واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وجود بیش از 36 هزار بسیجی در قوه قضاییه مشهد – ایرنا – فرمانده پایگاه بسیج قوه قضاییه گفت: 36 هزار و 429 نفر بسیجی در دادگستری ها و سازمانهای تابعه قوه قضاییه فعالیت دارند.
سرهنگ "جعفر عطارزاده" روز چهارشنبه در نخستین همایش کشوری ویژه فرماندهان بسیج دادگستری ها و سازمانهای تابعه قوه قضاییه در مشهد افزود: 817 پایگاه مقاومت بسیج در مجموعه دادگستری ها و سازمانهای تابعه قوه قضاییه در سراسر کشور وجود دارد.
وی بیان کرد: از این تعداد 36 پایگاه مقاومت بسیج در دادگستری و سازمانهای تابعه قوه قضاییه و دو گردان عاشورا و الزهرا بویژه بسیجیان این پایگاه ها در تهران فعال است.
وی اظهار کرد: هدف اصلی پایگاه بسیج قوه قضاییه تخصصی شدن و کارآمدسازی دستگاه قضا با اتکا بر تقویت روحیه بسیجی کارمندان است.
عطارزاده راه اندازی هیات رزمندگان و بسیجیان برای اجرای برنامه در ایام سوگواری و میلاد ائمه اطهار (ع)، تشییع سه شهید گمنام در میدان 15 خرداد تهران، برگزاری اردوی راهیان نور و اعزام چهار هزار و 500 نفر از کارکنان دستگاه قضا به مناطق جنوب کشور را از دیگر برنامه های این پایگاه برشمرد.
فرمانده پایگاه بسیج قوه قضاییه گفت: به منظور رفاه حال اعزامیان اردوهای راهیان نور زائرسرا در سازمان دادگستری سابق آبادان ایجاد شده که اقدامات اجرایی آن تا اواخر سال آینده به اتمام می رسد.
عطارزاده تشکیل کانون بسیج حقوقدانان و قضات را از دیگر برنامه های این نهاد برشمرد و گفت: تاکنون کانون حقوقدانان و قضات در تهران راه اندازی شده که بزودی در کل مراکز استانهای کشور گسترش خواهد یافت.
وی افزود: طرح تبدیل پایگاه بسیج قوه قضاییه به سازمان بسیج در حال تدوین است که در صورت راه اندازی زیر مجموعه معاونت اول قوه قضاییه قرار می گیرد.
معاون عملی پایگاه بسیج قوه قضاییه نیز گفت: بسیجیان در قوه قضاییه خط مقدم اجرای عدالت بوده و به اصول و ارزشهای اسلامی پایبند هستند.
"علی اصغر شفیعی خورشیدی" افزود: اگر بسیجیان دستگاه قضا به طور کامل به موازین اسلامی مشرف باشند قطعا هر شهروندی که وارد دستگاه قضایی می شود ناراضی بیرون نمی رود.
وی اظهار کرد: کیفیت، دقت و سلامت در قوه قضا باید سرلوحه کارکنان بسیجی دستگاه قضایی قرار داشته باشد تا عدالت اجتماعی و امنیت در جامعه برقرار شود.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: در طول تاریخ پیامبر اسلام، ائمه اطهار (ع) و فقها زحمات زیادی برای پیاده کردن احکام اسلامی متحمل شدند تا زمانی که رهبر کبیر انقلاب فقه و احکام را تبدیل به قوانین اسلامی نمود و نظام اسلامی شکل گرفت.
حجت الاسلام "علی مظفری" افزود: قوه قضاییه در حکومت اسلامی یک اصل و تفکر بسیجی به معنای واقعی، اجرای تمام اهداف نظام اسلامی است و در دستگاه قضایی ظرفیت برای احیای فکر بسیجی مهیاست.
وی بیان کرد: پایبندی به اصل بی طرفی و صدور حکم عادلانه از تفکر بسیجی نشات می گیرد و یک قاضی بسیجی همواره حق را محور قضاوت خود قرار می دهد و همه تلاشش را برای صدور حکم عادلانه با رعایت انصاف به کار می بندد.
وی اظهار کرد: دستگاه بسیجی به معنای واقعی بسیجی است زیرا اهداف بسیج که همان پاسداری از انقلاب و اهداف آن و برقراری عدالت می باشد در این دستگاه به عینه متبلور می باشد.
مظفری با اشاره به عوامل پررنگ کردن افکار بسیجی در دستگاه قضایی گفت: رعایت اصل خدامحوری در رسیدگی به پرونده ها و ایثار کردن در این خصوص باید سرلوحه کار کارکنان این دستگاه قرار گیرد.
7489/522
28/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]