تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827181432




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درک درستي از مشاغل خانگي در کشور وجود ندارد/تسهيلات مشاغل خانگي بايد به صورت هدفمند پرداخت شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ آبان ۱۳۹۳ (۲۳:۳۲ب.ظ)
در همايش نقش مشاغل خانگي در توسعه اقتصادي مطرح شد: درک درستي از مشاغل خانگي در کشور وجود ندارد/تسهيلات مشاغل خانگي بايد به صورت هدفمند پرداخت شود هنوز درک درستي از کسب و کار خانگي و شرکت هاي تعاوني در جامعه وجود ندارد و اهميتي نيز به ان داده نشده است، زيرا مسؤلين هنوز نمي دانند کسب و کار خانگي چه نقش و اهميتي در اقتصاد کشور مي تواند داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري موج از اصفهان، همايش ملي تخصصي نقش مشاغل خانگي در افزايش درآمد خانوار و توسعه اقتصادي با حضور جمعي از بانوان فعال اقتصادي و مسؤلين در اتاق بازرگاني اصفهان برگزار شد. اين همايش با هدف تحليل و بررسي زيرساخت هاي کسب و کار خانگي، فرهنگسازي و ترويج کسب و کار خانگي، معرفي مدل هاي اقتصادي مطابق با قانون ساماندهي کسب و کار خانگي، مالکيت فکري و برند سازي در حوزه کسب و کار خانگي، اهميت شرکت هاي پشتيبان در رونق کسب و کار خانگي، تجربيات بين المللي و ملي در زمينه کسب وکار خانگي و نقش آموزش در ارتقاي سطح درآمد کسب وکار خانگي و تجارت الکترونيک برگزار شد.

مشاغل خانگي بايد براي کاهش مسايل اجتماعي خانواده ها باشد
سيد عبدالوهاب سهل آبادي نايب رييس اتاق اصفهان در اين همايش گفت: مشاغل خانگي نه فقط براي درآمدزايي بلکه بايد براي کاهش مسايل اجتماعي خانواده ها موثر باشد.
وي افزود: رسالت و وظيفه اصلي براي افزايش درآمد خانوارها بر عهده مردان است و وظيفه دولت و توليدکنندگان ايجاد امنيت براي خانوارها است.
وي ادامه داد: بانوان بايد در کمال آسايش بتوانند رسالت خود را در خانواده انجام دهند و به همين دليل بايد به مشاغل خانگي به ديد نهاد کاهش دهنده مسائل اجتماعي نگاه کرد.
رييس کميسيون پشتيباني اتاق بازرگاني اصفهان اظهار کرد: تعداد زنان تحصيل کرده و دانش آموخته از دانشگاهها از مردان بيشتر است، اما اشتغال آنها به مراتب کمتر است.
سهل آبادي تاکيد کرد: هيچ جاي دنيا از اشتغال زنان براي پرداخت حقوق و مزاياي کم استفاده نمي کنند و ظلمي که اکنون به جامعه زنان کاري ايران مي شود در هيچ زماني نبوده است.
نايب رييس اتاق بازرگاني اصفهان گفت: اين اتاق مکلف به حمايت از مشاغل خانگي است تا در کنار پويايي اقتصاد، وضعيت اجتماعي خانواده ها هم مساعد شود.
وي افزود:جامعه اقتصادي بايد به فعالان مشاغل خانگي کمک کنند تا علاوه بر فروش محصولات آنها، گردش مالي نيز داشته باشند.
وي اظهار کرد: يکي از هنرهاي اصيل استان اصفهان فرش دستباف بوده که اکنون ارزش آن در حال کاهش است، اما نقش بسيار خوبي در توسعه مشاغل خانگي دارد.

توسعه مشاغل خانگي نيازمند اعطاي وام هاي کم بهره و حمايت واحدهاي توليدي است
ابوالقاسم سرتيپي رييس کميسيون طرح و برنامه اتاق بازرگاني اصفهان نيز در اين همايش گفت: يکي از شهرهاي چين درآمدهاي ميليارد دلاري از صنايع دستي در حوزه سنگ دارد، به طوري که 150 خانوار در اين حوزه مشغول به کار هستند.
وي افزود: استان اصفهان بيش از دو هزار واحد سنگبري دارد که ضايعات آن به راحتي دور ريخته مي شود، در حالي که مي توان از آن بهترين درآمدها را کسب کرد.
وي با اشاره به اشتغال بانوان اظهار کرد: زنان در مسايل علمي و مشارکتي باعث غرور کشورمان شده اند و بايد حداقل امکانات سخت افزاري براي ارتقاي کسب و کار آنها فراهم شود.
وي تاکيد کرد: دولت، سازمان ها و نهادهايي مانند صنعت، معدن و تجارت و اتاق بازرگاني بايد با اعطاي وام هاي کم بهره از زنان کارآفرين حمايت کنند.

متقاضيان مشاغل خانگي در اصفهان تسهيلات بانکي مي گيرند
ابوالقاسم معمار مقدم معاون اشتغال و کارآفريني اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي اصفهان در اين همايش گفت: براي متقاضيان مشاغل خانگي تسهيلات بانکي مناسبي در نظر گرفته شده است.
وي خاطرنشان کرد: فعالان حوزه مشاغل خانگي بايد از طريق دستگاه هاي مربوطه تقاضاي خود را براي دريافت اين تسهيلات ارايه دهند.
وي اضافه کرد: اين اداره کل همچنين به دنبال پرداخت يارانه براي دريافت کنندگان تسهيلات است.
معاون اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي اصفهان با اشاره به وجود 340 رشته مشاغل خانگي اظهار کرد: بازارچه هاي مشاغل خانگي در شهر اصفهان به صورت موقت برپا مي شده، اما به دنبال برپايي دايمي آنها براي عرضه توليدات خانگي هستيم.
وي اضافه کرد: سازمان تامين اجتماعي نيز به دنبال بيمه کردن مشاغل خانگي است تا توسعه اين نوع مشاغل تحقق يابد.
معمار مقدم گفت: دبيرخانه طرح ساماندهي و حمايت از مشاغل خانگي در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي است و هدف از اجراي اين طرح ساماندهي مشاغل خانگي و حمايت از آنها است.
وي ادامه داد: براي ساماندهي اين مشاغل مجوزهايي به صورت انفرادي و خوشه اي صادر مي شود تا بتوانند از خدمات بيشتري استفاده کنند.
وي افزود: در بسياري از حوزه ها مانند کشاورزي، صنعت، تجارت و فني و حرفه اي مشاغل خانگي شناسايي شده که يکي از انها بازاريابي الکترونيکي است.
معاون اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي اصفهان يکي از اهداف کشورهاي توسعه يافته براي توسعه مشاغل خانگي را توازن ميان مسؤليت خانوادگي و اشتغال اعضاي خانوار بيان کرد و افزود: هدف ديگر آنها کاهش هزينه توليد و خدمات است.
وي اضافه کرد: تداوم مشاعل خانگي نيازمند ايجاد تشکل هاي خوشه اي و پشتيبان است.
وي گفت: يکي از سياست هاي دولت تدبير و اميد در حوزه اشتغال، توسعه کسب و کار خانگي است و در کنار مشاغل مربوط به صنايع دستي و ميراثي بايد به دنبال مشاغل جديد فن آور بود که در بستر خانه انجام مي شود.
معمارمقدم از جمله مهمترين مزيت هاي مشاغل خانگي را سرمايه کم، پاره وقت بودن، هزينه پايين کارگري، نبود مسايل مربوط به حمل و نقل و عدم ايجاد آلودگي زيست محيطي بيان کرد.

تسهيلات مشاغل خانگي بايد به صورت هدفمند پرداخت شود
علي اصحابي معاون ساماندهي و توانمندسازي صندوق مهر امام رضا (ع) در اين همايش از هدفمند نبودن پرداخت تسهيلات بانکي به مشاغل خانگي اشاره کرد و گفت:
بر اساس آسيب شناسي که از سوي اين صندوق صورت گرفته است پرداخت تسهيلات بانکي عامل توسعه کسب و کار خانگي نمي شود، بلکه اين بخش نيازمند توانمندسازي، توسعه زيرساخت ها، بازاريابي و فروش محصولات است.
وي خواستار آسان سازي صدور مجوز براي کسب و کارهاي خانگي از سوي سازمان هاي مسؤل شد.
وي با اشاره به طرح صندوق مهر امام رضا (ع) براي توسعه مشاغل خانگي گفت:در اين طرح به جاي تسهيلات مالي مستقيم براي فعالان اين بخش مواد اوليه تامين مي شود و به صورت پشتيبان حمايت مادي و معنوي صورت مي گيرد و بايد فرش محصولات تضمين شود.
وي اضافه کرد: هيچ بانک عامل در کشور به صورت پشتيبان از فعاليت هاي اقتصادي حمايت نمي کند، زيرا ساختار ارايه تسهيلات بانکي اين امکان را به بانکها نمي دهد ولي صندوق مهر امام رضا (ع) از کسب و کارهايي حمايت مي کند که بازار محور توليد شود.
وي با اشاره به طرح حمايت تراش سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي در شهرستان ورزنه اصفهان گفت: اين طرح با حمايت مالي صندوق مهر امام رضا (ع) سبب اشتغالزايي براي 400 نفر در اين شهرستان شده است.

رناني: درک درستي از مشاعل خانگي در کشور وجود ندارد
محسن رناني عضو هيات علمي دانشگاه اصفهان در اين همايش گفت: در شرايطي که کشور در شرايط فعلي با 6 ميليون بيکار و 20 ميليون جوياي کار در ساله هاي آينده روبرو است بايستي براي اشتغالزايي تدبير ويژه اي انديشيد.
وي تصريح کرد: تقاضاي کل براي محصولات ايراني پايين است و اين در حالي است که يک شرکت توليد لوازم خانگي کره جنوبي چندين برابر نياز ايران محصولات توليد مي کند.
وي توسعه سرمايه اجتماعي را مهم تر از توسعه سرمايه هاي اقتصادي و انساني برشمرد و گفت: سرمايه اجتماعي مي تواند با استفاده از ظرفيت هاي خود مسايل و مشکلات کشور را برطرف کند، ولي سرمايه اقتصادي و انساني به تنهايي نمي توانند مسايل گريبانگير کشور را برطرف کنند.
رناني با اشاره به اين که در ايران هيچ صنعتگر ملي در جامعه شهرت عام ندارد ولي خوانندگان و ورزشکاران شهرت ويژه اي دارند، افزود: براي ارج نهادن به اشتغالزايي بايد صنعتگران توليد کنندگان در جامعه از سوي رسانه ها مورد تجليل قرار گيرند.
رناني در بخش ديگري از سخنان خود تحريم هاي اقتصادي، افکار گروه تروريستي داعش و لشگر بيکاران را سه چالش جدي امنيت کشور برشمرد و گفت: تحريم هاي اقتصادي با تدبير قابل رفع است و افکار داعش نيز با درايت مسؤلين قابل مقابله ولي لشگر بيکاران نيازمند يک راهکار بلند مدت و بسيار دشوار است.
وي خواستار به کارگيري راهکارهاي خلاقانه در رابطه با بيکاري در جامعه شد و گفت: کسب و کار خانگي مي تواند يکي از روش هاي خلاقانه براي اشتغالزايي باشد.
وي با اشاره به تشکيل بانک ويژه در بنگلادش براي تامين سرمايه مشاغل خانگي گفت: اين بانک توانست 7 ميليون شغل در اين کشور را مورد حمايت قرار دهد.
رناني تصريح کرد: در آمريکا 30 درصد اشتغال به مشاغل خانگي، در انگلستان 11 درصد و در تايوان 70 درصد اشتغال کل به مشاغل خانگي اختصاص دارد و ايتاليا با استفاده از مشاغل خانگي توانست نرخ بيکاري را از 22 درصد به 10 درصد کاهش دهد.
وي با اشاره به فارغ التحصيلي 4 ميليون نفر از دانشگاه هاي ايران پس از انقلاب گفت: 2 ميليون نفر از اين تعداد در خانه مي باشند و اگر کسب و کاري نکنند تمام هزينه هاي دانشگاهي که دولت صرف کرده به کلي از بين مي رود.
رناني تاکيد کرد: هنوز درک درستي از کسب و کار خانگي و شرکت هاي تعاوني در جامعه وجود ندارد و اهميتي نيز به ان داده نشده است، زيرا مسؤلين هنوز نمي دانند کسب و کار خانگي چه نقش و اهميتي در اقتصاد کشور مي تواند داشته باشد.

معاون دبير کل اتاق بازرگاني اسلامي: دسترسي به منابع مالي، تبعيض در حقوق زن و مردم، نبود زيرساخت هاي اقتصادي و تحصيلات پايين بانوان چالش هاي اشتغال بانوان در کشورهاي اسلامي است
عطيه نوازش علي معاون دبيرکل اتاق بازرگاني اسلامي در اين همايش با اشاره به سابقه 30 سال اين اتاق و عضويت 57 کشور گفت: از 865 ميليون زن کشورهاي عضو اتاق اسلامي بيش از 811 ميليون نفر آنان در کشورهاي در حال توسعه اسلامي به سر مي برند.
وي به بالا بودن اشتغال زنان در کشورهاي آفريقايي اشاره کرد و گفت: در اين کشور هاي از 50 تا 80 درصد بانوان در فعاليت هاي اقتصادي مشارکت دارند.
وي دسترسي به منابع مالي ،تبعيض در حقوق زن و مردم، نبود زيرساخت هاي اقتصادي و تحصيلات پايين بانوان را از جمله چالش هاي اشتغال بانوان در کشورهاي اسلامي عنوان کرد.
نوازش با اشاره به تجربه موفق ايران در کسب و کار خانگي گفت: کسب و کار خانگي در ايران به دليل مشارکت بانوان در خانواده نسبت به ساير کشورهاي اسلامي جايگاه بهتري دارد.
وي پيشنهاد ايجاد وب سايت ويژه کسب و کار خانگي به برگزارکنندگان همايش ارايه کرد و گفت: در اين وب سايت همه متقاضياني مي توانند از خدمات ارايه شده بهره مند شوند و در دوره هاي اموزشي شرکت کنند.
وي انتقال تجربه کسب وکار خانگي براي متقاضيان را از بخش هاي ديگر اين وب سايت برشمرد و گفت: شناسايي فرصت هاي تجاري و همکاري بين بانوان مي تواند از ديگر خدمات اين وب سايت باشد.
نوازش علي خطاب به بانوان شرکت کننده در اين همايش گفت: کسب و کار خانگي را بايد جدي بگيرند بويژه بانوان روستايي که زمينه بيشتري براي توسعه مشاغل خانگي دارند.
وي آموزش به بانوان را مهمترين وظيفه تشکل هاي بانوان جهت توسعه کسب و کار خانگي برشمرد.
گفتني است در حاشيه اين همايش، نمايشگاهي از کسب و کار خانگي در بخش هاي صنايع غذايي، صنايع دستي و تزيينات در معرض ديد شرکت کنندگان قرار گرفت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن