تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه در هر كس باشد منافق است اگر چه روزه دارد و نماز بخواند و حج و عمر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804821767




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختلاط مواد شيميايي با مواد شوينده منجر به آسيب هاي جدي جسمي مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ آبان ۱۳۹۳ (۱۱:۲۳ق.ظ)
اختلاط مواد شيميايي با مواد شوينده منجر به آسيب هاي جدي جسمي مي شود کارشناس دارويي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي کاشان گفت: هيچ وقت مواد شيميايي مانند جوهر نمک و جرم گير را با مواد شوينده و فرآورده هاي سفيد کننده مخلوط نکنيد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر مسعود نساج، با اشاره به نام گذاري يکم تا هفتم آبان به عنوان هفته "پيشگيري از مسموميت ها"، با اشاره به اينکه بخارات و گازهاي ناشي از اين اختلال بسيار سمي و خفه کننده مي باشد، افزود: اختلاط مواد شيميايي با مواد شوينده منجر به آسيب هاي جدي جسمي به ويژه تنفسي، پوستي و چشمي مي شود.
وي، با بيان اينکه پنجم آبان به عنوان روز "پيشگيري از بروز مسموميت با سموم دفع آفات و مواد شيميايي و شوينده خانگي" تصريح کرد: پس از مصرف مواد شوينده، سفيد کننده، جرم گير و لوله بازکن در محيط هاي دربسته و کوچک مانند دستشويي و حمام به هيچ عنوان در اين مکان ها توقف نکنيد چرا که گازهاي توليد شده در فضاي کوچک، خفه کننده و سمي مي باشد.
دکتر نساج ادامه داد: در هنگام استفاده از مواد شيميايي و فرآورده هاي شوينده و پاک کننده پنجره ها را باز کنيد تا هوا به خوبي در محيط جريان داشته باشد و حتماً از وسايل محافظت کننده مانند دستکش بلند، کفش نفوذ ناپذير، لباس آستين بلند، شلوار بلند و جوراب استفاده کنيد.
کارشناس دارويي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي کاشان گفت: در هنگام استفاده از فرآورده هاي شيميايي و سموم مختلف اعم از سموم خانگي يا صنعتي، حتماً در نور کافي برچسب روي بسته بندي را مطالعه و سپس مصرف نماييد.
وي، با اشاره به اينکه هر گونه مصرف خوراکي با سموم دفع آفات را جدي بگيريد و بيمار را براي درمان در اسرع وقت به نزديکترين مرکز درماني منتقل کنيد، يادآور شد: علايم و نشانه هاي مسموميت با برخي از سموم مانند سم موش کش مي تواند به صورت تاخيري ( 24 تا 48 ساعت بعد از مصرف) ظاهر شود.
دکتر نساج اظهار داشت: علايم و نشانه هاي مسموميت با گروه مهمي از حشره کش ها (موسوم به ترکيبات ارگانوفسفره) با تهوع، استفراغ، دردهاي شکمي، اسهال، اشک ريزش، آبريزش از بيني، تعريق، تنگي نفس، افت فشارخون، تنگي مردمک چشم، اختلالات قلبي و عصبي همراه است.
وي، با بيان اينکه در صورت تماس پوست و يا چشم با مواد اسيدي و يا قليايي پوست و چشم را با مقادير فراوان آب شستشو داده و مصدوم را به مرکز درماني منتقل کنيد، تاکيد کرد: در صورت تماس پوست و يا چشم با مواد اسيدي و يا قليايي هرگز از مواد قليايي و يا اسيدي جهت خنثي سازي استفاده نکنيد. هرگز بيمار را وادار به استفراغ نکنيد. اين کار مي تواند سبب وخيم شدن وضع بيمار گردد.
کارشناس دارويي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي کاشان افزود: برخي لوازم آرايشي خصوصاً غير استاندارد و حتي سرمه، حاوي مقادير بالاي سرب مي باشند حتما از مصرف آنها خودداري کنيد.
وي، مصرف غذا هاي چرب را زمينه ساز افزايش سرعت جذب سرب توسط بدن انسان عنوان کرد و گفت: هواي محيط نزديک به بزرگراه ها، خاک و محيط اطراف مناطق صنعتي مانند کارخانجات باتري سازي، رنگ سازي چند برابر ديگر نقاط حاوي سرب مي باشد بنابراين به منظور سنجش سرب در خون افراد شاغل در صنعت که با سرب تماس دارند، آزمايش خون بايد به طور مرتب انجام شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن