واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران: گروه ارتوپدی فنی ایران در منطقه و جهان حرف برای گفتن دارد تهران - ایرنا -رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه گروه ارتوپدی فنی ( ارتوز و پروتز ) در سال های اخیر پیشرفت خوبی داشته است، گفت:گروه ارتوپدی فنی ایران در منطقه و جهان حرف برای گفتن دارد.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر اسماعیل ابراهیمی در مراسم یازدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز ایران اظهار کرد:گروه ارتوپدی فنی (ارتوز و پروتز ) رشته ای است که خود به تنهایی می تواند پایه بسیاری از رشته های دیگر باشد.
ابراهیمی افزود:از آن جایی که جامعه پزشکی مسئولیت سلامت مردم را به عهده دارد از این رو جامعه پزشکی باید دانش و اطلاعات پزشکی را به روز کرده و همواره آن را افزایش دهد.
به گفته وی رشته ارتوپدی فنی از جمله رشته هایی است که به تازگی در تعرفه های خاص برای استفاده از بیمه ها قرار گرفته است .
ابراهیمی به آموزش مدون و مداوم این رشته تاکید کرد و گفت : آموزش علمی در این رشته نباید متکی به برگزاری کنگره ها باشد و ضروری است افزایش و ارتقا دانش و تکنولوژی دراین حوزه به روز صورت گیرد.
رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت :ارایه خدمات به مردم در راستای کاهش درد جسمانی از مهمترین وظایفی است این گروه به عهده دارند و سعی می کند آخرین روش های علمی تشخیصی و درمانی را به بیماران ارایه کند.
همچنین دراین مراسم دکتر محمد تقی جغتایی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران اضافه کرد : رشته ارتوپدی فنی در میان رشته توانبخشی رشته جدید تری است و توانسته خود را ثابت کند.
وی ادامه داد: معمولا یک رشته زمانی خوب خودش را نشان می دهد که در جامعه برای بیماران موثر بوده و خدمات گیرنده ها و خدمات دریافت کننده احساس رضایت کنند.
جغتایی اظهارکرد :با توجه به اینکه گروه ارتوپدی فنی ( ارتوز و پروتز ) فرصت کار پیدا کرده و توانسته است مراکز کلینیک تاسیس کند خود نشان دهنده موفقیت گروه ارتوز و پروتر است و رشته ارتوز و پروتز سر آمد رشته های توانبخشی است .
وی ابراز امیدواری کرد که این رشته در ارایه خدمات کیفی و عملی پایدار بمانند.
یازدهمین کنگره سراسری ارتوزو پروتز ایران با هدف به روز کردن اطلاعات علمی و عملی تمامی متخصصین این رشته در روزهای 24 تا 26 آبان در مرکز همایش رازی برگزار می شود .
در این کنگره اختلالات ارتوپدی ، ضایعات نورولوژی، بیومکانیک، دیابت ، سالمندی، پروتز زیبایی، مشکلات پوستی، سوختگی، ملاحظات روانشناختی، مواد و قطعات، تکنیک های ساخت مورد بحث قرار خواهد گرفت.
همچنین اخلاق حرفه ای، آموزش، مدیریت کیفیت، ارگونومی و بهداشت حرفه ای، توانبخشی مبتنی برشواهد ، تجهیزات و نرم افزار ، نیاز سنجی و بحث و بررسی انحرافات ستون فقرات در افراد جامعه از دیگر محورهای مورد بحث در این کنگره است.
علمی **1354**1440
24/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]