محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831514057
۱۰ ویژگی بچه های مستعد اعتیاد و مواد مخدر!
واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
۱۰ ویژگی بچه های مستعد اعتیاد و مواد مخدر! ما می دانیم اگر فرزندانمان دچار اضافه وزن هستند با احتمال بیشتری در سنین بالاتر دچار بیماری دیابت (افزایش قندخون) خواهند شد. همچنین می دانیم اگر فرزندانمان تحرک کافی نداشته باشند برای ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در...
ما می دانیم اگر فرزندانمان دچار اضافه وزن هستند با احتمال بیشتری در سنین بالاتر دچار بیماری دیابت (افزایش قندخون) خواهند شد. همچنین می دانیم اگر فرزندانمان تحرک کافی نداشته باشند برای ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در سنین بالاتر مستعدتر هستند اما در اینجا یک سوال مهم مطرح است: «آیا می توان پیش بینی کرد که چه کودکان یا نوجوانانی در سنین بالاتر با احتمال بیشتری ممکن است درگیر بیماری اعتیاد شوند؟»
نزدیک به ۱۰ سال است که از نزدیک با بیماران دچار اعتیاد در ارتباط هستم. حقیقتا باید پذیرفت بیماری اعتیاد یکی از شدیدترین بیماری هایی است که یک جوان ۲۰ تا ۳۰ ساله ممکن است دچار آن شود. همیشه وقتی یک بیمار جدید دچار اعتیاد را معاینه می کنم این سوال برایم پیش می آید که آیا می شد جلوی ایجاد بیماری در این فرد گرفته شود؟ آیا اگر یکی از ویژگی های رفتاری یا تفکری این فرد در دورانی از زندگی اش اصلاح می شد، ابتلا به این بیماری شدید قابل پیشگیری بود؟ آیا می شد با ارائه آموزش هایی یا انجام مداخله هایی، تغییراتی در فرد ایجاد کرد به صورتی که اکنون با بیماری اعتیاد در او مواجه نمی شدیم؟ متاسفانه یا خوشبختانه می توانم به طور قاطع بگویم که پس از مدتی مصاحبه و کار با هر یک از این بیماران متوجه می شوم که جواب این سوال ها در بسیاری از موارد «بله» بوده است! این جواب می تواند برای خانواده هایی که بیماری در میان خود دارند «دردناک» و برای خانواده های دیگر «امیدبخش» باشد.
بخشی از این ویژگی های اصلاح پذیر، درونی هستند یعنی جزئی از ویژگی های رفتاری یا تفکری فرزند ما و برخی دیگر از این ویژگی ها، تحت تاثیر محیط بیرونی افراد هستند. در ادامه به ۱۰ ویژگی فردی که می توانند فرزندان را مستعد بیماری اعتیاد کنند اشاره می کنیم:
۱. هیجان های شدید: فرزند من دچار هیجان های شدید و در مواردی غیرقابل کنترل می شود. برای مثال دچار خشم و پرخاشگری شدید، شادی زیادی و غیرقابل کنترل، اندوه و غصه شدید و شکننده یا اضطراب دامنه دار و گسترده می شود و در کنترل این احساس ها و هیجان ها و برگشت سریع به وضعیت عادی و طبیعی چندان موفق نیست.
۲. عدم تحمل وقفه: فرزند من «صبر ندارد» و نمی تواند برای رسیدن به چیزی که می خواهد اندکی تامل کند. اگر قرار باشد بین دریافت یک شکلات همین حالا یا گرفتن دو شکلات ولی نیم ساعت دیگر، یکی را انتخاب کند حتما «گرفتن یک شکلات همین حالا» را برمی گزیند. اگر مدتی جایی معطل شود به سرعت بی قرار می شود و حوصله اش سر می رود.
۳. کوری هیجانی: فرزند من وقتی دچار بی حوصلگی، غمگینی یا ناراحتی می شود، نمی تواند توضیح دهد که به چه علت اصطلاحا «حالش گرفته شده است». فقط می گوید: «حالم بد است» یا «اعصابم خرُد است» یا «حال خوبی ندارم»، اما اینکه این حال گرفته ناشی از خستگی، احساس خجالت، طردشدن از جمع دوستان، حسادت به داشته های دیگران، حس نفرت، احساس گناه، شرمندگی یا احساس حقارت است برای او مشخص و روشن نیست. اصطلاحا ما می گوییم این فرد دچار «کوری عاطفی» است یعنی نمی تواند بین احساسات منفی خود تفکیکی قائل شود یا آنها را به خوبی «ببیند». بعضی از افراد نیز دچار «بی سوادی عاطفی» هستند، یعنی نمی توانند برای بیان اینکه چه احساسی در درون خود دارند واژگان مناسبی پیدا کنند.
۴. پاداش طلبی بالا و آسیب گریزی پایین: فرزند من اگر صد بار هم به علت رفتار نادرستی دچار آسیب و تنبیه شود، ممکن است بار صد و یکم هم آن رفتار را تکرار کند. یعنی انگار تنبیه ها به یاد او نمی مانند، اما اگر جایی تشویق شود یا جایزه ای به او داده شود، انگار تا ابد یادش می ماند. اگر از رفتن به مسافرتی تفریحی یا رستورانی برای غذا خوردن، لذت ببرد و خوشش بیاید حتما اصرار می کند تا این تفریح تکرار شود اما اگر در جایی چیزی ببازد یا تنبیه شود. این باخت یا تنبیه تاثیر چندانی در رفتار او نمی گذارد. این وابستگی به پاداش های بیرونی تا حدی است که تقریبا هیچ کاری که در آن سود یا پاداش بیرونی واضحی وجود نداشته باشد توسط فرزند من انجام نمی شود.
۵. مخاطره جویی: فرزندم انگار به مخاطرهای احتمالی ناشی از رفتارهای خود کاملا بی توجه است. به ورزش های پرخطر مانند پریدن از بلندی، غواصی، قایق سواری در رودخانه های خروشان، موتورسواری، رانندگی با سرعت های بالا و ورزش های رزمی خشن علاقه مند است و وقتی با او در مورد خطرهای احتمالی ناشی از این رفتارها صحبت می کنیم به نظر می رسد آسیب های محتمل از این رفتارها برایش بسیار کم اهمیت هستند. از انجام کارهایی که هیجان و در کنار آن خطر بالایی دارند به صورتی غیرمنطقی لذت می برد. معتقد است نباید ترسو بود. بهتر است هر چیزی را اگر لذتی در آن است تجربه کرد حتی اگر خطرهایی نیز همراه آن باشد.
۶. تمرکز و تعمق پایین: فرزندم نمی تواند حواس خود را روی کاری خاص برای مدتی متمرکز کند. دائما از سرکار خود بلند می شود. هیچ گاه ندیده ام که چند ساعت به صورت مستمر به کاری خاص مشغول باشد به خصوص اگر این کار، مطالعه یک کتاب یا انجام تکلیف های درسی باشد. هیچ گاه به طور عمیق به یک مساله فکر نمی کند و ساعت ها با آن درگیر نمی شود و تحلیل لایه های درونی رفتار آدم های دیگر برای او سخت است. از انجام کارهایی که نیاز به پشتکار، ممارست و تمرکز برای مدتی نسبتا طولانی دارد ناتوان است.
۷. بی نظمی خواب و بیداری: ساعت بیدار شدن و خوابیدن فرزند من نظم مشخصی ندارد. ممکن است هر ساعتی از شبانه روز از خواب بیدار شود. بیشتر ترجیح می دهد شب ها بیدار باشد و صبح ها تا دیر وقت بخوابد. هرگاه سعی می کند به علت یک فشار خارجی، نظمی در ساعت های خواب و بیداری خود ایجاد کند، عموما در حفظ این نظم ناتوان است. به سختی به بیدارشدن در ساعتی خاص عادت می کند و ساعت خوابیدن شب او نیز تابع برنامه تلویزیونی آن شب یا مقدار کار باقی مانده برای امتحان فرداست و از نظم خاصی تبعیت نمی کند.
