واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آبان ۱۳۹۳ (۱۱:۱ق.ظ)
بهمن برگزار مي شود؛ چهارمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت چهارمين همايش سالانه بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت با رويکرد «بازنگري در اکوسيستم بانکداري الکترونيک کشور» در روزهاي ششم و هفتم بهمن ماه در محل مرکز همايشهاي بين المللي برج ميلاد برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، پس از سه دوره برگزاري، چهارمين همايش بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت به همت پژوهشکده پولي و بانکي بانک مرکزي جمهوري اسلامي و شرکت ملي انفورماتيک، با محورهايي چون چشمانداز بانکداري از منظر فناوري اطلاعات، توانمند سازي بانکها به کمک فناوري اطلاعات، بانکداري باز ، چشم انداز نظامهاي پرداخت و همچنين نظارت و نظامهاي پرداخت با حضور سياستگذاران، تصميم سازان و مديران ارشد حوزه پولي و بانکي کشور در برج ميلاد برگزار مي شود.
بررسي کلان روندهاي بين المللي بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت، ايجاد فضاي مناسب براي سياستگذاران ، بانکداران و خبرگان حوزه فناوري اطلاعات و در کنار اينها معرفي نقشه راه نظامهاي پرداخت ملي ، بحث و تبادل نظر در خصوص آخرين تحولات صنعت بانکداري، بررسي قوانين و مقررات موجود و همچنين ارائه دستاوردهاي ملي و بين المللي در حوزه صنعت بانکداري از جمله اهداف اصلي در برگزاري چهارمين همايش بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت به شمار مي روند.
از ويژگيهاي همايش امسال مي توان به معرفي دستاوردهاي نقشه راه 1400 بانک مرکزي اشاره کرد که با مديريت دبير کل بانک مرکزي به تفصيل معرفي خواهد شد. نقشه راه 1400 بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران که در سومين همايش سالانه بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت رونمايي شد، درواقع نقشه راه ده سال آتي بانک مرکزي به عنوان رگولاتور بخش پولي و بانکي کشور خواهد بود که به منظور تدوين برنامه اي بلند مدت جهت دستيابي به يک نظام بانکي نوين بر پايه استاندارهاي جهاني با همکاري شرکت ملي انفورماتيک طراحي و ارائه شد. اکنون پس از گذشت يک سال ارائه تفصيلي دستاوردهاي اين پروژه که با مديريت دبير کل بانک مرکزي، سيد محمود احمدي در چهارمين همايش بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت صورت خواهد گرفت، لزوم مطالعه مستمر روندها و الگوهاي پيش بيني شده در عرصه بانکداري الکترونيک را يادآوري ميکند.
همايش سوم که سال گذشته با اهدافي چون معرفي دستاوردهاي نوين صنعت بانکداري کشور و همچنين بررسي روند پيشرفت فناوري در ايران برگزار شد، ويژگيهايي داشت که آن را با دو همايش پيش از خود متفاوت ميکرد. هرچند تمرکز محتواي موضوعات بر نقش فناوري هاي نوين در رونق کسب و کار بانکي، انطباق محتواي همايش با نقشه راه 10 ساله بانک مرکزي و همچنين ايجاد فضاي مناسب براي معرفي محصولات و انتخاب برترينهاي نمايشگاهي بر اساس نوآوريها از جمله مهمترين اين تفاوت ها به شمار ميرفت، اما رونمايي از نقشه راه 1400 بانک مرکزي جمهوري اسلامي بدون شک از مهمترين جذابيتهاي کارشناسي همايش سوم بهشمار ميرفت.
اين درحالي است که دومين همايش بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت که ديماه 1391 برگزار شد از اهدافي چون معرفي نقشه راه بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت در کشور و همچنين آشنايي جامعه بانکي کشور با بانکداري الکترونيک برخوردار بود. اين همايش که در مرکز همايشهاي بين المللي صدا و سيما برگزار شد، معرفي الگوهاي موفق دنيا و ابزارهاي جديد پرداخت و همچنين ارتقاي سطح دانش تخصصي بانکهاي کشور را در دستور کار خود قرار داده بود.
همچنين در اولين همايش بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت که با همکاري پژوهشکده پولي و بانکي و شرکت ملي انفورماتيک در سال 1390 برگزار شد، عملکرد نظام بانکي کشور و چالشهاي موجود مورد بررسي قرار گرفت. ارزيابي عملكرد دهه 80، چشم انداز دهه 90 بانكداري الكترونيك و نظامهاي پرداخت و همچنين نقش بانكداري الكترونيك به عنوان زير ساخت نظام پرداخت هدفمندي يارانهها و بانكداري آينده از جمله موضوعات محوري در اولين همايش بانکداري الکترونيک و نظامهاي پرداخت بودند که با هدف مرور دستاوردهاي بانكداري الكترونيك در دو دهه اخير و همچنين اعلام برنامه ها و نقشه راه بانك مركزي برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]