع ید مالک فعلی شدند.
7237/7240/587
29/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]