تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834662688
دلیلی ندارد که سوخت خود را به روسیه بفرستیم/ سوخت را در ایران تولید می کنیم
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: دلیلی ندارد که سوخت خود را به روسیه بفرستیم/ سوخت را در ایران تولید می کنیم
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و معاون رئیس جمهوری گفت: انتقال سوخت هسته ای به دیگر کشورها از جمله روسیه کذب است و سوخت نیروگاه های اتمی در پی عقد قرارداد با روسیه، در ایران تولید خواهد شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با اشاره به قرارداد ایران و روسیه درباره همکاری های هسته ای افزود: از سال گذشته به توصیه دکتر روحانی رئیس جمهوری کشورمان وارد گفت وگوی جدی با روسیه برای احداث واحد های جدید نیروگاهی با روسیه شدیم.
وی یادآور شد: مجلس تاکید کرده که ما تا حد 20 مگاوات نیروگاه هسته ای داشته باشیم که البته در این باره زمان مشخص نشده و قرار است ما امکان سنجی کنیم که سهم هسته ای چه میزان از تولیدات برق کل کشور باشد.
رئیس سازمان انرژی اتمی توضیح داد: مذاکرات سخت با روس ها در نهایت منجر به امضای سه قرارداد، یادداشت تفاهم و پروتکل شد.
صالحی اظهار کرد: نخستین پروتکل ایران و روسیه 1992 منعقد شده که بر این اساس، روسیه متعهد به ساخت چهار نیروگاه در بوشهر شده و در همان سال و بر اساس این تفاهم نامه، بوشهر به عنوان یک ساختگاه برای احداث نیروگاه ها در نظر گرفته شد.
وی گفت: پیش از انقلاب ساخت دو نیروگاه در این منطقه در کشور آغاز شد اما آلمان ها با وقوع انقلاب اسلامی، زیر قرارداد خود زدند و نیروگاه ها تکمیل نشد.
معاون رئیس جمهوری افزود: بر اساس پروتکل 1992، پروتکل جدیدی را امضا کردیم و گفتیم دو نیروگاه جدید دیگر در بوشهر می خواهیم و قراردادی در این زمینه امضا شد.
به گفته صالحی، یک نیروگاه از زمان عقد قرارداد تا ساخت 108 ماه و به عبارتی نزدیک به 9 سال طول خواهد کشید.
وی با اشاره به سبقه ساخت نیروگاه بوشهر از سوی روس ها یادآور شد: در سال 1995 میلادی روس ها برای ساخت این نیروگاه قرارداد بستند و در سال 97 رسما کار نیروگاه آغاز و 2010 نیز ما نیروگاه تحویل داده شد.
رئیس سازمان انرژی اتمی توضیح داد: این نیروگاه در زمان جنگ تخریب شده بود؛ همچنین روس ها بعد از فروپاشی شوروی وضعیت اقتصادی خوبی نداشتند از این رو پروژه بوشهر صنعت هسته ای روس ها را احیا کرد.
صالحی با بیان این که این نیروگاه تجربه خوبی برای ما و روس ها بود تاکید کرد: ساخت نیروگاه مقدماتی دارد و یک سال طول می کشد که نیروگاه به مرحله بتن سازی برسد.
وی با اشاره به انتشار برخی مطالب درباره نیروگاه بوشهر گفت: برخی در رسانه ها این گونه وانمود می کنند که نیروگاه بوشهر هنوز راه اندازی نشده در صورتی که این نیروگاه 7 هزار کیلووات برق تولید کرده است.
معاون رئیس جمهور اظهار کرد: نیروگاه دوم مورد نظر ما در بوشهر، دو سال بعد از نیروگاه اول ساخته می شود زیرا اگر دو نیروگاه را با هم شروع کنیم امکانات وسیعی را نیاز داریم اما بعد از دو سال آمادگی داریم در بُعد کارشناس و تکنسین و صنعت این نیروگاه را تامین کنیم. به عبارتی نیروگاه دوم را دو سال بعد از نیروگاه اول تحویل می گیریم.
صالحی ادامه داد: درباره نیروگاه بوشهر روس ها گفته بودند تا 10 سال سوخت نیروگاه را تامین می کنند و در نهایت توافق کردیم که در تامین سوخت نیروگاه ها، روس ها به ما کمک کنند که در قراردادهای بعدی جزییات این مهم مشخص می شود.
وی توضیح داد: روس ها کمک می کنند که کل مجتمع سوخت و یا اجزای سوخت را در کشورمان تولید کنیم که این گام بزرگ و تحولی قابل توجه است.
به گفته صالحی ، ایران توانایی غنی سازی داشته و سوخت رآ کتور تهران را ساخته و تولید سوخت نیروگاه اراک نیز به دلیل مذاکرات متوقف شده است.
وی اظهار امیدواری کرد که سوخت بوشهر به صورت مشابه ساخته و در ادامه سوخت نهایی تولید شود.
وی عقد قراردادهای همکاری میّان ایران و روسیه را نقطه عطفی بین دو کشور دانست و یادآوری کرد که کارگروهی جزییات شروع مقدمات مورد نیاز برای تولید سوخت مشترک را پیگیری کند.
وی گفت: ما نیاز عملی خود را درباره نیروگاه های هسته ای بارها اعلام کردیم. تامین سوخت نیروگاه های کشور از جمله بوشهر و رآکتور تهران از مهمترین این نیازها است.
به گفته معاون رییس جمهوری، توافقنامه اخیر میان ایران و روسیه در ساخت دو نیروگاه و پروتکلی که برای تولید سوخت در ایران انجام شد موضع کشورمان را درباره 1+5 قوی تر می کند.
صالحی با بیان این که اکنون نیاز عملی ما در عرصه هسته محرمانه نیست بلکه مکشوف است، یادآور شد: نیاز عملی ما امری روشن است و 8 سال دیگر در شرایطی باید بتوانیم که سوخت حداقل دو نیروگاه را تامین کنیم.
وی تصریح کرد: کشورهای غربی رآکتور اراک را مشکل آفرین می دانستند و ما گفتیم این نیروگاه را طوری طراحی کنیم که دغدغه شما را رفع کند و این امر تا حدودی در بُعد فنی با استدلال های قوی حل شده و جا برای گفت وگوی بیشتر در این باره نیست.
رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: غربی ها درباره غنی سازی، امکان گریز را مطرح کردند و ما با پیشنهاد پلکانی اعلام کردیم حاضریم نگرانی ها را رفع کنیم. ما باید بعد از 8 سال به جایی برسیم که نیازهای خود را تامین کنیم.
صالحی اظهار کرد: بعد از زمان اعتماد سازی، کشور هر میزان سو را که می خواهد می تواند انجام دهد و تا 8 سال دیگر ما همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند باید 190 هزار سو را داشته باشیم.
وی ادامه داد: به شیوه پلکانی می توانیم به گونه ای عمل کنیم که به 190 هزار سو برسیم و جزییات این امر در مذاکرات مشخص خواهد شد.
رییس سازمان انرژی اتمی در واکنش به مطالبت منتشر شده در برخی رسانه های غربی و ادعای انتقال سوخت ایران به روسیه گفت:از چنین ادعاهایی تعجب می کنم. شایعاتی هست که ایران در انتقال سوخت با خارج از کشور موافق کرده یا در حال مذاکره است که این امر صحت ندارد. دلیلی ندارد که ما سوخت خود را به روسیه بفرستیم.
صالحی تاکید کرد: قرص سوخت را ما در ایران تولید می کنیم از این رو دلیلی ندارد که در ایران کلی هزینه کرده و اکسید اورانیوم خود را به خارج از کشور بفرستیم که تبدیل به سوخت بشود.
وی گفت: وقتی مجتمع سوخت ساخته می شود باید آزمایش های بعد از در معرض قرار دادن سوخت در برابر اشعه انجام شود از این رو ما سوخت را باید در رآکتوری قرار بدهیم و ببینیم تشعشعی نداشته باشد و اگر کشورهای دیگر در این زمینه به ما کمک کنند سرعتمان بیشتر می شود.
معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: برای نیروگاه سوخت مشکلی برای همکاری با کشورهای غربی نداریم.
صالحی ادامه داد: ما اعلام کردیم که عضو ان پی تی هستیم و آن را امضا کردیم. می گویم عضو آژانس هستیم و موافقتنامه پادمان را امضا کرده و آن را اجرا می کنیم و پروتکل الحاقی را نیز انجام دادیم از اینرو دلیلی ندارد برای ما قواعد ویژه ای قرار دهند.
وی گفت: غربی ها بیش از 7 هزار ساعت نفر روز نیز بازرسی داشته اند و دوربین ها نیز هر 24 ساعت فیلمبرداری انجام می دهد. بازرسان هم دائما در ایران حضور دارند ما باید دیگر چه کار کنیم؟ ما هیچ نوع بازرسی یا پروسه ویژه بازرسی سایت های هسته ای خود را نمی پذیریم.
رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به خدمات سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: این سازمان به مرحله ای از رشد و تکامل علمی و فنی رسیده که کم کم این فرآورده ها در حال عرضه شدن به بازار است.
وی با اشاره به طراحی و ساخت سانتریفیوژ های مختص تهیه واکسن در کشور یادآور شد: واکسن سازی ما در شرایط بسیار سختی قرار گرفته بود که امروز این شرایط رفع شده است.
همچنین لیزرهای پزشکی و رادیو داروها که 800 هزار بیمار را در سال می تواند پاسخگو باشد با استفاده از فناوری های هسته ای تولید می شود.
صالحی اظهار کرد: در عرصه کشاورزی نیز با استفاده از فناوری های هسته ای، می توان اقدامات خوبی را انجام داد که این مهم نیز رو به گسترش است.
وی افزود: در عرصه صنعت نیز فعالیت خوبی با نفت و سایر وزارت خانه ها و کارخانجات مختلف از جمله سیمان داریم.
رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه نیروگاه بوشهر تولید پایدار برق دارد،گفت: در زمستان سال گذشته اگر نیروگاه بوشهر متوقف می شد باید 6 میلیون لیتر گازوییل را به نیروگاه های مربوطه می رساندیم تا برق مورد نیاز کشور تولید شود.
صالحی درباره نیروهای متخصص توضیح داد: یک هزار متخصص در بوشهر داریم که نیروگاه این شهر را اداره می کنند؛ 15 هزار کارشناس و کاردان در این نیروگاه در حال فعالیت هستند.
همچنین دانشگاه های ما نیز متعدد بوده و در حال تربیت نیرو هستند و با قرار دادهای منعقد شده درباره احداث نیروگاه ها، فارغ التحصیلان نباید نگرانی کار داشته باشند.
وی درباره هزینه ساخت نیروگاه های اتمی گفت: قیمت که برای این نیروگاه هزینه می کنیم مناسب است. قیمت احداث نیروگاه در هر منطقه متفاوت است اما در خاورمیانه این قیمت 5 تا 6 هزار دلار به ازای هر کیلوبایت است اما قرارداد ما با قیمت مناسب تری است.
صالحی تاکید کرد: سازمان انرژی اتمی در 12 سال اخیر، با چالش های فنی و انتقال تکنولوژی روبه رو بود و با این قراردادها تحول بزرگی در این سازمان ایجاد شده است.
پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران خبر داد افزایش ۲۷ میلیون متر مکعبی تولید گاز برای جبران کمبود سوخت زمست
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران خبر دادافزایش ۲۷ میلیون متر مکعبی تولید گاز برای جبران کمبود سوخت زمستانیمدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از افزایش تولید گاز این شرکت خبر داد و گفت در راستای کمک به تأمین سوخت زمستانی با وجود برنامه تکلیفی 27 میلیون متر مکعب تولید را بصالحی: انتقال سوخت هسته ای به روسیه کذب است/ساخت سوخت نیروگاه های اتمی در ایران
صالحی انتقال سوخت هسته ای به روسیه کذب است ساخت سوخت نیروگاه های اتمی در ایران تهران- ایرنا- رییس سازمان انرژی اتمی ایران و معاون رییس جمهوری گفت انتقال سوخت هسته ای به دیگر کشورها از جمله روسیه کذب است و سوخت نیروگاه های اتمی در پی عقد قرارداد با روسیه در ایران تولید خواهد شدتولید موبایل اسلامی در روسیه |اخبار ایران و جهان
تولید موبایل اسلامی در روسیه یک شرکت تولیدکننده تلفن همراه در روسیه یک گوشی ویژه مسلمانان طراحی کرده است کد خبر ۴۴۷۴۵۶ تاریخ انتشار ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸ ۱۲ - 07 November 2014 یک شرکت تولیدکننده تلفن همراه در روسیه یک گوشی ویژه مسلمانان طراحی کرده است به گزارش مشرق در تلفن همتلاش برای تولید انرژی با بازده بالاتر و مصرف سوخت کمتر
معاون برنامه ریزی و اموراقتصادی وزیر نیرو تلاش برای تولید انرژی با بازده بالاتر و مصرف سوخت کمتر تهران - ایرنا - معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو گفت هم اکنون صنعت برق به لحاظ تعدد تولید و فناوری ساخت مشکلی ندارد و تلاش ما باید در زمینه به روز کردن دانش فنی برای تولیدرئیس ستاد حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت در غرفه فارس خبر داد خروج 130 هزار خودروی فرسوده در 22 هفته اخیر توسط ب
رئیس ستاد حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت در غرفه فارس خبر دادخروج 130 هزار خودروی فرسوده در 22 هفته اخیر توسط بخش خصوصی 800 هزار خودروی فرسوده دیگر وجود داردرئیس ستاد حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت با اشاره به خروج 130 هزار خودروی فرسوده توسط بخش خصوصی در 22 هفته اخیر گفت طبق برآوردپلپب مخزن سوخت کامیونهای ترکیه |اخبار ایران و جهان
پلپب مخزن سوخت کامیونهای ترکیه مدیرکل دفتر ترانزیت و پایانههای مرزی سازمان راهداری و حملونقل جادهای از پلمب مخزن سوخت کامیونهای ترکیه در مرز کشور از ۱۰ آذرماه سال جاری اول دسامبر خبر داد و گفت علاوه بر اینکه به کامیونهای ترکیه سوخت نمی دهیم عوارض هم میگیریم کد خبر ۴۵معبد هزار ساله چینی ها در آتش سوخت |اخبار ایران و جهان
معبد هزار ساله چینی ها در آتش سوخت وقوع آتش سوزی سهمگین در نخستین ساعات بامداد روز جمعه یکی از معابد تاریخی و مهم کشور چین را ویران کرد کد خبر ۴۴۹۲۷۲ تاریخ انتشار ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۳ - 14 November 2014 وقوع آتش سوزی سهمگین در نخستین ساعات بامداد روز جمعه یکی از معابد تاریخیهمزمان با مذاکرات وین صورت گرفت جنجال جدید صهیونیستی علیه ایران با «مهره سوخته منافقین»
همزمان با مذاکرات وین صورت گرفتجنجال جدید صهیونیستی علیه ایران با مهره سوخته منافقینهمزمان با برگزاری آخرین دور مذاکرات هستهای رسانههای صهیونیستی با انتشار خبر محاکمه فردی که او را جاسوس ایران معرفی کردند مبادرت ورزیدند به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس رژیم صهیونیستیجزئیات ابطال ۶ میلیون کارت سوخت |اخبار ایران و جهان
جزئیات ابطال ۶ میلیون کارت سوخت معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت جزئیات طرح صرفه جویی در مصرف بنزین روزانه را تشریح کرد کد خبر ۴۴۷۳۸۵ تاریخ انتشار ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۵ - 07 November 2014 معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت جزئیات طرح صرفه جویی در موضعیت تولید خودروهای سواری در ایران
وضعیت تولید خودروهای سواری در ایران تولید انواع سواری در تمام شرکتهای خودروساز داخلی به جز یک شرکت افزایش یافته است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز مهرماه امسال تولید انواع سواری در گروه صنعتی ایران خودرو 55 7 درصد افزایش یافته است در این مدت تولید انتوقف کامیونداران ترک پشت چراغ قرمز محدودیت سوختی در ایران
توقف کامیونداران ترک پشت چراغ قرمز محدودیت سوختی در ایران گزارش نسیم حاکیست مخازن کامیونهای ترکیهای از دو هفته دیگر در مبادی ورودی کشور و با هماهنگی مامور گمرک ایران پلمب خواهد شد هیچ گونه سوختی به کامیونهای ترکیهای فروخته نخواهد شد نویسنده مجید میرزاحیدری&nbsخودکفایی کشور در تولید تجهیزات دیالیز |اخبار ایران و جهان
خودکفایی کشور در تولید تجهیزات دیالیز رئیس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت از تجمیع یارانه حمایتی بیماران کلیوی در آینده نزدیک خبر داد کد خبر ۴۵۰۵۰۱ تاریخ انتشار ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۲ - 19 November 2014 رئیس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت از تجمیع یارانه حمایتی بیماران کلیوی درتوليد سال 92 ايران خودرو در كمتر از 8 ماه شكسته شد -
توليد سال 92 ايران خودرو در كمتر از 8 ماه شكسته شد مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو اعلام كرد با توجه به تمهيدات صورت گرفته در زنجيره تامين اين گروه صنعتي از اول امسال تا 21 آبان ماه بيش از 365 هزار دستگاه سواري و وانت توليد كرده كه برابر با كل توليد سال گذشته اين گروه است بهقرار نیست سهمیه سوخت کاهش یابد |اخبار ایران و جهان
قرار نیست سهمیه سوخت کاهش یابد کد خبر ۴۴۹۰۶۴ تاریخ انتشار ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۷ - 13 November 2014 رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت گفت قرار نیست سهمیه سوخت کاهش یابد و تصمیم گیری درباره چنین موضوعی به عهده ستاد هدفمندی یارانههاست علیرضا فیضبخش در گفتوگو با خبرنگار سرویس شرییس سازمان راهداری از پلمپ مخزن سوخت کامیون های ترکیه در ایران خبر داد
رییس سازمان راهداری از پلمپ مخزن سوخت کامیون های ترکیه در ایران خبر داد تهران - ایرنا - رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت با اجرای پلمپ مخازن سوخت کامیون های ترکیه هیچ یک از رانندگان این کشور حق سوختگیری در پمپ بنزین های ایران را نخواهند داشت به گزارش خبرنگار اقماجرای اختلاف ترانزیتی ایران و ترکیه به کجا رسید/توقف فروش سوخت در انتظار کامیون داران ترکیه
ماجرای اختلاف ترانزیتی ایران و ترکیه به کجا رسید توقف فروش سوخت در انتظار کامیون داران ترکیه 12 روز از مهلت 20 رو داده شده به کشور ترکیه برای قبول شرایط کشور ایران گذشته ا ست و تا کنون هیچ پاسخی از سوی کشور ترکیه داده نشده کسور ترکیه باید در آینده نزدیک منتظر توقف فروش سوخت از سوجزئیات ابطال 6 میلیون کارت سوخت / مهلت آژانس ها و وانت بارهای غیرفعال و خودروهای فرسوده تمام شد
جزئیات ابطال 6 میلیون کارت سوخت مهلت آژانس ها و وانت بارهای غیرفعال و خودروهای فرسوده تمام شد اقتصاد > انرژی - معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت جزئیات طرح صرفه جویی در مصرف بنزین روزانه را تشریح کرد به گزارش ایسنا مهندس حسین هاشمی در تشریح جزئیات ا-
گوناگون
پربازدیدترینها