پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851059227
از دستکاری هوشیارانه خوراک خبری تا شبکه اجتماعی قاتل فیسبوک
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: "گلوبال ریسرچ" گزارش داد:
از دستکاری هوشیارانه "خوراک خبری" تا شبکه اجتماعی "قاتل فیسبوک"
فیسبوک این توانایی را دارد که احساسات و عواطف کاربران خود را بدون اینکه آنها از این موضوع باخبر باشند، از طریق دستکاری هوشیارانه خوراک خبری آنها، تحت تاثیر قراردهد. این شبکه در سال 2012، خوراک خبری 2 میلیون کاربر آمریکایی را دستکاری کرد تا ...
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، پایگاه تحلیلی "گلوبال ریسرچ" در مقالهای به قلم "تونی کارتالوچی" مینویسد: فیسبوک یک معضل بزرگ است و بدون تردید، ذینفعان خاصی از آن برای کنترل و نظارت بر مردم آمریکا و دیگر نقاط جهان استفاده میکنند. فیسبوک ابزاری است که در حقیقت، به هیچ وجه در خدمت مردمی که از آن استفاده میکنند نیست، بلکه در عوض، از کاربران این شبکه، برای منافع ویژهای استفاده میشود. این شبکه به اصطلاح اجتماعی، یک نمایشگاه جهانی ایدهآل برای سوءاستفاده دیکتاتورهایی است که جوامع غربی را اداره میکنند و به خود اجازه میدهند که بر آنچه که آن را «نظم بین الملل» مینامند، تسلط داشته باشند.
*** کاربران سرخورده فیسبوک به دنبال جایگزین دیگری برای این شبکه اجتماعی
اما به عقیده «کارتالوچی»، برای مقابله با این تهدید، نمیتوان فیسبوک را به سادگی با چیز دیگری جایگزین کرد. این سایت، ویژگیهای بارز آن و آن چه که برای کاربران ارائه میکند، باید به طور کلی مختل گردد.
اخیرا بحث و جدلهای بر سر فیسبوک صورت گرفته است که کاربران آن را بیش از پیش به سرخوردگی دچار کرده و موجب شده است که آنها به دنبال جایگزین دیگری باشند. در مرکز این مناقشات، مشخصه خبرپراکنی یا «خوراک اخبار» (news feed) قرار دارد. در حالت ایدهآل، کاربران، میتوانند در قسمت بروز رسانی نوار زمان افراد و سازمانهایی که آنها را دنبال میکنند، خوراک اخبار را مشاهده کنند. برای خوراک اخبار، دو گزینه وجود دارد ـــ «تازهترینها (most recent) و گلچین رویدادها (top stories). فیسبوک به طرز موذیانهای با کنترل آن چه که بر روی خوراک اخبار کاربران اتفاق میافتد، و بدون در نظر گرفتن تمایل کاربران برای دریافت این گونه اخبار، از این مشخصه استفاده میکند.
*** کاربران فیسبوک پس از مدتی شاهد نسخه «فیلترشدهای» خواهند بود که توسط الگوریتمهای فیسبوک تعیین میشوند
بدین ترتیب، کاربران دیگر قادر نخواهند بود که مثل گذشته، مطالب به روز رسانی شده کسانی را که دنبال میکند، دریافت کنند و در عوض، شاهد نسخه «فیلترشدهای» خواهند بود که توسط الگوریتمهای فیسبوک تعیین میشوند. بسیاری از کاربران فیسبوک، از این حقیقت آگاهی ندارند و از این که مدتی است بروز رسانی حسابهایی را که دنبال میکردند را دریافت نمیکنند، سردرگم شدهاند.
*** توضیح فیسبوک در مورد سیاست «خوراک خبری» کاربران
فیسبوک در توضیح این که چرا آنها چنین سیاستی را اجرا میکنند، میگوید:
«خوراک خبری برای این منظور طراحی شده است که به جای اینکه تمام مطالب ممکن به مردم نشان داده شود، به هر فرد مطالبی را که بیش از همه با آنها مرتبط است، نشان دهد. از بین 1500 رویدادی که هر فرد وقتی وارد فیسبوک میشود قادر به دیدن آنها است ، خوراک خبری، حدود 300 مورد از این تعداد را نمایش میدهد. برای انتخاب اینکه کدام رویداد به نمایش درآید، خوراک خبری، هر رویداد ممکن را (به ترتیب اهمیت آنها) با در نظر گرفتن هزاران عامل مرتبط با هر فرد، درجهبندی میکند.»
*** فیسبوک در سال 2012، خوراک خبری 2 میلیون کاربر آمریکایی را دستکاری کرد
انگیزه واقعی فیسبوک، به احتمال زیاد ترکیبی از به کار بردن سانسور ملایم و تلاش برای پولی کردن خوراکهای خبری است که این کار را با مجبور کردن سازندگان محتوا به پرداخت هزینه برای دسترسی افرادی که قبلا آنها را دنبال میکردند، انجام میدهد. در نهایت، آنچه که باقی میماند، سازندگان ثروتمند محتوا، مانند شرکتهای رسانهای بزرگ است که توجه مردم را بدون توجه به حق انتخاب آنها، به طور کامل و دربست، در اختیار خود قرار میدهند.
خوراک خبری، همچنین در حداقل دو آزمایش ناخواسته مهندسی اجتماعی، جایی که خوراکهای خبری کاربران فیسبوک بدون آگاهی آنها و برای تحت تاثیر قرار دادن آنها از نظر روانی، دستکاری میشوند، مورد استفاده قرار گرفته است. در تازهترین آزمایش افشا شده، فیسبوک در سال 2012، خوراک خبری 2 میلیون کاربر آمریکایی را دستکاری کرد تا در طول انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، مشارکت مردمی را افزایش دهد.
*** فیسبوک این توانایی را دارد که احساسات و عواطف کاربران خود را بدون اینکه آنها از این موضوع خبر داشته باشند، از طریق دستکاری هوشیارانه خوراک خبری آنها، تحت تاثیر قرار دهد
در سال 2013 نیز فیسبوک بار دیگر خوراک خبری کاربران را بدون اطلاع آنها دستکاری کرد تا آنهارا از لحاظ روانی تحت تاثیر قرار دهد. در خلاصه گزارشی که در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم ایالات متحده آمریکا (PNAS)، با عنوان «شواهد تجربی سرایت عاطفی در مقیاس بزرگ از طریق شبکههای اجتماعی» منتشر شد، آمده است:
«ما از طریق آزمایشی گسترده در فیسبوک (با شرکت 689003 کاربر) ثابت کردیم که میتوان حالات هیجانی را از طریق سرایت عاطفی به دیگران منتقل کرد و بدون این که آنها از این موضوع آگاهی داشته باشد، احساسات مشابه را تجربه کنند. ما شواهد تجربی مبنی بر اینکه سرایت عاطفی، بدون تعامل مستقیم بین مردم (قرار گرفتن در معرض دوستی که یک احساس را نشان میدهد، کافی است) و درغیاب کامل نشانههای غیرزبانی اتفاق میافتد را ارائه کردهایم.
این یافتهها نه تنها نگران کننده بودند ـــ نشان میدادند که فیسبوک این توانایی را دارد که احساسات و عواطف کاربران خود را بدون اینکه آنها از این موضوع خبر داشته باشند، از طریق دستکاری هوشیارانه خوراک خبری آنها، تحت تاثیر قرار دهدـــ بلکه روشهای تهاجمی و غیراخلاقی که فیسبوک با استفاده از آنها این کار را انجام میدهد نیز، بسیار نگرانکننده هستند.»
*** فیسبوک یک «جعبه اسکنر» بزرگ در ابعاد جهانی است
کسانی که در این آزمایش و همچنین آزمایشی که در طول انتخابات 2012 آمریکا صورت گرفت، شرکت کردند، قبل و بعد از آن، از انجام آن مطلع نشدند. این طور که به نظر میرسد، فیسبوک به خوراک خبری از جنبه تاثیرگذاری آن بر مردم مینگرد؛ همانطور که فیسبوک و مشتریانش صلاح میدانند به جای اینکه از این ویژگی برای مطلع کردن کاربران استفاده کنند، از آن در جهت منافع خود بهره ببرند.
فیسبوک در اصل یک «جعبه اسکنر» بزرگ، جهانی و دیجیتال است. یک جعبه اسکینر یا جعبه «شرطی شدن عامل»، یک فرد ـــ معمولا یک حیوان ـــ را با کنترل محرکهای مثبت و منفی تنظیم شده در داخل جعبه، برای انجام رفتار یا رفتارهای خاصی شرطی میکند. برای مثال، با فشار دادن اهرم صحیح، غذا پرت میشود؛ در حالی که اگر اهرم اشتباه فشرده شود، شوک الکتریکی دردانکی به حیوان وارد میگردد.
*** آیا گوگل هم از روشهای مشابه برای تاثیرگذاری، دستکاری و تعیین رفتار کاربران استفاده میکند؟
فیسبوک در این مورد تایید می کند که در آزمایش سال 2013، محرکهای مثبت و منفی را تنظیم کرد و در سال 2012 نیز، رفتار افراد را با استفاده از محرکهایی که به طور خاص تنظیم شده بودند، تحت تاثیر قرار داده است. هیچ اطلاعات دیگری در مورد اینکه آیا آزمایشها یا دستکاریهای دیگری بر روی کاربران فیسبوک صورت گرفته است یا در حال حاضر صورت میگیرد، و یا این که دیگر پایگاههای انحصاری فنآوری اطلاعات مانند گوگل نیز از روشهای مشابه برای تاثیرگذاری، دستکاری و تعیین رفتار کاربران استفاده میکنند، در دست نیست.
*** شبکه اجتماعی «الو»، قاتل فیسبوک!
اولین کاری که بسیاری از کاربران فیسبوک پس از فهمیدن این موضوع انجام میدهند، جایگزین کردن آن با دیگر شبکههای اجتماعی است. یکی از این شبکههای اجتماعی، «الو» نام دارد که اخیرا عناوینی ضدفیسبوکی مانند «قاتل فیسبوک» به آن اطلاق شده است. اما سوال اینجاست که اگر بیش از یک میلیارد کاربر فیسبوک به «الو» مهاجرت کنند، آیا تضمینی وجود خواهد داشت که به حریم خصوصی کاربران تجاوز نشود و احساسات آنها نیز در جهت منافع خاصی دستکاری نشود؟ پاسخ به این سوال، به احتمال زیاد منفی است.
*** راه حل در تمرکززدایی شبکههای اجتماعی است
«کارتالوچی» معتقد است که به جای این کار باید تلاشهایی برای مختل کردن فیسبوک و شبکه اجتماعی متمرکز آن صورت گیرد. به عبارت دیگر، شبکههای اجتماعی باید تمرکززدایی شوند، تا جایی که هیچ شبکه جداگانهای نتواند اطلاعات، قوانین و مقرراتی که به طور کلی مبین شبکههای اجتماعی هستند را کنترل کند. اما تمرکززدایی فیسبوک از شبکههای اجتماعی، در مقیاس ملی کافی نیست. در حقیقت، هدف نهایی باید تمرکززدایی نامحدود باشد.
در حال حاضر این کار در مقیاس جهانی انجام میشود. کشورهایی چون روسیه، چین، ایران و سایرین، نسخههای بومی فیسبوک را تولید کردهاند ـــ که نه تنها از انحصار فیسبوک، بلکه از استثمار مداخله آمیز و سوء استفاده کننده ذینفعان مالی در وال استریت و لندن از این انحصار، جدا هستند.
برای مثال، شبکه اجتماعی «وی کی» VK.com در روسیه، در سطح جهان و در داخل روسیه بیش از 120میلیون کاربر دارد که از محبوبترین سایتهای شبکههای اجتماعی به شمار میرود و تا حد زیادی باعث افول سهام فیسبوک شده است. در حالی که رسانههای غربی «وی کی» را به عنوان ابزار دولت روسیه مورد انتقاد قرار میدهند، اما با توجه به رسواییهای افشا شده اخیر در غرب، این مسئله را میتوان به استفاده ابزاری والاستریت و لندن از فیسبوک نسبت داد.
*** افزایش روزافزون انجمنهای اینترنتی و شبکههای کوچک اجتماعی
تعداد انجمنهای اینترنتی و در بسیاری از جهات شبکههای بسیار کوچک اجتماعی، بسیار زیاد است. این شبکهها حول موضوعاتی از قبیل سرگرمی، مهارتها، تجارت، ایدئولوژی سیاسی، مذهبی و بسیاری از علایق و گرایشهای شخصی ایجاد شدهاند. در حالی که برای سهیم شدن از مباحث این انجمنها، باید به عضویت آنها درآمد، میتوان با جستوجوی اینترنتی، اطلاعات مفیدی را پیدا کرد. یافتن «فیسبوک» انجمنهای اینترنتی دشوار است ــ چرا که اینها انجمنها در عین حال که بسیار بزرگ و شناخته شده هستند، اما در مورد آنها هیچ انحصاری وجود ندارد.
*** بسیاری از کاربران فیسبوک، از اینکه مورد سوءاستفاده قرار میگیرند، اطلاعی ندارند
ایجاد یک الگوی جدید برای شبکههای اجتماعی، در کنار مفهوم مشابهی از عدم تمرکز نامحدود، نه تنها غیرممکن نیست، بلکه اجتنابناپذیر است. شبکههایی که این الگو را دنبال ميکنند، میتوانند تمایل رو به رشد افراد را برای فرار از شبکههای انحصاری که به حریم کاربران خود تجاوز کرده و از طریق مهندسی اجتماعی توطئهآمیزی، احساسات آنها را به طور جهتداری تحت تاثیر قرار میدهند را ارضا کنند.
میتوانید روزی را تصور کنید که ابزارهایی مانند «ویکی» یا «وورد پرس»، به هر کسی اجازه میدهند که شبکه اجتماعی خود را بر اساس علایق خاص خود ایجاد کنند. تصور کنید ابزارهایی چون «فید آر اس اس»، به کاربران یک شبکه اجتماعی اجازه میدهند که بدون پیوستن به آن شبکه، به روزرسانیها را دنبال کنند. یا اینکه تصور کنید اگر به هر دلیلی به این نتیجه رسیدید که دیگر قوانین و مقررات شبکهای که در حال حاضر عضو آن هستید را دوست ندارید، بتوانید اطلاعات خود را دریافت کرده و آن را به شبکه اجتماعی دیگری وارد کنید.
در این صورت است که میتوان گفت، حق انتخاب و حریم خصوصی کاربران حفظ و محترم شمرده میشود؛ مسئلهای که در حال حاضر در شبکههای اجتماعی همچون فیسبوک رعایت نمیشود و بسیاری از کاربران آن، از اینکه مورد سوءاستفاده قرار می گیرند، حتی کوچکترین اطلاعی ندارند.
انتهای پیام./
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه در نمایشگاه مطبوعات/3 ورود دادستان تهران به مسائل مجرمانه در شبکههای اجتماعی در ص
نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه در نمایشگاه مطبوعات 3ورود دادستان تهران به مسائل مجرمانه در شبکههای اجتماعی در صورت عدم توانایی وزارت ارتباطاتسخنگوی قوه قضائیه گفت دادستان تهران قول داده اگر وزارت ارتباطات نتوانند ایشان وارد شده و جلوی شیوع مسائل مجرمانه در شبکههای اجتماعی را خواهمشروح نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه در نمایشگاه مطبوعات: تلاش سیستمهای اطلاعاتی و انتظامی برای جلوگیری از حوادث
مشروح نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه در نمایشگاه مطبوعات تلاش سیستمهای اطلاعاتی و انتظامی برای جلوگیری از حوادث اسیدپاشی ورود دادستان تهران به مسائل مجرمانه در شبکههای اجتماعیسخنگوی قوه قضائیه گفت دادستان تهران قول داده اگر وزارت ارتباطات نتواند ایشان وارد شده و جلوی مسائل مجرمارسانه ها و رقیبی به نام شبکه های اجتماعی
وقتی شبکه های اجتماعی رسانه ها را کنار می زنند رسانه ها و رقیبی به نام شبکه های اجتماعی تهران - ایرنا - ظهور اینترنت هر چند فعالیت های رسانه های تصویری و مکتوب را آسان و سریع تر کرد اما به ایجاد شبکه های اجتماعی نیز منجر شد که کم کم نقش رسانه های سنتی و پیشین را کمرنگ می کند بهکاربران از ارائه اطلاعات مهم و شخصی در شبکه های اجتماعی خودداری کنند -
افشار کاربران از ارائه اطلاعات مهم و شخصی در شبکه های اجتماعی خودداری کنند قزوین- خبرگزاری مهر مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری قزوین گفت به منظور پیشگیری از سوء استفاده های اخلاقی و مالی و پیشگیری از آسیب های جبران ناپذیر از کاربران انتظار می رود از ارائه اطلاعات شخصی و حساس دشبکههای اجتماعی پناهگاه نوجوانان در شرایط بحرانی!
چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۶ یک روانشناس معتقد است نوجوانان امروزی در شرایط بحرانی زندگی خود به شبکههای اینترنتی و اجتماعی پناه میبرند حمیده قائنیزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه یزد درباره مهمترین آسیبهایی که در سنین نوجوانی مطرح است اظهارئیس پلیس فتای قم هشدار داد برخورد جدی با انتشاردهندگان مطالب مجرمانه در شبکههای اجتماعی
رئیس پلیس فتای قم هشدار دادبرخورد جدی با انتشاردهندگان مطالب مجرمانه در شبکههای اجتماعیرئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قم با هشدار به کاربران اینترنت گفت انتشار مطالب مجرمانه در شبکههای اجتماعی از مصادیق جرم محسوب شده و با خاطیان بدون هیچ اغماضی برخشبکه های اجتماعی دانش آموزان را تهدید می کند
شبکه های اجتماعی دانش آموزان را تهدید می کند خبرگزاری پانا معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون گفت شبکه های اجتماعی و فضای مجازی دانش آموزان را تهدید می کند ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان ساعت 08 16 به گزارش خبرگزاری پانا عبدالخالق قایدی در جلسه شوچهره ها در شبکههای اجتماعی /تصاویر
گزیده ای از فعالیت چهره های ایرانی در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام فیسبوک توئیتر و … در مطلب زیر مشاهده می کنید هفته گذشته هنرمندان به دیدار قربانیان اسیدپاشی اصفهان رفته بودند و در لابی بیمارستان با هم عکس یادگاری گرفتند مهتاب کرامتی حمید فرخ نژاد و جعفر پناهی تصجنتی: بیشتر استفادهها از شبکههای اجتماعی «سالم» است/ فیلترینگ کلی به «هوشمند» تغییر کرد
جنتی بیشتر استفادهها از شبکههای اجتماعی سالم است فیلترینگ کلی به هوشمند تغییر کرد فناوری اطلاعات > اینترنت - تسنیم نوشت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت یکسری شبکههای اجتماعی و ارتباطی داریم که بیشتر استفاده سالم از آنها است علی جنتی وزیر ارشاد درشبکه های اجتماعی مناسب ترین روش برای کاهش گرایش به مصرف مواد مخدراست
شبکه های اجتماعی مناسب ترین روش برای کاهش گرایش به مصرف مواد مخدراست یاسوج - ایرنا- استاندار کهگیلویه وبویراحمد بر ضرورت استفاده از روش های نوین در زمینه جلوگیری از کاهش گرایش به مصرف مواد مخدر تاکید کرد و گفت فضای مجازی و شبکه های اجتماعی از مهمترین این روش ها است به گزارش خبرسهم زنان و مردان در شبکههای اجتماعی چقدر است؟ + اینفوگرافیک
آمار و ارقامهایی جالب سهم زنان و مردان در شبکههای اجتماعی چقدر است اینفوگرافیک مرد یا زن به نظر شما کدامیک در شبکههای اجتماعی فعالتر هستند ما در یک اینفوگرافیک جذاب شما را با آمار و ارقامهایی جالب آشنا میکنیم همراه دریچه فناوری اطلاعات باشید به گزارش دریچه فناوری اطتعامل اساتید و دانشجویان علامه از طریق پورتال فرهنگی و شبکههای اجتماعی
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸ ۲۹ معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی از تعامل این دانشگاه با نهادهای فرهنگی دانشگاههای دیگر و مجموعههای فرهنگی خارج از نهاد دانشگاه برای ارتقای فعالیتهای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی خبر داد غلامرضا ذکیانی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزارینشست خبری معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری در غرفه مطرح کرد پروژه های عمرانی بر اساس اهداف فرهنگی تعریف می شوند، ن
نشست خبری معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری در غرفه خبرگزاری فارس مطرح کردپروژه های عمرانی بر اساس اهداف فرهنگی تعریف می شوند نه برعکسمعاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران در بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در غرفه خبرگزاری فارس حضور یافت و در نشستی خبری اعلام کرد رویهچهره ها در شبکههای اجتماعی (40)
چهره ها در شبکههای اجتماعی 40 در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند برترین ها - امیررضاتکرار/سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال فارس عنوان کرد نقش غیرقابل انکار شبکههای اجتماعی در دامن زدن به ناامن
تکرار سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال فارس عنوان کردنقش غیرقابل انکار شبکههای اجتماعی در دامن زدن به ناامنی در اصفهان نامهنگاری دستگاه قضا با مسئولان درخصوص وایبر و واتسآپسخنگوی قوه قضاییه گفت دستگاه قضایی و نیز اطلاعاتی با شبکههای اجتماعی ضداخلاق و ضدامنیت نظیر وایبر و وادر پی انتشار شایعاتی علیه دانشگاه اصفهان در شبکههای اجتماعی فتنهگران به دنبال ناامن نشان دادن فضای دانشگاهی
در پی انتشار شایعاتی علیه دانشگاه اصفهان در شبکههای اجتماعیفتنهگران به دنبال ناامن نشان دادن فضای دانشگاهی هستندسخنگوی دانشگاه اصفهان در واکنش به شایعات مطرح علیه دانشگاه اصفهان گفت فتنهگران به دنبال ناامن نشان دادن فضای دانشگاهی کشور هستند به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهاندسترسی به اطلاعات درکنار مدیریت اولویت سامانه هوشمند پالایش شبکه های اجتماعی
دسترسی به اطلاعات درکنار مدیریت اولویت سامانه هوشمند پالایش شبکه های اجتماعی تهران – ایرنا - شبکه های اجتماعی در سال های اخیر جایگاه مطلوبی در اینترنت پیدا کرده اند و به رده پربیننده ترین های فضای مجازی راه یافته اند این در حالی است که گرایش به سایت های شبکه های اجتماعی در سراسر-