تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ما قومى هستيم كه تا گرسنه نشويم غذا نمى‏خوريم و تا سير نشده‏ايم دست از غذا مى‏ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799115616




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مزاياي استفاده از منابع مالياتي براي توسعه زيرساخت‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش/
مزاياي استفاده از منابع مالياتي براي توسعه زيرساخت‌ها
ماليات يکي از پايدارترين منابع کسب درآمد دولتهاست و به دليل برخورداري از همين مزيت، بيش از ساير منابع درآمدي قابل پيش بيني و مديريت است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ درآمدهاي مالياتي هر ساله، منابع سرمايه هاي قابل توجهي را براي دولت فراهم مي کند تا بتواند مسير حرکت جامعه را به سمت توسعه هموار کند.

در حقيقت، منابع پايداري که درآمدهاي مالياتي ايجاد مي کنند، با ايجاد زيرساخت هاي لازم براي توسعه همه جانبه و متوازن در سراسر کشور، به آمايش سرزمين و توزيع متناسب جمعيت و منابع انساني کمک خواهد کرد. در صورتي که اگر اين سرمايه ها از منابعي جز درآمدهاي مالياتي از جمله درآمدهاي نفتي تأمين شود، سرمايه گذاري در زيرساخت ها تابع نوسانات قيمت نفت و ناگزير متغير خواهد بود.  
 
اين نوسانات، ممکن است حجم سرمايه گذاري هاي زيربنايي را به نفع هزينه هاي جاري کاهش دهد. اما در صورتي که منبع سرمايه گذاري ها درآمد مالياتي باشد، هم حجم و هم روند افزايش يا کاهش سرمايه گذاري ها قابل پيش بيني است و برنامه ريزي و تصميم گيري دقيق تر و سنجيده تر را براي مديران در همه سطوح ميسر مي سازد. علاوه بر اين، از آنجايي که منبع اصلي درآمد مالياتي درآمدهاي مردم است، پولي که براي توسعه زيرساخت ها هزينه مي شود، در واقع بازگشت درآمد مردم به خود آنان است.
 
 به اين ترتيب، جامعه از منابع مالي درون خود براي ايجاد شغل، امکانات بهتر و افزايش رفاه عمومي استفاده مي کند. اين تدبير، از رشد بي رويه نقدينگي در جامعه جلوگيري مي کند و در عين حال، از منابع در دسترس بيشترين استفاده را براي بهبود وضع موجود به عمل مي آورد. به اين ترتيب، از آثار تورمي تزريق منابع درآمدي بيروني در امان مي ماند. منابع مالي بيروني از جمله درآمدهاي نفتي با کمک به توسعه زيرساخت ها در کوتاه مدت مي توانند به توسعه اقتصادي کمک کنند، اما به دليل تأثيري که در رشد سريع نقدينگي دارند، تورم بالايي به همراه دارند و در صورتي که به عنوان منبع اصلي سرمايه به کار گرفته شوند، مي توانند صدمات جدي به اقتصاد و توسعه ملي وارد کنند.
 
 با در نظر گرفتن اين ملاحظات و به ويژه از آنجايي که مهار تورم به همراه رشد اقتصادي بالا يکي از ضرورت هاي امروز جامعه ماست، استفاده از درآمدهاي مالياتي به عنوان منبع سرمايه گذاري هاي زيربنايي به عنوان يک اولويت اقتصادي اهميت پيدا مي کند. در عين حال، بايد توجه داشت که يکي از مهمترين اهداف نظام مالياتي برقراري عدالت اجتماعي است که به معناي پر کردن شکاف هاي اجتماعي و طبقاتي است.  
 
مصرف کردن درآمد مالياتي براي توسعه زيرساخت ها از قبيل توسعه شبکه هاي ارتباطي، آموزش، بهداشت و نظاير آن شکاف ميان اقشار و گروه هاي مختلف درون جامعه را در برخورداري از امکانات و مواهب زندگي کاهش مي دهد. از سوي ديگر، توسعه زيرساخت هاي اقتصادي نظير راه هاي مواصلاتي و شبکه هاي ارتباطي، زمينه مناسب را براي ايجاد بنگاه هاي اقتصادي کوچک و بزرگ فراهم مي کند. اين امر، علاوه بر اينکه افزايش اشتغال و بالا رفتن سطح کيفي زندگي را به دنبال دارد، مي تواند به توسعه متوازن کشور نيز کمک کند.
 
انتهای پیام/





تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن