واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رسالت در یک نگاه تهران - ایرنا - روزنامه رسالت عنوان های «نشانه ای از توافق دیده نمی شود، بازنده شکست مذاکرات، واشنگتن است»، «ملت تن به زیاده خواهی آمریکا نمی دهد» و «شیوع سونامی سرطان، کذب است» را روز پنج شنبه انتشار داد.
نشانه ای از توافق دیده نمی شود، بازنده شکست مذاکرات، واشنگتن است، تیتر یک این روزنامه محسوب می شود. فضای مذاکرات هسته ای در وین نسبت به هوای وین نیز سردتر است! در حالی که این بار خبرنگاران ایرانی و خارجی حاضر در محل مذاکرات در یکقدمی هتل کوبورگ(هتل محل برگزاری مذاکرات) مستقر شده اند، اما سکوت خبری آمیخته با چهره درهم دیپلماتهایی که از محل مذاکرات خارج می شوند نشان از شرایط پیچیده و اختلافات حل نشده دارد.
در این خصوص منبعی آگاه در گفتگو با خبر نگار رسالت تاکید کرد که اختلافات طرفین بر سر درصد و میزان غنی سازی و نحوه برداشته شدن تحریمها به قوت خود باقی است و دیدارهای دوجانبه و مستقیم برگزار شده میان نمایندگان ایران، اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا نتوانسته است مانع از رفع آنها شود. با وجود باقی ماندن اختلافات اساسی، تحلیلگران حاضر در وین به صورت متفق القول از تمدید مذاکرات سخن به میان می آورند. با این حال نحوه تمدید مذاکرات موضوعی است که طرفین هنوز در خصوص آن به توافق قطعی نرسیده اند. لذا نشانه ای از توافق دیده نمی شود محافل سیاسی غرب معتقدند: نشانه ای از توافق دیده نمی شود؛ بازنده شکست مذاکرات واشنگتن است.
روزنامه رسالت با انعکاس عنوان ملت تن به زیاده خواهی آمریکا نمی دهد، نوشت: رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه ملت ایران تن به زیاده خواهی آمریکا نمی دهد، گفت که باید در روند مذاکرات درباره تحریم ها طوری برنامه ریزی و تأکید شود که هیچ گونه تحریم جدیدی به بهانه های جدید علیه ملت ایران شکل نگیرد و طوری نشود که امروز تحریم ها را بردارند و فردا تحریم های جدیدی اعمال کنند. به گزارش خبرنگار ما به نقل از روابط عمومی قوه قضائیه، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضائی به مذاکرات هسته ای و حمایت مسئولان نظام ازروند مذاکرات اشاره کرد و گفت: ما به صورت مکرر حمایت خود را از تیم مذاکره کننده اعلام کرده ایم و اکنون نیز می خواهیم که مسئولان مذاکره کننده متناسب با سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و نظام اسلامی قدمی از حقوق ملت، عقب ننشینند و بدانند که در راه استقامت و پایداری بر حقوق ملت، حمایت یک ملت بزرگ پشتیبان آنها است.
این روزنامه با بازتاب موضوع شیوع سونامی سرطان، کذب است، نوشت: وزیر بهداشت درباره شیوع سرطان درایران با بیان اینکه شیوع سونامی سرطان کذب است، گفت که براساس اطلاعات مراکزبین المللی، رشد سرطان در ایران در مقایسه با سایر کشورهای منطقه بیشتر نیست و حتی ممکن است کمتر هم باشد.
دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه گردهمایی معاونان غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، افزود: سرطان د رایران 5 تا 6 برابر کمتر از اروپا و آمریکاست، اما باید مراقب باشیم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه چیزی به نام سونامی سرطان در کشور نداریم، گفت: از طرف دیگر اگر سرطان در کشوری افزایش یابد نمی توان گفت که به سمت بدتر شدن پیش می رود؛ چرا که این موضوع می تواند به دلیل افزایش شاخص های بهداشتی و در پی آن افزایش عمر باشد و با افزایش سن امکان بروز سرطان بیشتر می شود.
تأسیسات متعدد هسته ای در منطقه خلیج فارس ساخته می شود، تیتر دیگر روزنامه رسالت است. سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: تأسیسات متعدد هسته ای در منطقه خلیج فارس ساخته می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز کمالوندی در مصاحبه با برنامه «من طهران» شبکه العالم با اشاره به نیاز کشورمان به انرژی هسته ای گفت: ما از همکاری کشورهای غربی در این زمینه (ساخت نیروگاه برق هسته ای) استقبال می کنیم. وی افزود: نه تنها ایران، بلکه همه کشورهای دنیا به برق هسته ای نیاز دارند و در حال حاضر مشاهده می کنیم که کشورهای مختلف همسایه ما در حال تلاش در این زمینه هستند. وی درباره نگرانی های احتمالی کشورهای حاشیه خلیج فارس درباره ساخت تأسیسات هسته ای جدید ایران در جنوب کشور گفت: ما بارها اعلام کرده ایم که تکنولوژی مورد استفاده در نیروگاه بوشهر کاملا امن است و پیش از آنکه موضوع ایمنی در تأسیسات هسته ای برای کشورهای دوست و همسایه ما در منطقه خلیج فارس دارای اهمیت و حساسیت باشد، برای ما از اهمیت و حساسیت برخوردار است و برای ما امنیت زندگی مردم بوشهر و منطقه از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و حریم ایمنی در تأسیسات بوشهر را دیوار نیروگاه می دانیم.وی با اعلام آمادگی کشورمان برای پاسخگویی به سئوالات کشورهای حاشیه خلیج فارس یا بازدید کارشناسان آنها از نزدیک گفت: تأسیسات هسته ای کشورمان براساس استانداردهای سازمان بین المللی انرژی اتمی ساخته می شود و با توجه به اینکه در آینده تأسیسات متعددی در منطقه خلیج فارس خواهیم داشت، حتما باید در این زمینه همکاری و از تجارب یکدیگر استفاده کنیم و نیروی انسانی تربیت و شبکه لازم برای انتقال اطلاعات به همدیگر را ایجاد کنیم و کارهای مشترکی انجام دهیم و شرایط اضطراری را پیش بینی کرده و برای مقابله با آن تمهیدات لازم را بیندیشیم.
**2002**
29/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]