چه تعداد از این ویژگی ها در فرزندان شما وجود دارد؟ شاید جواب در مورد «وجود داشتن» یا «وجود نداشتن» یک ویژگی سخت باشد. شاید بهتر باشد بپرسم هر یک از این ویژگی ها «چند درصد» در فرزند شما وجود دارد؟
۸. کنترل رفتاری ضعیف: فرزندم اراده ضعیفی دارد و نمی تواند از خواسته ها و تمایل های خود به راحتی بگذرد و نیازهای خود را کنترل کند. اگر قرار است از خوردن چیز خوشمزه ای به علت داشتن یک بیماری برای مدتی پرهیز کند، این کار برایش بسیار سخت است. برایش مشکل است حرفی را در دهان خود نگه دارد و با دیگران راجع به آن صحبت نکند. به سختی می تواند از تفریح های خود در ایام امتحانات برای رسیدن به درس های خود کوتاه بیاید. بلندشدن از پای برنامه های تلویزیونی برایش سخت است و گاه شب ها به جای اینکه برای خواب به بستر برود همان پای تلویزیون خوابش می برد.
۹. تاثیرپذیری بالا از همسالان: فرزندم زیاد تحت تاثیر دوستان و اطرافیان خود است. نظری که دیگران برایش طرح می کنند به راحتی می پذیرد. به سرعت با جمع همراه می شود. اگر جمع دوستان به کاری مشغول شوند که او حتی با آن کار مخالف است، مخالفت خود را ابراز نمی کند. نظر دوستانش برایش حُجت است. خیلی به نظر دوستانش راجع به رفتارها و تیپ و ظاهرش اهمیت می دهد.
۱۰. خستگی پذیری: فرزندم زود خسته می شود و همیشه از یک خستگی مزمن شکایت دارد. با وجود اینکه شب به مقدار کافی خوابیده اما صبح انگار همه خستگی او تمام نشده است و هنوز ادامه دارد. دائما از دردهای جسمی شکایت می کند و این دردهای جسمی، وقتی دچار یک فشار روانی مانند امتحانات یا درگیری عاطفی است، شدیدتر می شوند. مشکلات گوارشی، دردهای استخوانی و عضلانی و سردرد شایع ترین این شکایت ها هستند. انگار انرژی درونی او برای انجام کارها ناکافی است.
۵ نکته ای که باید درباره این ۱۰ ویژگی بدانید
نکته اول: این نقاط ضعف در بسیاری از کودکان و نوجوانان وجود دارد. پس اگر یک یا چند مورد از آنها را در فرزندان خود مشاهده می کنید، در قدم اول وحشت نکنید. اگرچه باید به این نکته اشاره کرد که اگر بیماری اعتیاد متاسفانه در جامعه ما بسیار شایع است، شاید بتوان دلیل اصلی آن را وجود گسترده این نقاط ضعف شایع دانست.
نکته دوم: بسیاری از این نقاط ضعف اصلاح پذیرند. قدم اول در اصلاح این نقاط ضعف شناسایی و سپس پذیرش وجود آنها در فرزندان است. قدم دوم یادگیری روش هایی است که با استفاده از آنها بتوان این مشکلات را اصلاح کرد. بهره گیری از متخصصان کارآزموده مانند روان شناسان و مشاوران خبره برای اصلاح پاره ای از این مشکلات، کاملا ضروری است.
نکته سوم: اصلاح بعضی از نقاط ضعف، ساده تر و بعضی دیگر، سخت تر و پیچیده تر است. بهتر است با بهره گیری از مشاوره های کارشناسان، کار را از نقاط ضعفی آغاز کرد که اصلاح آنها ساده تر و انجام پذیرتر است.
نکته چهارم: اصلاح این نقاط ضعف، عموما زمانبر و نیازمند صرف زمان و داشتن حوصله است. اگرچه نتیجه بخشی و تغییر این نقاط ضعف بعد از گذر زمان بسیار چشمگیر خواهد بود و شما را در ادامه مسیر تشویق خواهد کرد.
نکته پنجم: وجود این ویژگی ها، همیشه منفی نیستند. برای مثال خطرپذیری یا پاداش طلبی بالا می تواند در صورت ایجاد محیطی مناسب، زمینه های رشد و پیشرفت فرزندان را نیز فراهم آورد. به شرط آنکه بدانیم با اینگونه فرزندان چگونه رفتار کنیم.
وراثت و ویژگی های سرشتی بچه ها نیز تعیین کننده اند
هر کدام از فرزندان ما ویژگی های سرشتی منحصر به فردی دارند که عموما از ترکیبی از ویژگی های سرشتی نسل های قبل والدین و اجدادشان به آنها به ارث می رسد. این ویژگی ها به راحتی قابل تغییر نیستند. از جمله این ویژگی های سرشتی، میزان حساس بودن به اثرات مواد اعتیادآور است.
بعضی از افراد، استعداد ذاتی و زیستی بالاتری برای اعتیاد به مواد مختلف دارند. مثلا بعضی از انسان ها با چند بار تجربه سیگار به نیکوتین موجود در آن وابسته می شوند اما بعضی دیگر ممکن است با وجود چندبار تجربه، هرگز به این ماده وابسته نشوند. پژوهش ها نشان می دهد نزدیک به ۲۰ درصد انسان ها این ویژگی حساسیت ارثی به نیکوتین را با خود دارند. پس می توان گفت اگر در خانواده ما سابقه بیماری اعتیاد وجود دارد باید با دقت بیشتری به فرزندان خود توجه کنیم. البته حضور یا عدم حضور این ویژگی های ارثی در مورد داروهای ضعیف تری مانند الکل و سیگار مهم تر و تعیین کننده تر است چرا که بالای ۹۰ درصد ما انسان ها، زمینه اولیه برای اعتیاد به مواد قوی مانند شیشه یا کراک را در ژن های خود به همراه داریم.
چهارشنبه 28 آبان 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
شبکه های ماهواره ای عامل اعتیاد جوانان به موادمخدر است
شبکه های ماهواره ای عامل اعتیاد جوانان به موادمخدر است کاشان- ایرنا- فرماندار اردستان گفت متاسفانه هرم اعتیاد به سمت جوانان بخصوص خانم ها کشانده شده که یکی از دلایل آن استفاده از شبکه های ماهواره ای است به گزارش روز سه شنبه ایرنا بهرام خواجه سعیدی در نشست شورای فرعی موادمخدر ادبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران مطرح کرد تبدیل شدن معضل اعتیاد از اجتماعی به مسئله اقتصادی و ا
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران مطرح کردتبدیل شدن معضل اعتیاد از اجتماعی به مسئله اقتصادی و امنیتیدبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت معضل اعتیاد از حالت اجتماعی به مسئله اقتصادی و امنیتی تبدیل شده است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور علیرضدبیر شورای مبارزه با مواد مخدر آذربایجانشرقی بیان کرد آموزش خانوادهها و اطلاعرسانی مهمترین راههای پیشگیری
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر آذربایجانشرقی بیان کردآموزش خانوادهها و اطلاعرسانی مهمترین راههای پیشگیری از اعتیاددبیر شورای مبارزه با مواد مخدر آذربایجانشرقی با تاکید بر اینکه آموزش خانوادهها و اطلاعرسانی از مهمترین موارد در بحث پیشگیری است گفت متاسفانه ما در این مباحکاریکاتور اعتیاد به مواد مخدر
کاریکاتور اعتیاد کاریکاتور اعتیاد کاریکاتور اعتیاد کاریکاتور اعتیاد کاریکاتور اعتیاد کاریکاتور اعتیادمدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد اعلام نتایج شیوعشناسی اعتیاد در کارگران صنعتی تا
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داداعلام نتایج شیوعشناسی اعتیاد در کارگران صنعتی تا پایان آذرماهمدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت مراحل آنالیز و بررسی و شیوعشناسی اعتیاد در محیطهای صنعتی در کشور انجام شده و تا پایان آذرماه نتایجراه اندازی کمپ ترک اعتیاد در بناب/ ضرورت تقویت ستادهای فرعی مبارزه با موادمخدر -
فرج اللهی خواستار شد راه اندازی کمپ ترک اعتیاد در بناب ضرورت تقویت ستادهای فرعی مبارزه با موادمخدر بناب – خبرگزاری مهر فرماندار شهرستان بناب با اشاره به ضروری بودن راه اندازی کمپ ترک اعتیاد در این شهرستان گفت افزایش آمارهای موجود در مورد اعتیاد نگران کننده است به گزارش خبرنگاعتیاد دلیل اصلی ۵۰ درصد طلاق ها در لرستان/ مبارزه با مواد مخدر اجتماعی شود -
فراشی مطرح کرد اعتیاد دلیل اصلی ۵۰ درصد طلاق ها در لرستان مبارزه با مواد مخدر اجتماعی شود پلدختر - خبرگزاری مهر رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گفت دلیل اصلی ۵۰ درصد طلاق ها در استان اعتیاد است به گزارش خبرنگار مهر حجت اله فراشی بعدازظهر سه شنتغییر الگوی مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی/اعتیاد علت ۵۰ درصد طلاق هاست -
فلاح تغییر الگوی مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی اعتیاد علت ۵۰ درصد طلاق هاست کرمان - خبرگزاری مهر جانشین ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کرمان از تغییر الگوی مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی خبر داد و گفت دشمنان از این طریق در پی ایجاد نارضایتی و دستیابی به اهداف پلید خود هستندفروش اینترنتی مواد مخدر!
