واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی: سالانه به ایجاد بیش از 800هزار فرصت شغلی جدید نیاز است زاهدان - ایرنا- معاون توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سالانه نیاز به ایجاد 800 تا 900 هزار فرصت شغلی جدید است، برای تحقق این تعداد شغل نیاز به رشد تولید هفت درصد است و میزان سرمایه گذاری هم باید بیش از این رقم باشد.
به گزارش ایرنا، حسن طایی روزپنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در زاهدان با تاکید بر اینکه محیط کسب و کار نیاز به بهبود دارد، افزود: تنها در فضای امن اقتصادی و با تامین زیرساختهای لازم سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال رونق پیدا می کند.
به گفته این مسئول، در صورت تحقق رشد تولید ، اشتغال ایجاد می شود برای این منظور به سرمایه گذاری بیشتری نیاز است.
وی اضافه کرد: در کنار رشد سرمایه گذاری و بحث بازار کار، سیاست واردات و صادرات کشور باید متناسب با سطح تولید داخلی باشد که در این ارتباط با وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت و گوهایی انجام شد.
این مسئول با تاکید بر افزایش فرهنگ آفرینی اظهار کرد: بازار کار نیاز به ارتقای فرهنگ کار دارد و کار آفرینی برای ایجاد اشتغال جدید و حفظ فرصت های شغلی موجود ضروری است.
وی بیان کرد: در کارآفرینیی همواره باید خلق فرصت های جدید شغلی و نیز نوآوری برای بهبود در فرایند تولید مورد نظر باشد.
وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت اشتغال ، توسعه فرهنگ کارآفرینی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، هرچند کار آفرینی توام با خطر است.
طایی ادامه داد: ضمن توجه به بازارکار باید همگان از طریق اطلاع رسانی از فرصتهای شغلی ایجاد شده مطلع شوند،تا اوضاع بازار کار بهبود پیدا کند.
وی اضافه کرد: در این صورت کارفرمایان می توانند بهترین نیروها را جذب کنند و برای سازماندهی این نیروها به کانونهای کاریابی نیاز است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: علاوه بر700 کاریابی داخلی ، 80 کاریابی خارجی نیز در کشور داریم.
وی ادامه داد: ضروری است تولید کننده داخلی با حفظ کیفیت محصول ، کالای مناسب با بازار و مشتری پسند تولید کند و در کنار موارد مذکور علاوه بر سرمایه گذاری به نظام کارآمد و تسهیل گر هم نیاز داریم .
وی ادامه داد: شاخصهای بازار کار در سیستان و بلوچستان نشان می دهد که میزان مشارکت اقتصادی در استان پایین است و به همین دلیل منطقه نسبت به دیگر استانها توسعه نیافته تر است .
بر اساس آمارها مشارکت اقتصادی در ایران 37 درصد است که این رقم نسبت به نرم جهانی 27 درصد کمتر است در حالی که میزان مشارکت اقتصادی در سیستان و بلوچستان 28تا 29درصد است.
وی تصریح کرد : به همین دلیل میزان درآمد مردم کم و بیکاری در اسان بالاست در حالیکه باید بر عکس باشد.
طایی افزود: سیستان و بلوچستان به ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی نیاز دارد ،لازم است کانون کارآفرینی در استان تشکیل و راه اندازی شود.
وی افزود: برای ایجاد اشتغال و ثبیت فرصت های شغلی موجود نیاز است که ایده به طرح تبدیل شود و طرح ها قابل سنجش و گزینش باشد، منابع مالی آن مشخص و ضمن توجه به نیاز بازار به موضوع سودآدوری کالایی که قرار است با اجرای طرح تحقق پیداکند، هم مشخص باشد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد سرمایه گذاری برای ایجاد فرصت های شغلی جدید و حفظ شغل های موجود گفت: در این رابطه به نگاه درونی و بیرونی نیاز است.
طایی افزود: برای افزایش تولید نیاز به افزایش سطح مهارت و تخصص نیروهای کار داریم و جذب نیروهایی که مهارت بهتری پیدا می کنند و صاحب نوآوری و خلاقیت هستند، مد نظر باشد.
وی با بیان اینکه ذائقه مشتری همواره در حال تغییر و نیاز به کالای جدید است، گفت: همه مدیران و کارفرمایان به بازارهای جدید و فروش کالای با کیفیت و قیمت مناسب توجه کنند و با معرفی محصول به مصرف کننده، بخشی از مشکل رفع خواهد شد.
وی در مورد نگاه بیرونی به سرمایه گذاری و اشتغال یادآورشد: مدیران بنگاه های اقتصادی به بازاریابی، فروش کالا ، بهبود کیفیت، نوآوری و قیمت پایین توجه کنند.
به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با توجه به شرایط اقتصادی جهان و حضور رقبای متعدد در بازارهای منطقه ای و بین المللی ، همواره به نوآوری و ارتقای کیفیت کالا نیاز است.
همچنین علی قلی حیدری مشاور معاونت امور تعاون وزارتخانه مذکور درخصوص حمایت از تعاونی ها گفت: در این ارتباط برنامه هایی تهیه و تدوین شد.
وی افزود: این برنامه ها شامل ترویج فرهنگ تعاون، توسعه فرهنگ کار گروهی، توسعه مدیریت در تعاونی ها ، توسعه بازار و معرفی برند، توسعه تعامل شبکه ای ، تقویت همکاری بین سازمانی، تامین منابع مالی بالادستی و تعمیم نظارت است.
وی اضافه کرد: از 110هزار تعاونی فعال تنها 15درصد از نظر توسعه تعامل شبکه ای با هم ارتباط دارند.
2047/
29/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]