واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پایگاههای امداد و نجات کشور ساماندهی می شوند بوشهر- ایرنا- معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت: پایگاههای امداد و نجات کشور برای بهره مندی بیشتر ساماندهی و سازماندهی می شوند.
به گزارش ایرنا "ناصر چرخ ساز" روز دوشنبه در نخستین کارگاه آموزشی آمایش پایگاههای امداد ونجات جمعیت هلال احمردراستان بوشهر افزود: بیشتر ساختمان های پایگاههای امداد و نجات کشور یا هدیه از سوی افراد خیر و یا براساس اصرار مسوولان منطقه تاسیس شده و همین امر باعث شده درمسیری طولانی هیچ پایگاه امداد و نجاتی نباشد و در برخی مناطق با ازدحام پایگاهها روبرو باشیم.
وی تصریح کرد: با همکاری اساتید دانشگاهها، سازمان مدیریت بحران و حمل و نقل تفاهم نامه ای براساس طرح آمایش پایگاههای امداد و نجات منعقد شده است.
چرخ ساز افزود: بر اساس این طرح ضمن جانمایی نقاط اصلی برای احداث پایگاه امداد و نجات، توزیع مناسبی هم دراین خصوص انجام خواهد شد.
وی گفت: سازمان امداد و نجات کشور در برنامه پنج ساله آمایش پایگاههای امداد و نجات ضمن پوشش حداکثری نقاط مختلف زمینه ایجاد پایگاههای جدید را نیز فراهم خواهد کرد.
چرخ ساز افزود: اکنون 500 پایگاه بین شهری، ساحلی، کوهستانی و هوایی درکشور وجود دارد که به دلیل جانمایی نامناسب برخی نقاط کشور خالی از پوشش امداد و نجات هستند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت: برخی پایگاههای امداد و نجات براساس مسیر ترافیکی طراحی شده این درحالی است که رسیدگی به مسایل ترافیکی وظیفه ما نیست.
وی تاکید کرد: پایگاههای امداد و نجات نباید با نگاه ترافیکی طراحی شوند بلکه با پوشش امداد و نجات منطقه باید طراحی شوند.
چرخ ساز گفت: پایگاههای امداد و نجات باید دارای سازه مناسب و ثابت باشند تا امداد گران نیز در آن پایگاهها با آرامش ماموریتهای خود را دنبال کنند.
وی تصریح کرد: در طرح آمایش پایگاههای امداد و نجات پایگاههای استاندارد کد دار می شوند و جایگاه فرایند عملیاتی با شماره تلفن 112 از نقطه شروع تا خاتمه مشخص می شود.
چرخ ساز افزود: در قالب این طرح با هدف تمرکززدایی و کاهش زمان رسیدن به محل حادثه در روستاهای بالای 250 نفر تیم امداد روستایی تشکیل می شود.
وی گفت: اکنون سه هزار و 500 تیم امداد روستایی در کشور تشکیل شده و در این آمار در حال افزایش است.
چرخ ساز با اشاره به تشکیل تیمهای بین المللی نیز افزود: این تیمها در حوادث بین المللی با آمادگی و سازماندهی مناسب حاضر می شوند.
وی در خصوص استان بوشهر گفت: با توجه به حوادث استان بوشهر امروز آمادگی و توانمندی استان برای تشکیل تیمهای امداد و نجات و سرعت عمل برای حضور در صحنه زیاد شده و جایگاه خود را یافته است.
چرخ ساز افزود: برای تقویت و افزایش توانمندی استان بوشهر ارائه آموزشهای همگانی ضروری است.
وی گفت: جمعیت هلال احمر مجهز به 17 فروند بالگرد است که در زمان حادثه خدمات ترابری، لجستیکی و امدادی را ارائه می دهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نبز درابن آیین گفت: این کارگاه آموزشی با حضور رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، قائم مقام سازمان، معاون عملیات سازمان و روسای پایگاهها و عملیات استانهای کشور با هدف ایجاد وحدت رویه در برنامه ها و فراگیری راهبردها و راهکارهای سازمان امداد و نجات برای توسعه کمی و کیفی پایگاهها در کشور برگزار می شود و به مدت دو روز جریان دارد.
"عبدالکریم شعبان زاده " با بیان اینکه روسای پایگاههای امداد و نجات محور عملیاتی جمعیت هلال احمر هستند تصریح کرد: پایگاههای امداد و نجات در کنار تجربه براساس مبانی علمی روز در سوانح و حوادث حضور یابند.
وی گفت: از 10 نقطه راهبردی کشور سه نقطه آن شامل منطقه اقتصادی انرژی پارس، جزیره خارگ و نیروگاه اتمی در استان بوشهر قرار دارد که برای مقابله با حوادث احتمالی آنها همیشه باید آماده بود.
شعبان زاده افزود: سیل، زلزله، خشکسالی و ریزگردها از جمله بلایای طبیعی است که همواره در استان بوشهر اتفاق می افتد و می طلبد استان در این بخش ویژه دیده شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: برگزاری این همایش ها ضمن افزایش تجربیات زمینه هایی مناسب برای به کارگیری هر چه بهتر علم روز در امداد و نجات خواهند بود.
629/538/628
26/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]