فروش اینترنتی مواد مخدر شیوع فروش مواد مخدر بهصورت اینترنتی در سالهای اخیر روند رو به رشدی داشته است بهصورتی که در سال جاری این روش خرید مواد مخدر بهدلیل آنکه اندکی از ایمنی بیشتری برخوردار است در میان معتادان رواج داشته است جام جم سرا به نقل از بهارنیوز اگر پیگیر اخبار همجانشین ستاد مبارزه مواد مخدر کرمان: سن اعتیاد به 17 سالگی رسیده است
جانشین ستاد مبارزه مواد مخدر کرمان سن اعتیاد به 17 سالگی رسیده استجانشین ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت امروز سن اعتیاد به 17 سالگی رسیده است به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان رضا فلاح پیش از ظهر امروز در جلسه نشست شناخت انواع مواد مخدر و اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخمبارزه با اعتياد و مواد مخدر بايد در رأس تصميمات قرار گيرد
۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۲ ۲۰ب ظ دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه مبارزه با اعتياد و مواد مخدر بايد در رأس تصميمات قرار گيرد دومين جلسه اتاق فکر سازمان هاي مردم نهاد به رياست دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و با حضور صاحبنظران به منظور بحث و تبادل نظر در خصوصمعاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی خبر داد اجرای برنامههای پیشگیری از اعتیاد به مواد م
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی خبر داداجرای برنامههای پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر در دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربیمعاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی از اجرای برنامههای متعدد برای پیشگیری از اعتیادفروش اینترنتی مواد مخدر! |اخبار ایران و جهان
فروش اینترنتی مواد مخدر در سال جاری این روش خرید موادمخدر بهدلیل آنکه اندکی از ایمنی بیشتری برخوردار است در میان معتادان رواج داشته است کد خبر ۴۴۹۷۲۹ تاریخ انتشار ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰۶ - 16 November 2014 اگر پیگیر اخبار همایشها و سمینارهایی که هر روزه در دانشگاهها و مراکز عکاهش سن اعتیاد و افزایش مصرف موادمخدر در زنان
کاهش سن اعتیاد و افزایش مصرف موادمخدر در زنانبخش اجتماعی الف 11 آبان 93تاریخ انتشار يکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۱ ۳۱ معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان این که موادمخدر دومین عامل مرگ و میر در کشورمان است از تغییر الگوی مصرف در کشور ورئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجانشرقی: بیکاری تنها دلیل اعتیاد به موارد مخدر نیست
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجانشرقی بیکاری تنها دلیل اعتیاد به موارد مخدر نیسترئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجانشرقی گفت بیکاری تنها دلیل اعتیاد به موارد مخدر نیست به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز حمیدعلی باغبان بعد از ظهر امروز در نشست کمیسیون فرهنگپای بچه پولدارها به تلویزیون کشید/ به سه گزینه درباره آنها نظر دهید
پای بچه پولدارها به تلویزیون کشید به سه گزینه درباره آنها نظر دهید مدیر روابط عمومی برنامه پایش گفت پروفسور فرامرز رفیع پور استاد جامعه شناسی دانشگاه شهید بهشتی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم ایران میهمان این هفته برنامه پایش است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنکاش بهــرام زودتر بچه دار ميشد!
کاش بهــرام زودتر بچه دار ميشد باید بچه ها را مثل کبوتر پرواز داد تا خودشان بروند پرواز کنند اگر جلد باشند به آشیانه برمیگردند وگرنه مطمئن باش هیچ کاری نمیتوانیم برایشان بکنیم 40 سال است در همین خانه عمر میگذرانند اینجا خانهای قدیمی در محله زعفرانیه تهران است همان خانه ای که س-
سبک زندگی
پربازدیدترینها