تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803048066




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزیربهداشت: پارازیت، سرطان زا نیست |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: معاون وزیربهداشت: پارازیت، سرطان زا نیست
معاون تحقیقات و فن آوری وزیر بهداشت در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که آیا پارازیت در شیوع و بروز سرطان تاثیرگذار است گفت: مطالعات زیادی در مورد امواج رادیویی با فرکانس های مختلف انجام شده که نشان می دهد پارازیت، سرطان زا نیست.
کد خبر: ۴۵۰۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۹ - 17 November 2014


معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به فعالیت 12 مرکز تحقیقات سرطان درکشور گفت: وضعیت تحقیقات ما در این حوزه بسیار سرآمد و پیشرفته بوده و در خیلی از کشورهای پیشرفته تحقیقات ما قابل استناد است.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، دکتر رضا ملک زاده با اشاره به وجود سیستم ثبت سرطان در کشور و جمع آوری اطلاعات مربوط به این بیماری توسط وزارت بهداشت و موسسات تحقیقاتی گفت: آخرین آمار نشان می دهد در ایران شیوع سرطان در ازای هر 100 هزار نفر، 134 نفر است. در حالی که متوسط کشوری در دنیا 188 نفر به ازای هر 100 هزار نفر است و از این بابت می‌توان گفت شیوع سرطان در ایران نسبت به متوسط دنیا و البته بسیاری از کشورهای منطقه کمتر است.

وی در عین حال از روند فزاینده شیوع سرطان در کشور خبر داد.

شیوع سرطان در ایران از متوسط دنیا پایین تر است

وی با اشاره به این که در عرض 40 سال گذشته امید به زندگی از 52 سال به بیش از 70 سال رسیده است، خاطرنشان کرد: سرطان جزو بیماری هایی است که بیشتر در سنین بالا و با پدیده مسن شدن سلول ها بروز می کند. بنابراین در جوامع مسن بیشتر شاهد بروز سرطان هستیم. به همین دلیل است که شیوع سرطان در ایران از متوسط دنیا نیز پایین تر است.

فعالیت 12 مرکز تحقیقات سرطان در کشور

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به این که در حال حاضر 12 مرکز تحقیقات سرطان در کشور داریم، اعلام کرد: یک اصل در بیماری سرطان ثابت شده است و آن این که 50 درصد سرطان ها با تغییر شیوه زندگی قابل پیشگیری است.

وی با تاکید بر این که قابل پیشگیری بودن سرطان ها باید به گوش مردم برسد، افزود: برخی از این سرطان ها می توانند اصلا بروز نکنند و در صورت بروز تا 50 درصد موارد قابل درمانند.

ملک زاده با بیان این که خوشبختانه در داخل کشور امکانات تشخیص و درمان بیماران سرطانی بسیار پیشرفت کرده است، اذعان کرد: پیشگیری از سرطان بیشتر نیاز به تغییر شیوه زندگی دارد که باید از طریق وزارت بهداشت، رسانه ها و بخصوص خود مردم فرهنگ سازی در این حوزه صورت گیرد.

وی با اشاره به این که دخانیات، مواد مخدر به خصوص تریاک، غذاهای فاقد سبزیجات و شور، عدم تحرک، چاقی و پرخوری، برخی از عفونت های ویروسی و میکروبی، از عواملی هستند که احتمال ابتلا به سرطان را بیشتر می کنند، تاکید کرد: آگاهی رسانی یک شیوه علمی و مشخص دارد که باید طبق آن عمل کرد تا موجب ایجاد ترس و نگرانی در مردم نشویم.

ملک زاده با اشاره به این که در شمال ایران شیوع سرطان معده 50 در 100 هزار است گفت: در مرکز ایران این بیماری 15 در 100 هزار و در جنوب کشور 7 در 100 هزار است.

سرطان جزو عوارض پارازیت‌های ماهواره نیست

معاون تحقیقات و فن آوری وزیر بهداشت در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که آیا پارازیت در شیوع و بروز سرطان تاثیرگذار است گفت: مطالعات زیادی در مورد امواج رادیویی با فرکانس های مختلف انجام شده که نشان می دهد پارازیت، سرطان زا نیست.

معاون تحقیقات و فن آوری وزیر بهداشت با اشاره به این که پارازیت عوارض دیگری دارد، ادامه داد: آلودگی هوا، ذرات معلق و آلودگی هایی که از اگزوز خودروها به وجود می آید بسیار خطرناک هستند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن