واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس اتاق بازرگانی البرز:صنعت و دانشگاه همراه شده اند کرج- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی استان البرز گفت: امروز با اقدامات ویژه دولت تدبیر و امید، بسترهمراهی و همگامی صنعت و دانشگاه در کشور فراهم شده است.
به گزارش ایرنا،"حسین طوسی " روز شنبه درنشست با خبرنگاران افزود: برهمین اساس امسال سومین همایش ملی صنعت و دانشگاه در روزهای 29 و 30 بهمن ماه جاری با برنامه های و دستاوردهای علمی و صنعتی متنوع دراستان البرز برگزارمی شود.
وی بیان کرد: چند سالی است که شعار ارتباط بین دانشگاه و صنعت مطرح است لیکن نتیجه عملی آن طور که باید و شاید نداشته است.
طوسی ادامه داد: براین اساس اتاق بازرگانی ایران و تشکل های وابسته تصمیم گرفتند تا در سال اقتصاد و فرهنگ ، این ارتباط را با همکاری دولت تعمیق ببخشند.
رییس اتاق بازرگانی البرزگفت: در فرآیند همکاری صنعت و دانشگاه، عقلانیت، پیشرفت و وحدت عمل این دو نهاد نهفته شده است.
طوسی با اشاره به اهمیت فعالیت تشکل های مهم نهاد در عرصه های اجتماعی و اقتصادی ، اظهار کرد: تشکل ها با تصمیم های جمعی می توانند حرکت های مفیدی در توسعه کشور بردارند.
وی افزود: تا کنون در زمینه همکاری بین دانشگاه و صنعت در استانهای یزد و کرمان برگزار شده و قرار است سومین همایش در استان البرز برگزارشود.
وی خاطرنشان کرد:خوشبختانه صنایع و دانشگاه های استان از این امر استقبال شایان توجهی داشته و داوطلب همکاری در این همایش شدند.
رییس اتاق بازرگانی البرز گفت: امیدواریم پیوند میان دانشگاه و صنعت راهگشای پیشرفت ، توسعه وحاکمیت فناوری نوین در صنعت و اقتصاد کشور شود.
وی افزود: بخشی از این همایش به ارایه مقالات علمی و کاربردی و بخش دیگر به ایجاد یک نمایشگاه نوآوری به معرفی ایده ها و پروژه های نو اختصاص یافته است.
وی اهداف از برگزاری این همایش را تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی، تأثیرهم افزایی دانشگاه و صنعت در بومی سازی فناوری، رونق کسب و کار دانشجویی، کار آموزی و کارورزی هدفمند دانست.
طوسی اظهارکرد: تبیین ویژگی های دانشگاههای نسل سوم (دانشگاههای کارآفرین)، ارتقاء فرهنگ کارآفرینی دانش بنیان در جامعه، تعامل نظام مند صنعت و دانشگاه پیش شرط اقتصاد دانش بنیان، انتقال تجارب کارآفرینان موفق به دانشگاه، استفاده از دستاوردهای علمی دانشگاهها در صنعت و برنامه ریزی منطقه ای بر مبنای آمایش سرزمین از دیگر اهداف این همایش است.
طوسی دربخشی دیگری ازسخنان خود به عدم همکاری بانکها برای مشکلات واحدهای تولیدی پرداخت وافزود: برخی بانک ها برای کسب سود بیشتر و ایجاد ارزش افزوده ، سپرده های بانکی مردم و منابع ملی را در مسیرسرمایه گذاری درساختمان ها و اموال غیرمنقول هزینه می کنند که این مساله از دید اقتصادی برای جامعه ما فاجعه تلقی می شود.
وی خاطرنشان کرد: حجم منابع و نقدینگی بانک ها باید برای ایجاد تحول در تولید و پویایی اقتصاد کشور به گردش در آید و در این صورت است که تورم تحت کنترل و شدت رکود حاکم به تدریج کاهش خواهد یافت.
وی اظهار کرد: از سال گذشته بخشی از سیاست گذاری های پولی، مالی، بانکی واعتباری به تعداد کمی بنگاه های بزرگ اعطا شده واعتبارات به واحدهای کوچک و متوسط بسیار ناچیز بوده است.
وی افزود: بیشتراشتغال کشور به خصوص اشتغال صنعتی در بنگاههای کوچک و متوسط ایجاد می شود به همین لحاظ حل مشکلات بانکی و اعتباری آنها لازم و ضروری است.
استان البرز بیش از سه هزارو500 واحد تولیدی و صنعتی بزرگ و کوچک دارد.ک/3
7413/ 691
24/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]