تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867272999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبر خوش برای بیماران دیابتی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خبر خوش برای بیماران دیابتی
امیدی از صدور کارت هوشمند برای بیماران دیابتی خبر داد و گفت: بیماران دیابتی می‌توانند برای گرفتن این کارت به سایت انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی مراجعه و ثبت نام کنند.
باشگاه خبرنگاران: دکتر امیدی رئیس انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کشور امروز ۲۶ آبان در نشست خبری در جمع خبرنگاران گفت: آمار ابتلا به دیابت در کشور واقعی نیست چرا که ما سیستم ثبت درستی از بیماری دیابت در کشور نداریم اما به طور کلی 10 درصد جمعیت کشور مبتلا به دیابت هستند که ۷۰ درصد آن‌ها از ابتلای خود به دیابت خبر ندارند و این تعداد معمولا زمانی از بیماری خود مطلع می‌شوند که دچار عوارض دیابت شده باشند.

وی ادامه داد: اگر قند خون ناشتای فردی در طی روز دو بار اندازه گیری و بالا‌تر از ۱۲۶ باشد آن شخص کاندید ابتلا به دیابت است. بنابراین اندازه گیری قند خون یک روش ساده و ارزان برای تشخیص دیابت است که همه افراد بالای ۲۰ سال باید سالانه یک بار این آزمایش را به منظور غربالگری انجام دهند.

امیدی با بیان اینکه عامل اصلی دیابت در زندگی امروز تنش و استرس است عنوان کرد: تنها ۵ درصد ابتلا به دیابت مرتبط به ارث است.

وی در خصوص انجمن حمایت از بیماران دیابتی اظهار داشت: این انجمن ۳ میلیون ۶۰۰ هزار دیابتی را تحت پوشش قرار داده است که به آن‌ها خدماتی چون ویزیت رایگان، ارائه دستگاه تست قند خون به صورت رایگان و یکسری آموزش‌ها را ارائه می‌دهد، کلیه افراد دیابتی می‌توانند با مراجعه به سایتwww. irdiabet. ir مراجعه کنند و در این انجمن ثبت نام کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید ما دیابت را به صورت جامع تحت کنترل بگیریم در واقع اگر بخواهیم دیابتی‌ها را در کشور شناسایی کنیم باید به آن‌ها به صورت شبکه نگاه کنیم. سال‌ها انجمن به دنبال تشکیل فراکسیون دیابت در مجلس بود که امسال این فراکسیون تشکیل شده است.

وی به بیمه تکمیلی برای بیماران دیابتی اشاره و افزود: بعد از سال‌ها دوندگی توانستیم بیماران دیابتی را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهیم اما مشکل این است که بیمار هزینه را از جیب خود پرداخت می‌کند اما بیمه‌ها بعد از ۶ ماه خسارت درمان می‌دهند.

وی ادامه داد: باید توجه داشت فکر بیمه‌های ما تجاری است و فکری برای پیشگیری ندارند البته باید توجه داشت به دلیل دیر کرد پرداخت هزینه‌های خسارت درمان به دلیل این است که استراتژی بیمه‌ها غلط است اگر نگاه بیمه‌ها درست شود و به سمت پیشگیری رود یک سوم هزینه‌های پرداخت خسارت تا صرف پیشگیری کند هزینه‌های کمتری را بابت خسارت درمان بیماران می‌پردازند.

امیدی از تشکیل کارت هوشمند برای بیماران دیابتی خبر داد و گفت: صدور کارت هوشمند برای بیماران دیابتی در حال نهایی شدن است و از چند روز آینده برای دیابتی‌ها کارت هوشمند صادر می‌شود که قابلیت‌های زیادی برای آن‌ها خواهد داشت، افراد دیابتی می‌توانند با مراجعه به سایت انجمن ثبت نام کنند تا برای آن‌ها کارت هوشمند صادر شود.

وی در پایان به مشکلات دندانپزشکی برای بیماران دیابتی اشاره و تاکید کرد: بیماران دیابتی به دلیل بیماریشان ارائه خدمات دندانپزشکی برای آن‌ها با حساسیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل باید پزشکانی که آموزش‌های لازم را دیده‌اند خدمات دندانپزشکی به این افراد ارائه دهند که با گرفتن کارت هوشمند می‌توانند به دندانپزشکانی که می‌توانند خدمات دندانپزشکی به بیماران دیابتی دهند مراجعه کنند.





تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن