محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842241050
صالحی: انتقال سوخت هسته ای به روسیه کذب است/ساخت سوخت نیروگاه های اتمی در ایران
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: صالحی: انتقال سوخت هسته ای به روسیه کذب است/ساخت سوخت نیروگاه های اتمی در ایران تهران- ایرنا- رییس سازمان انرژی اتمی ایران و معاون رییس جمهوری گفت: انتقال سوخت هسته ای به دیگر کشورها از جمله روسیه کذب است و سوخت نیروگاه های اتمی در پی عقد قرارداد با روسیه، در ایران تولید خواهد شد.
به گزارش ایرنا، علی اکبر صالحی با حضور در برنامه گفت وگوی ویژه خبری که شامگاه چهارشنبه از شبکه دوم سیما پخش شد با اشاره به قرارداد ایران و روسیه درباره همکاری های هسته ای افزود: از سال گذشته به توصیه دکتر روحانی رییس جمهوری کشورمان وارد گفت وگوی جدی با روسیه برای احداث واحد های جدید نیروگاهی با روسیه شدیم.
وی یادآور شد: مجلس تاکید کرده که ما تا حد 20 مگاوات نیروگاه هسته ای داشته باشیم که البته در این باره زمان مشخص نشده و قرار است ما امکان سنجی کنیم که سهم هسته ای چه میزان از تولیدات برق کل کشور باشد.
رییس سازمان انرژی اتمی توضیح داد: مذاکرات سخت با روس ها در نهایت منجر به امضای سه قرارداد، یادداشت تفاهم و پروتکل شد.
صالحی اظهار کرد: نخستین پروتکل ایران و روسیه 1992 منعقد شده که بر این اساس، روسیه متعهد به ساخت چهار نیروگاه در بوشهر شده و در همان سال و بر اساس این تفاهم نامه، بوشهر به عنوان یک ساختگاه برای احداث نیروگاه ها در نظر گرفته شد.
وی گفت: پیش از انقلاب ساخت دو نیروگاه در این منطقه در کشور آغاز شد اما آلمان ها با وقوع انقلاب اسلامی، زیر قرار داد خود زدند و نیروگاه ها تکمیل نشد.
معاون رییس جمهوری افزود: بر اساس پروتکل 1992، پروتکل جدیدی را امضا کردیم و گفتیم دو نیروگاه جدید دیگر در بوشهر می خواهیم و قراردادی در این زمینه امضا شد.
به گفته صالحی، یک نیروگاه از زمان عقد قرارداد تا ساخت 108 ماه و به عبارتی نزدیک به 9 سال طول خواهد کشید.
وی با اشاره به سبقه ساخت نیروگاه بوشهر از سوی روس ها یادآور شد: در سال 1995 میلادی روس ها برای ساخت این نیروگاه قرارداد بستند و در سال 97 رسما کار نیروگاه آغاز و 2010 نیز ما نیروگاه تحویل داده شد.
رییس سازمان انرژی اتمی توضیح داد: این نیروگاه در زمان جنگ تخریب شده بود؛ همچنین روس ها بعد از فروپاشی شوروی وضعیت اقتصادی خوبی نداشتند از این رو پروژه بوشهر صنعت هسته ای روس ها را احیا کرد.
صالحی با بیان این که این نیروگاه تجربه خوبی برای ما و روس ها بود تاکید کرد: ساخت نیروگاه مقدماتی دارد و یک سال طول می کشد که نیروگاه به مرحله بتن سازی برسد.
وی با اشاره به انتشار برخی مطالب درباره نیروگاه بوشهر گفت: برخی در رسانه ها این گونه وانمود می کنند که نیروگاه بوشهر هنوز راه اندازی نشده در صورتی که این نیروگاه 7 هزار کیلووات برق تولید کرده است.
معاون رییس جمهور اظهار کرد: نیروگاه دوم مورد نظر ما در بوشهر، دو سال بعد از نیروگاه اول ساخته می شود زیرا اگر دو نیروگاه را با هم شروع کنیم امکانات وسیعی را نیاز داریم اما بعد از دو سال آمادگی داریم در بُعد کارشناس و تکنسین و صنعت این نیروگاه را تامین کنیم. به عبارتی نیروگاه دوم را دو سال بعد از نیروگاه اول تحویل می گیریم.
صالحی ادامه داد: درباره نیروگاه بوشهر روس ها گفته بودند تا 10 سال سوخت نیروگاه را تامین می کنند و در نهایت توافق کردیم که در تامین سوخت نیروگاه ها، روس ها به ما کمک کنند که در قراردادهای بعدی جزییات این مهم مشخص می شود.
وی توضیح داد: روس ها کمک می کنند که کل مجتمع سوخت و یا اجزای سوخت را در کشورمان با مشارکت ایران تولید کنند که این گام بزرگی و تحول قابل توجهی است.
به گفته صالحی ، ایران توانایی غنی سازی داشته و سوخت رآ کتور تهران را ساخته و ساخت سوخت نیروگاه اراک نیز به دلیل مذاکرات متوقف شده است.
وی اظهار امیدواری کرد که سوخت بوشهر به صورت مشابه ساخته و در ادامه سوخت نهایی تولید شود.
وی عقد قراردادهای همکاری میّان ایران و روسیه را نقطه عطفی بین دو کشور دانست و یادآوری کرد که کارگروهی جزییات شروع مقدمات مورد نیاز برای تولید سوخت مشترک را پیگیری کند.
وی گفت: ما نیاز عملی خود را درباره نیروگاه های هسته ای بارها اعلام کردیم. تامین سوخت نیروگاه های کشور از جمله بوشهر و رآکتور تهران از مهمترین این نیازها است.
به گفته معاون رییس جمهوری، توافقنامه اخیر میان ایران و روسیه در ساخت دو نیروگاه و پروتکلی که برای تولید سوخت در ایران انجام شد موضع کشورمان را درباره 1+5 قوی تر می کند.
صالحی با بیان این که اکنون نیاز عملی ما در عرصه هسته محرمانه نیست بلکه مکشوف است، یادآور شد: نیاز عملی ما امری روشن است و 8 سال دیگر در شرایطی باید بتوانیم که سوخت حداقل دو نیروگاه را تامین کنیم.
وی تصریح کرد: کشورهای غربی رآکتور اراک را مشکل آفرین می دانستند و ما گفتیم این نیروگاه را طوری طراحی کنیم که دغدغه شما را رفع کند و این امر تا حدودی در بُعد فنی با استدلال های قوی حل شده و جا برای گفت وگوی بیشتر در این باره نیست.
رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: غربی ها درباره غنی سازی، امکان گریز را مطرح کردند و ما با پیشنهاد پلکانی اعلام کردیم حاضریم نگرانی ها را رفع کنیم. ما باید بعد از 8 سال به جایی برسیم که نیازهای خود را تامین کنیم.
صالحی اظهار کرد: بعد از زمان اعتماد سازی، کشور هر میزان سو را که می خواهد می تواند انجام دهد و تا 8 سال دیگر ما همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند باید 190 هزار سو را داشته باشیم.
وی ادامه داد: به شیوه پلکانی می توانیم به گونه ای عمل کنیم که به 190 هزار سو برسیم و جزییات این امر در مذاکرات مشخص خواهد شد.
رییس سازمان انرژی اتمی در واکنش به مطالبت منتشر شده در برخی رسانه های غربی و ادعای انتقال سوخت ایران به روسیه گفت:از چنین ادعاهایی تعجب می کنم. شایعاتی هست که ایران در انتقال سوخت با خارج از کشور موافق کرده یا در حال مذاکره است که این امر صحت ندارد. دلیلی ندارد که ما سوخت خود را به روسیه بفرستیم.
صالحی تاکید کرد: قرص سوخت را ما در ایران تولید می کنیم از این رو دلیلی ندارد که در ایران کلی هزینه کرده و اکسید اورانیوم خود را به خارج از کشور بفرستیم که تبدیل به سوخت بشود.
وی گفت: وقتی مجتمع سوخت ساخته می شود باید آزمایش های بعد از در معرض قرار دادن سوخت در برابر اشعه انجام شود از این رو ما سوخت را باید در رآکتوری قرار بدهیم و ببینیم تشعشعی نداشته باشد و اگر کشورهای دیگر در این زمینه به ما کمک کنند سرعتمان بیشتر می شود.
معاون رییس جمهوری تصریح کرد: برای نیروگاه سوخت مشکلی برای همکاری با کشورهای غربی نداریم.
صالحی ادامه داد: ما اعلام کردیم که عضو ان پی تی هستیم و آن را امضا کردیم. می گویم عضو آژانس هستیم و موافقتنامه پادمان را امضا کرده و آن را اجرا می کنیم و پروتکل الحاقی را نیز انجام دادیم از اینرو دلیلی ندارد برای ما قواعد ویژه ای قرار دهند.
وی گفت: غربی ها بیش از 7 هزار ساعت نفر روز نیز بازرسی داشته اند و دوربین ها نیز هر 24 ساعت فیلمبرداری انجام می دهد. بازرسان هم دائما در ایران حضور دارند ما باید دیگر چه کار کنیم؟ ما هیچ نوع بازرسی یا پروسه ویژه بازرسی سایت های هسته ای خود را نمی پذیریم.
رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به خدمات سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: این سازمان به مرحله ای از رشد و تکامل علمی و فنی رسیده که کم کم این فرآورده ها در حال عرضه شدن به بازار است.
وی با اشاره به طراحی و ساخت سانتریفیوژ های مختص تهیه واکسن در کشور یادآور شد: واکسن سازی ما در شرایط بسیار سختی قرار گرفته بود که امروز این شرایط رفع شده است.
همچنین لیزرهای پزشکی و رادیو داروها که 800 هزار بیمار را در سال می تواند پاسخگو باشد با استفاده از فناوری های هسته ای تولید می شود.
صالحی اظهار کرد: در عرصه کشاورزی نیز با استفاده از فناوری های هسته ای، می توان اقدامات خوبی را انجام داد که این مهم نیز رو به گسترش است.
وی افزود: در عرصه صنعت نیز فعالیت خوبی با نفت و سایر وزارت خانه ها و کارخانجات مختلف از جمله سیمان داریم.
رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه نیروگاه بوشهر تولید پایدار برق دارد،گفت: در زمستان سال گذشته اگر نیروگاه بوشهر متوقف می شد باید 6 میلیون لیتر گازوییل را به نیروگاه های مربوطه می رساندیم تا برق مورد نیاز کشور تولید شود.
صالحی درباره نیروهای متخصص توضیح داد: یک هزار متخصص در بوشهر داریم که نیروگاه این شهر را اداره می کنند؛ 15 هزار کارشناس و کاردان در این نیروگاه در حال فعالیت هستند.
همچنین دانشگاه های ما نیز متعدد بوده و در حال تربیت نیرو هستند و با قرار دادهای منعقد شده درباره احداث نیروگاه ها، فارغ التحصیلان نباید نگرانی کار داشته باشند.
وی درباره هزینه ساخت نیروگاه های اتمی گفت: قیمت که برای این نیروگاه هزینه می کنیم مناسب است. قیمت احداث نیروگاه در هر منطقه متفاوت است اما در خاورمیانه این قیمت 5 تا 6 هزار دلار به ازای هر کیلوبایت است اما قرارداد ما با قیمت مناسب تری است.
صالحی تاکید کرد: سازمان انرژی اتمی در 12 سال اخیر، با چالش های فنی و انتقال تکنولوژی روبه رو بود و با این قراردادها تحول بزرگی در این سازمان ایجاد شده است.
شبک**1983** 1917
29/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
صالحی خبر داد: امضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه و تبادل نظر درباره مبادله سوخت هستهای
صالحی خبر داد امضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه و تبادل نظر درباره مبادله سوخت هستهای رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت در سفر امروز قراردادی برای ساخت دو نیروگاه اتمی دیگر با مشارکت طرف روس امضا میشود و درباره سازو کارهایی برای مبادله سوخت هستهای با طرف روسی تبادل نصالحی در بدو ورود به مسکو عنوان کرد: امضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه/ تبادل نظر با روسها درباره مب
صالحی در بدو ورود به مسکو عنوان کرد امضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه تبادل نظر با روسها درباره مبادله سوخت هستهایرئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت در سفر امروز قراردادی برای ساخت دو نیروگاه اتمی دیگر با مشارکت طرف روس امضا میشود و درباره سازو کارهایی برای مبادله سوخامضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه/ تبادل نظر با روسها درباره مبادله سوخت هستهای
صالحی در بدو ورود به مسکو عنوان کرد امضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه تبادل نظر با روسها درباره مبادله سوخت هستهای رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت در سفر امروز قراردادی برای ساخت دو نیروگاه اتمی دیگر با مشارکت طرف روس امضا میشود و درباره ساز و کارهایی برای مبادلهصالحی در روسیه: امضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه
صالحی در روسیه امضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت در سفر امروز قراردادی برای ساخت دو نیروگاه اتمی دیگر با مشارکت طرف روس امضا میشود و درباره سازو کارهایی برای مبادله سوخت هستهای با طرف روسی تبادل نظر خواهیم کرد به گزارش نامه نیوز علیتأسیسات متعدد هسته ای در منطقه خلیج فارس ساخته می شود/ مذاکرهای برای انتقال سوخت صورت نگرفته است -
کمالوندی در گفتگو با العالم تأسیسات متعدد هسته ای در منطقه خلیج فارس ساخته می شود مذاکرهای برای انتقال سوخت صورت نگرفته است سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه تأسیسات هسته ای کشورمان براساس استانداردهای سازمان بین المللی انرژی اتمی ساخته می شود گفت تأسیسات متعدد هسته ایخبرگزاری فرانسه: ایران و روسیه توافقنامهای را برای ساخت دو نیروگاه هستهای در بوشهر امضا میکنند
خبرگزاری فرانسه ایران و روسیه توافقنامهای را برای ساخت دو نیروگاه هستهای در بوشهر امضا میکنند خبرگزاری فرانسه گزارش داد ایران و روسیه در صدد امضای توافقنامه برای ساخت دو نیروگاه هستهای در بوشهر هستند به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران خبرگزاری فرانسه روز سهشراشاتودی: ایران قرارداد ساخت ۸ واحد نیروگاهی هستهای با روسیه را امضا کرد
راشاتودی ایران قرارداد ساخت ۸ واحد نیروگاهی هستهای با روسیه را امضا کرد منابع خبری روسیه اعلام کردند که تهران و مسکو امروز سهشنبه توافقنامه مشارکت برای ساخت ۸ واحد نیروگاهی هستهای را منعقد کردند به گزارش نامه نیوز راشاتودی در گزارشی اعلام کرد که ایران و روسیه امروز سهشنبهامضای قرارداد ساخت ۸ نیروگاه هستهای با روسیه |اخبار ایران و جهان
امضای قرارداد ساخت ۸ نیروگاه هستهای با روسیه منابع خبری روسیه اعلام کردند که تهران و مسکو امروز سهشنبه توافقنامه مشارکت برای ساخت ۸ واحد نیروگاهی هستهای را منعقد کردند کد خبر ۴۴۸۷۲۴ تاریخ انتشار ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۲ - 11 November 2014 منابع خبری روسیه اعلام کردند که تهران وتاثیر مذاکرات بر صنعت هسته ای ایران/ معاون انرژی اتمی:ازحضور غربی ها در ساخت نیروگاه استقبال می کنیم
تاثیر مذاکرات بر صنعت هسته ای ایران معاون انرژی اتمی ازحضور غربی ها در ساخت نیروگاه استقبال می کنیم سیاست > انرژیهستهای - ایسنا نوشت معاون سازمان انرژی اتمی کشورمان از احتمال استفاده از تجارب شرکتهای غربی در ساخت نیروگاههای برق هستهای در آینده خ9هزار و 400 سانتریفیوژ روشن/ کری دست به دامن غول چراغ جادو شد/ امضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه/ جو
در گوشی سیاست خارجی 9هزار و 400 سانتریفیوژ روشن کری دست به دامن غول چراغ جادو شد امضای قرارداد ساخت ۲ نیروگاه اتمی با روسیه جوابهای کوتاه و امیدوار کننده ظریف روزانه با گشتی در این دنیای رنگارنگ مجازی به خبرهایی بر میخوریم که ظریف و جالب هستند اما آنچنان که باید تیتر پر رتوافق ایران و روسیه برای ساخت نیروگاه اتمی اقدامی سازنده است -
کارل بیلدت توافق ایران و روسیه برای ساخت نیروگاه اتمی اقدامی سازنده است وزیر خارجه سابق سوئد در واکنش به توافق روسیه با ایران برای ساخت نیروگاه های جدید هسته ای آن را اقدامی سازنده تصویف کرد به گزارش خبرگزاری مهر کارل بیلدت با انتشار پیامی در توئیتر خود توافق روز گذشته ایراامضای قرارداد ساخت ۸ نیروگاه هستهای با روسیه
امضای قرارداد ساخت ۸ نیروگاه هستهای با روسیه سرگئی کرینکو رئیس شرکت روساتم و علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران سلسله اسنادی را امضا کردند که پیوندهای این دو کشور را در زمینه کاربرد صلحآمیز انرژی اتمی را بهبود میبخشد آفتاب منابع خبری روسیه اعلام کردند که تهران و مسجایگاههای سیار سوخت و تراکتورهای ساخت ایران وارد آفریقای جنوبی شد
جایگاههای سیار سوخت و تراکتورهای ساخت ایران وارد آفریقای جنوبی شدنخستین محموله تراکتورها و جایگاههای سوخت سیار صادراتی جمهوری اسلامی ایران با هدف بازاریابی و فروش در آفریقای جنوبی وارد این کشور شد به گزارش خبرگزاری فارس نخستین محموله تراکتورهای ساخت ایران و جایگاههای سیار سوسخنگوی سازمان انرژی اتمی: صدور ویزا حقوق حاکمیتی ما است/هیچ تغییر کلی در روند ساخت راکتور اراک رخ نداده / بحث
سخنگوی سازمان انرژی اتمی صدور ویزا حقوق حاکمیتی ما است هیچ تغییر کلی در روند ساخت راکتور اراک رخ نداده بحث انتقال اورانیوم به خارج از کشور مطرح نیست سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه هیچ تغییر کلی در روند ساخت راکتور اراک رخ نداده گفت اگر قرار به تغییراتی باشد بستگی بامضای توافق ساخت دو رآکتور هستهای جدید بین ایران و روسیه
امضای توافق ساخت دو رآکتور هستهای جدید بین ایران و روسیهخبرگزاری اینترفاکس روسیه گزارش داد ایران و روسیه توافق ساخت دو رآکتور هستهای جدید را امضا کردند به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس تهران و مسکو توافق جدید برای تاسیس نیروگاههای هستهای جدید توسط روسیه امضا کردند خبر-
سیاسی
پربازدیدترینها