محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852522926
ایمنی در برابر بیماریهای زنانه
واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
ایمنی در برابر بیماریهای زنانه
شما به عنوان یک خانم چقدر به سلامتتان اهمیت میدهید؟ آیا میدانید با چکاپهای پزشکی بموقع میتوانید جلوی بروز بسیاری از بیماریها را بگیرید یا با تشخیص بموقع مانع از عوارض ناشی از آنها شوید؟
شاید شما هم جزو افرادی هستید که با شنیدن نام سرطان، ترس تمام وجودتان را فرا میگیرد و آن را بیماری غیرقابل درمانی میدانید، اما با وجود پیشرفتهای پزشکی امروز این موضوع چندان واقعیت ندارد و درصد بالایی از سرطانها به کمک راههای درمانی کوتاه مدت و بلند مدت درمان میشوند. البته آزمایشهایی هم وجود دارد که خانمها میتوانند با آنها بسیاری از انواع سرطان را زودتر تشخیص بدهند و روند درمانی را هم سریعتر شروع کنند تا احتمال بهبود بیشتر شود.
سرطان پستان شایعترین سرطان بین خانمها محسوب میشود. گرچه گاهی آقایان نیز به این سرطان مبتلا میشوند، اما تعداد آقایان مبتلا به این بیماری تقریبا یک صدم خانم هاست. در بعضی خانمها عوامل مستعدکنندهای وجود دارد که احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش میدهد و از بین آنها میتوان به وجود سابقه سرطان پستان در بستگان بویژه بستگان درجه اول فرد (مادر، خواهر، عمه و...)، کم تحرکی و چاقی پس از سن یائسگی، مصرف چربی زیاد، افزایش سن، سابقه سرطان سینه و عود مجدد بیماری، یائسگی دیررس (بعد از ۵۵ سالگی)، بچه دار نشدن یا حتی تولد اولین فرزند بعد از ۳۰ سالگی اشاره کرد. البته خانمها نباید منتظر این علائم باشند، بلکه از ۲۵ سالگی باید سالی یکبار از سوی پزشک معاینه شوند و بین ۴۰ تا ۵۰ سالگی باید هر دو سال یکبار و از ۵۰ تا ۷۰ سالگی به صورت سالانه ماموگرافی پستان انجام دهند، اما خانمهایی که عوامل مستعدکننده مانند سابقه فامیلی و سرطان پستان در سنین پایین در آنها وجود داشته باشد، باید ماموگرافی را تحت نظر پزشک از سنین پایینتر شروع کنند. همچنین مراجعه به پزشک ربطی به اینکه خانم متاهل یا مجرد است، ندارد و گاهی تودهها در خانمهای مجرد هم دیده میشود.
پاپ اسمیر، علیه سرطان رحم
پاپ اسمیر آزمایش نمونههای سلولی برداشته شده از قسمت گردن رحم در خانمهاست. این آزمون بهترین روش برای شناسایی عوارض پیش سرطانی و مخفی تومورهای کوچکی است که به سرطان گردن رحم منتهی میشوند. این در حالی است که اگر سرطان گردن رحم زود شناسایی شود، میتوان آن را درمان کرد. به طور کلی همه خانمهای متاهل باید سالی یکبار، برای آزمون پاپ اسمیر به متخصص زنان مراجعه کنند، اما انجام این آزمون برای دختران مجرد ضرورتی ندارد. از طرفی خانمهایی که سه سال مداوم نتیجه آزمایششان منفی باشد میتوانند با نظر پزشک تست را هر سه سال یکبار، انجام دهند، اما افرادی که به زگیل و عفونت مبتلا شدهاند بیش از بقیه مستعد ابتلا به سرطان دهانه رحم هستند و باید با فاصله زمانی کمتری آزمون پاپ اسمیر را انجام بدهند. در این بین بهترین زمان انجام این آزمون بعد از اتمام قاعدگی یعنی حدود روز ۱۲ یا ۱۳ سیکل قاعدگی است که ضخامت مخاط دهانه رحم بیشتر و سلولهای بیشتری در پاپ اسمیر قابل برداشت است. بنابراین قبل از انجام آزمون با پزشک خود مشورت کنید تا از شرایط آن مطلع شوید؛ به عنوان مثال باید بدانید تا ۴۸ ساعت قبل از آزمایش پاپ اسمیر نمیتوانید رابطه زناشویی داشته باشید.
تست تشخیص عفونتهای رحمی
اگر ازدواج کردهاید و دچار عفونتهای رحمی و واژن هستید، باید به طور منظم به پزشک مراجعه کنید تا با درمانهای دارویی بیماریتان برطرف شود. همچنین برای اطمینان از بهبود و برطرف شدن عفونت بهطور منظم برای معاینه مراجعه کنید. اگر خانمی هستید که ازدواج نکردهاید، اما دچار عفونتهای زنانه شدهاید، باز هم باید برای رفع مشکل و اطمینان از بهبود تحتنظر پزشک باشید. عفونتهای مکرر نیز در صورت بیتوجهی میتواند زمینهساز برخی انواع سرطان باشد.
همه چیز درباره بیماری خاموش
به گفته متخصصان، ذخیره شدن کلسیم در استخوان قبل از تولد آغاز میشود و تا ۳۰ سالگی ادامه دارد؛ به طوری که توده استخوان هر فرد معمولا در ۳۰ تا ۳۵ سالگی به بیشترین میزان خود میرسد و پس از این سن کاهش توده استخوانی به صورت یک روند طبیعی آغاز میشود و به طور کلی ۳۰ درصد خانمهایی که به ۷۵ سالگی میرسند دچار شکستگی ناشی از پوکی استخوان خواهند شد. البته به کمک آزمون سنجش تراکم استخوان یا دانسیتومتری استخوان میتوان سفتی و سختی و درجه محکم بودن استخوانهای بدن را تعیین کرد که برای انجام آن راههای متفاوتی وجود دارد، ولی رایجترین روش آن استفاده از DEXA است که از اشعه ایکس برای سنجش تراکم استخوان استفاده میکند و برای همه خانمها از ۶۰ سال و برای آقایان از ۷۰ سالگی برای تشخیص زودهنگام و درمان بموقع پوکی استخوان و جلوگیری از پیشرفت آن توصیه میشود. برای افرادی که سابقه شکستگی یا سابقه خانوادگی پوکی استخوان دارند، این تست باید از ۴۰ تا ۴۵ سالگی و به صورت سالانه انجام شود.
افسردگی علیه خانمها
بر اساس بررسیها خانمها بیشتر از آقایان دچار افسردگی میشوند. گاهی تغییرات هورمونی، بویژه بعد از حاملگی و زایمان و در دوران یائسگی میتواند شروعی برای افسردگی باشد. یادتان باشد همانطور که سلامت جسمی شما مهم است، سلامت روان شما هم اهمیت زیادی دارد. پس حتیالامکان از چشم و همچشمیها و استرسها دوری کنید، به باشگاه ورزشی بروید یا حداقل روزی نیم ساعت در هوای آزاد پیاده روی کنید و با خانواده و افرادی که دوستشان دارید رفت و آمد داشته باشید. در صورتی که دچار مشکل شدید از آنهایی که مورد اعتمادتان هستند مشورت بگیرید، اصول مدیریت بحران را یاد بگیرید و اگر هم بیشتر اوقات احساس غمگینی و افسردگی دارید، حتما با روانپزشک مشورت کنید.
تهدیدی به نام دیابت
براساس پژوهشهای اخیر محققان انگلیسی خانمها بیش از آقایان مستعد ابتلا به دیابت نوع دو هستند. این در حالی است که بر اساس آمار، سن ابتلا به دیابت نوع دو در کشور 20 سال کاهش یافته و از 30 سالگی به 10 سالگی رسیده است. همچنین یک نفر از هر سه نفر در شهرهای بزرگ دیابتی یا در آستانه دیابت هستند. هر چند بی تحرکی، چاقی و تغذیه نامناسب از جمله مهمترین عوامل بروز دیابت نوع دو است، اما با آزمایش قند خون ناشتا میتوان در مراحل اولیه، این بیماری شایع را تشخیص داد و با کنترل بیماری از عوارض چشمی، کلیوی و قلبی ـ عروقی پیشگیری کرد. آزمایش تشخیص زودرس دیابت نوع دو شامل اندازهگیری قند خون پس از هشت ساعت ناشتایی است. میزان طبیعی این آزمایش، کمتر از ۱۱۰ میلیگرم در دسی لیتر و میزان قند خون طبیعی دو ساعت پس از صرف غذا نیز کمتر از ۱۴۰ است. اگر عدد به دست آمده بیشتر از این مقادیر باشد، فرد در آستانه ابتلا به بیماری دیابت قرار دارد و باید تحت نظر متخصص غدد قرار بگیرد. از طرفی همه افراد سالم بالای ۴۵ سال بدون سابقه خانوادگی دیابت لازم است هر شش ماه یکبار، قند خونشان را اندازهگیریکنند و آنهایی که در معرض خطر بیشتر ابتلا به دیابت هستند، مثلا افراد دارای اضافه وزن یا افرادی با سابقه ژنتیک بعد از ۲۵ سالگی باید هر سه ماه یکبار، به آزمایشگاه مراجعه کنند و با یک آزمایش خون ساده چکاپ شوند.
آزمون فشار خون
فشارخون براساس میزان خونی که قلب شما پمپ میکند و مقاومتی که شریانهای شما در برابر آن نشان میدهد، اندازهگیری میشود. در این بین هر چه قلب شما بخواهد خون بیشتری پمپ کند و شریانهای شما هم تنگتر باشد، قلب برای پمپ کردن همان میزان خون باید کار بیشتری انجام دهد و هر چه بالا بودن فشارخون دیرتر تشخیص داده شود، خطر حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی و آسیبهای کلیوی هم افزایش مییابد. به طور کلی فشارخون یک فرد بالغ و سالم در صورتی به عنوان فشارخون بالا تخمین زده میشود که فشارخون ماکزیمم بالای ۱۴۰ و فشارخون مینیمم بالای ۹۰ میلیمتر جیوه باشد. اگر فشار ماکزیمم بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ یا فشارخون مینیمم بین ۸۵ تا ۹۰ میلیمتر جیوه باشد، فشارخون، «مرزی» تلقی میشود. بنابراین خانمها بعد از ۴۰ سالگی باید هر دو سال یکبار، و آنهایی که فشارخون حد مرزی دارند هر سه تا شش ماه یکبار، فشارخونشان را اندازه بگیرند.
آزمون چربی خون
باید بدانید بالا بودن کلسترول بد (LDL) و تریگلیسیرید (TG) و پایین بودن کلسترول خوب (HDL) خطر ایجاد تصلب شرایین و بروز سکته را افزایش میدهد. به همین دلیل افراد بالای ۳۰ سال، اگر کلسترول LDL آنها کمتر از ۱۳۰ باشد، هر پنج سال یکبار، و اگر کلسترولLDL شان بین ۱۳۰ تا ۱۶۰ (در حد مرزی) باشد، باید هر یک تا سه سال یکبار، آزمایش چربی خون انجام دهند، اما در صورتی که فرد، مبتلا به مشکلات قلبی عروقی باشد و از الگوی غذایی ناسالم و پرچربی پیروی کند، این آزمایش هر شش ماه یکبار، باید تکرار شود. برای تشخیص سرطانهای پوستی، معاینه کامل پوست بدن لازم است. جامعه سرطان آمریکا توصیه میکند بین سنین ۲۰ تا ۴۰ سالگی هر سه سال یکبار و پس از ۴۰ سالگی هر سال باید معاینه پوست انجام شود تا با بررسی وضع سلامت آن و در صورت بروز مشکل، بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود و بلافاصله فرد تحت درمان قرار بگیرد. منبع : sara.jamejamonline.ir
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]
صفحات پیشنهادی
۱۰ علامت بیماریهای خودایمنی
۱۰ علامت بیماریهای خودایمنی بیماریهای خود ایمنی بویژه در زنان زیر ۶۵سال از علتهای اصلی مرگ و میر است اما علایم خطر این بیماریها چیست لازم است بیماری خود ایمنی و علایم خطر آن را بشناسید جام جم سرا به نقل از خراسان بیماریهای خود ایمنی ارگانهای مختلف بدن را تحتظهر امروز صورت گرفت دستگاههای برتر کهگیلویه و بویراحمد در هفته ایمنی در برابر زلزله تجلیل شدند
ظهر امروز صورت گرفتدستگاههای برتر کهگیلویه و بویراحمد در هفته ایمنی در برابر زلزله تجلیل شدندظهر امروز و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد دستگاههای برتر هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی تجلیل شدند به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج علی وفایخضری خبر داد 10 درصد جامعه با دیابت درگیر است/پیشبینی افزایش دوبرابری بیماریهای خاموش
خضری خبر داد10 درصد جامعه با دیابت درگیر است پیشبینی افزایش دوبرابری بیماریهای خاموشعضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت در شرایط حاضر به طور متوسط 10 درصد جامعه با دیابت درگیر است به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت رسول خضری نماینده مردم سردشتمجتمعهای تجاری قم و چالش ایمنی در برابر آتش/ اصناف همکاری کنند -
مهر گزارش میدهد مجتمعهای تجاری قم و چالش ایمنی در برابر آتش اصناف همکاری کنند قم - خبرگزاری مهر مسئولان سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم میگویند تقریباً هیچ مجتمع تجاری کاملاً ایمن در شهر قم وجود ندارد مسئلهای که یک خطر بالقوه بزرگ برای شهروندان محسوب میشود بهرعد و برق جان هموطن لر را گرفت/ چگونه از خود در برابر صاعقه مراقبت کنیم
رعد و برق جان هموطن لر را گرفت چگونه از خود در برابر صاعقه مراقبت کنیمرعد و برق جان هموطن لرستانی را در پلدختر گرفت اما در این شرایط و برای جلوگیری از صدمه دیدن چه باید کرد به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس روز گذشته شاهد رعد و برقهای وحشتناک در لرستان بودیم و متأسفانه یجمعیت سالمند طی چهار دهه حدود چهار برابر شد
عضو هیات علمی دانشگاه تهران جمعیت سالمند طی چهار دهه حدود چهار برابر شد تهران - ایرنا - عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت طی 40 سال گذشته تعداد سالمندان در ایران از 1 6 به 6 2 میلیون نفر رسیده به طوری که این میزان حدود چهار برابر شده و این در حالی است که جمعیت کشور این اندازه رشد«تنباکوی 2سیب» شش برابر سرطانزاتر از سایر تنباکوها
پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸ ۲۷ مسوول ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو گفت قلیانهای میوهای چندین برابر بیشتر از قلیانهای معمولی خطر سرطانزایی دارند که این امر به دلیل مواد افزودنی موجود در آنهاست به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر ط«تنباکوی 2سیب» شش برابر سرطانزاتر از سایر تنباکوها
تنباکوی 2سیب شش برابر سرطانزاتر از سایر تنباکوها جامعه > سلامت - ایسنا نوشت مسوول ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو گفت قلیانهای میوهای چندین برابر بیشتر از قلیانهای معمولی خطر سرطانزایی دارند که این امر به دلیل مواد افرئیس هجدهمین کنگره سراسری سالیانه طب فیزیکی: ۹۵ درصد بیماران دارای کمردرد به جراحی نیاز ندارند/تفاوت ده ها و ص
رئیس هجدهمین کنگره سراسری سالیانه طب فیزیکی ۹۵ درصد بیماران دارای کمردرد به جراحی نیاز ندارند تفاوت ده ها و صدها برابری تعرفه ویزیت با جراحیرئیس هجدهمین کنگره سراسری سالیانه طب فیزیکی توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران گفت ۹۵ درصد بیماران مبتلا به کمردرد نیازی به جراحی ندارند و با دمبتلایان به بیماریهای آلرژیک در خطر ابتلا به پوکی استخوان
مبتلایان به بیماریهای آلرژیک در خطر ابتلا به پوکی استخوان یک متخصص پوست و مو گفت کسانی که به طور مکرر دچار بیماریهای حساسیتی و از جمله آلرژیهای پوستی میشوند به دلیل مصرف داروهای کورتونی بیشتر در معرض پوکی استخوان قرار دارند جام جم سرا دکتر سید مسعود داوودی در گفتوگوبرنامه های سازمان غذا و دارو برای ارتقا سلامت ایمنی فرآورده های غذایی
برنامه های سازمان غذا و دارو برای ارتقا سلامت ایمنی فرآورده های غذایی تهران - ایرنا - مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو در مورد ارتقای سلامت ایمنی فرآورده های غذایی گفت این سازمان با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه های تخصصی ویژه ای دمدیر عامل سازمان انتقال خون ایران در گفتوگو با فارس خبر داد استقبال ۴ تا ۱۰ برابری اهداکنندگان خون در ایام مح
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران در گفتوگو با فارس خبر داداستقبال ۴ تا ۱۰ برابری اهداکنندگان خون در ایام محرم ادامه نذر اهدای خون تا اربعینمدیر عامل سازمان انتقال خون ایران از اهدای تا ۱۰ برابری خون در روز تاسوعا نسبت به روزهای عادی در برخی استانهای کشور خبر داد و گفت در روز تبیماریهای آمیزشی عامل اصلی ناباروری
مهمترین عارضه این عفونت ها امکان بسته شدن و آسیب لوله های رحمی است زیرا وجود لوله های رحمی برای انتقال تخمک و باروری آن توسط اسپرم ضروری است کیانوش کمالی در همایش بیماریهای آمیزشی که در کانون فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد در خصوص این بیماریها اظهار کرد سالانه 499 میلافزایش دو برابری حمله قلبی در مبتلایان به آسم
۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۰۹ ۴۳ ۵۹کد خبر ۱۰۷۹۷افزایش دو برابری حمله قلبی در مبتلایان به آسم مطالعه جدیدی که توسط پژوهشگران کلینیک مایو به انجام رسیده نشان می دهد بیمارانی که دارای آسم فعال هستند بیشتر از سایر بیماران آسمی در معرض بروز حمله قلبی قرار دارند سیناپرس بیمارانی که هر نوعدو برابر شدن احتمال سکته مغزی مخفی با ضربان نامنظم قلب
یک تحقیق جدید نشان داده است که نوعی بی نظمی در ضربان قلب که فیبریلاسیون دهلیزی Atrial fibrillation نام دارد می تواند احتمال سکته مغزی مخفی را دو چندان کند سکته مخفی مغزی معمولا علامتی ندارد ولی می تواند موجب اختلال در حافظه و توانایی تفکر شود مطالعات قبلی نشان داده است که فیبهفته حمایت از بیماران کلیوی آغاز شد افزایش طلاق در خانواده دیالیزیها/هزینه ۵ میلیونی دیالیز برای هر بیمار/آما
هفته حمایت از بیماران کلیوی آغاز شدافزایش طلاق در خانواده دیالیزیها هزینه ۵ میلیونی دیالیز برای هر بیمار آمار بیماران کلیوی ۲ برابر می شودمعاون انجمن حمایت از بیماران کلیوی با هشدار نسبت به افزایش طلاق در بین خانواده بیماران کلیوی گفت ۲۵ هزار بیمار دیالیزی داریم و با توجه به افرئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتوگو با فارس: موج جدید آنفلوانزا در راه است/زنان باردار و
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتوگو با فارس موج جدید آنفلوانزا در راه است زنان باردار و بیماران واکسن بزنندرئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اشاره به توزیع واکسن آنفلوانزا در سطح داروخانههای کشور گفت باید نگران آمدن موج آنفلوآنزا باشیم چرا-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها