واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مقاوم سازی، استحکام و تجهیز فضاهای آموزشی از اولویت های سازمان نوسازی مدارس است یاسوج - ایرنا - معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: استحکام، کارایی و زیبایی فضاهای آموزشی از سیاست های اصلی این سازمان برای بهبود کیفیت آموزش در کشور است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، "سید باقر مسلمی" روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران پیشین و جدید اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد، افزود: کشور ایران بر روی گسل زلزله واقع شده و به همین دلیل باید در ساخت فضاهای آموزشی به مقوله استحکام بخشی توجه جدی شود.
وی تصریح کرد: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در راستای تحقق اهداف خود ضمن رعایت کامل آیین نامه های سازمان نظام مهندسی، محاسبه دقیق و نظارت بر اجرای پروژه های آموزشی را نیز در دستور کار خود قرار داده است.
مسلمی توجه به کارایی و زیباسازی مدارس را از دیگر نکات ضروری در ساخت و ساز فضاهای آموزشی عنوان کرد و گفت: این امر موجب ترغیب دانش آموزان به حضور در کلاس و تحصیل و عملیاتی شدن مباحث تئوری در سطح مدارس خواهد شد.
وی اظهار کرد: سازمان نوسازی و تجهیز مدارس در احداث ساختمان های جدید آموزشی در کنار کلاس درس نسبت به ساخت دیگر فضاهای مورد نیاز شامل آزمایشگاه، نمازخانه ، اتاق مشاوره و فضای ورزشی نیز اقدام کرده که این امر نتایج مثبتی را به دنبال داشته است.
مسلمی ابراز داشت: تمام مدارسی که در سال های اخیر در کشور ساخته شده اند از لحاظ استحکام، کارایی و زیباسازی در شرایط مطلوبی قرار دارند.
معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: در سال های قبل از انقلاب سرانه کلاس درس در ایران کمتر از 50 متر بود که این میزان هم اکنون به طور میانگین به 130 متر مربع افزایش یافته است.
وی در زمینه ساخت مدارس در مناطق روستایی نیز گفت: به دلیل مهاجرت روستاییان به شهرها برخی از مدارس این مناطق یا تخلیه می شوند و یا با تعداد دانش آموز کمتری به بهره برداری می رسند.
مسلمی استفاده از مدارس پیش ساخته در روستاها را مؤثر دانست و افزود: استفاده از این مدارس در سالهای اخیر در کشور با استقبال چشمگیری مواجه شده که در صورت مهاجرت مردم روستاها به شهر بیش از 70 درصد مصالح این مدارس قابل جابجایی است.
وی در زمینه هوشمند سازی مدارس نیز گفت: از سال 88 تاکنون 50 هزار کلاس درس در سطح کشور هوشمند سازی شده که به دلیل مشکلات اعتباری در سال های 91 و 92 این روند به کندی انجام می شود.
مسلمی ادامه داد: اختصاص اعتبارات برای اتمام پروژه های آموزشی نیز از دیگر عوامل اجرا نشدن کامل موضوع هوشمندسازی مدارس در کشور بوده است.
وی بیان کرد: از سال گذشته مجلس شورای اسلامی ردیف اعتباری جداگانه ای را برای هوشمند سازی مدارس در نظر گرفته که امسال نیز برای این امر 200 میلیارد ریال پیش بینی شده است.
معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس یادآورشد: هوشمندسازی مدارس از جمله علل پیشرفت تحصیلی دانش آموزان به شمار می رود که باید فرهنگ استفاده از فناوری های نوین در مدارس ترویج و نهادینه شود.
مسلمی عنوان کرد: کهگیلویه و بویراحمد جزو استان هایی است که پروژه های نوسازی مدارس با کیفیت مطلوبی در آن اجرا شده است.
وی بکارگیری مدیران بومی در ادارات کل نوسازی مدارس استان ها را از اولویت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور عنوان کرد.
در این آیین با تقدیر از "شاهرضا دیودیده"، "جهان محرابی" به عنوان مدیرکل جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.
671/7533/ 1625
18/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]