تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834610049




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیستان وبلوچستان یک جامعه پویا و رو به توسعه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سیستان وبلوچستان یک جامعه پویا و رو به توسعه است روزنامه سیستان و بلوچستان روزشنبه در شماره 18827 خود گفت و گوی اختصاصی با" علی اصغر کشاورز مقدم" ،مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری این استان را با عنوان "سیستان و بلوچستان یک جامعه پویا و رو به توسعه است"، منتشر کرد.


در ادامه این گفت و گو آمده است: وجود دو کشور افغانستان و پاکستان در همسایگی سیستان و بلوچستان، فرصت خوبی برای استان محسوب می شود، اما می تواند در نوع ارتباط مرزی یک تهدید نیز تلقی شود و این امر به چگونگی ارتباط دولتمردان دو کشور بستگی دارد.
مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه سیستان و بلوچستان، گفت: ما به عنوان نمایندگان دولت در استان، مردم و مسئولان کشورهای پاکستان و افغانستان را برادران و خواهران خود می دانیم و کشورهای افغانستان و پاکستان کشورهای دوست و برادر ما هستند.
سیستان و بلوچستان با دو کشور افغانستان و پاکستان مراودات متقابل، اجلاس های مشترک و نشست های مرزی دارد و در سطح ملی نیز مقامات ملی نشست هایی برگزار می کنند و تمام تلاش دولتمردان توسعه روابط با این دو کشور است.
افغانستان کشوری رو به ثبات است و به تازگی در آن انتخابات برگزار شده است، جمهوری اسلامی ایران به کشورهای همسایه و منطقه در مسیر توسعه و ثبات کمک و تلاش می کند مراودات با کشورهای همسایه و منطقه افزایش یابد.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز اهمیت بسیار ویژه ای برای کشورهای همسایه قائل است و تلاش می شود سفرهای کاری در راستای افزایش ارتباطات و مراودات در بخش های مختلف اقتصادی، تجاری، فرهنگی و ...، با این کشور ها برای توسعه هرچه بیشتر، شکل جدی تری به خود بگیرد.
انتظار می رود کشورهای همسایه نیز همکاری خوبی با ایران و سیستان و بلوچستان داشته باشند و در این خصوص تأمین امنیت پایدار امری ضروری است، زیرا امنیت عامل اصلی شکل گیری توسعه است و برای تحقق این امر باید همه طرفین اقدام کنند.
تاکنون در طول 4 ماه تقریباً 4 نشست کنسولی و یک نشست درحد سفیر با پاکستان برگزار شده است و سر وزیر ایالت بلوچستان پاکستان نیز برای بازدید و دیدار با استاندار به سیستان و بلوچستان سفری داشت و تفاهم نامه های مختلفی بین دوکشور وجود دارد که تحقق مفاد آنها در حال پیگیری است.
براین اساس به زودی سفری به حوزه بلوچستان پاکستان انجام خواهد شد که این دیدارها و برگزاری نشست های مختلف، نشان دهنده عمق روابط و علاقه مندی طرفین به افزایش روابط است.
در راستای ارتباط بیشتر با کشورهای همسایه، یک سقف تجاری برای پاکستان تعیین شده که این سقف در سطح مقامات دو کشور در حال پیگیری است تا مراودات دو کشور افزایش یابد.
دوستی و علاقه مندی به افزایش ارتباط و مراودات بین دو کشورایران و پاکستان، دو طرفه است، با توجه به پیام های کشورهای همسایه به خصوص پاکستان به وزارت امور خارجه کشورمان، آنها هم مشتاق و علاقه مند به همکاری و افزایش ارتباط و مراودات با ایران و سیستان و بلوچستان هستند.
برای افزایش مراودات با پاکستان، حوزه ارتباط از ایالت بلوچستان پاکستان به ایالات پنجاب و سند گسترش یافته و براین اساس از سروزیر ایالت سند پاکستان برای حضور در استان دعوت شده است و از سر وزیر ایالت پنجاب نیز به زودی برای حضور در سیستان وبلوچستان دعوت می شود تا در راستای اقتصاد و معیشت پویا و توسعه همکاری لازم صورت گیرد.
در کنار تعاملات ملی با افغانستان، دیدار با مقامات استان های مرزی مان را نیز در دستور کار داریم و به زودی سفری به افغانستان در راستای افزایش مراودات در بخش های مختلف به این کشور انجام می شود و گسترش ارتباط با افغانستان در دستور کار مسئولان استان قرار گرفته است.
مردم استان در حوزه سیستان با سه استان افغانستان و در حوزه بلوچستان با ایالت بلوچستان پاکستان ارتباط و مراودات سببی و نسبی و فرهنگی با مردم ساکن در این دو کشور دارند که این نوع ارتباط برای ما یک فرصت تلقی می شود و باید به بهترین شکل از این ارتباطات در راستای توسعه روابط فی مابین استفاده کرد.
ما به عنوان نمایندگان دولت به صورت جدی و فعالانه به مذاکرات در اجلاس های مرزی که یکی از مباحث عمده آن تأمین امنیت طرفین و ایجاد و توسعه مناسبات مرزی در سطح ملی و منطقه ای است، ورود می کنیم.
در سفرهای مختلف وزیر کشور به عنوان رئیس شورای امنیت کشور و وزیر امور خارجه در سطح ریاست جمهوری یکی از مباحثی که دنبال می شود، ارتقای امنیت طرفین است.
در این حوزه ثمره ها و نتایج فعالیت های انجام شده و نوع ورود ما در مباحث مختلف، برای همگان قابل مشاهده بوده و آزادی مرزبانان یکی از همین فعالیت های مقامات استان و کشور بوده است.
در حوزه پاکستان ما معتقد هستیم که برادران پاکستانی ما باید فرصت ویژه تری را برای رصد فضای مرزی شان داشته باشند تا با کمک هم بتوانیم یک منطقه امن و مناسب برای توسعه فعالیت ها داشته باشیم.
** شاخص های برابری و برخورداری استان با نقاط برخوردار کشور همسان شود
در سیستان و بلوچستان دو قوم عمده و چندین قوم دیگر حضور دارند و حدود 50 طایفه و 480 تیره در استان زندگی می کنند که بر این اساس باید رفتار ما به گونه ای باشد تا همگرایی این افراد را در استان در پی داشته باشد و میزان اتحاد افزایش یابد.
مسئولان و مدیران و بعد بزرگان اقوام و طوایف باید هویت ملی را تقویت کنند، این امر می تواند در مسیر توسعه استان نقش بسیار موثری داشته باشد.
دولت نیز در سطح ملی، به این نکته که شاخص های برابری و برخورداری سیستان و بلوچستان باید با دیگر نقاط کشور برابر و یکسان باشد توجه داشته باشد و توزیع عادلانه ثروت در کشور باید اتفاق بیفتد، چرا که وقتی برابری شاخص ها در تمام استان ها به خصوص سیستان و بلوچستان باشد، مهاجرت از استان به نقاط برخوردار قطع خواهد شد و مردم استان جایگاه واقعی خود را پیدا خواهند کرد.
خوشبختانه دولت تدبیر و امید با وجود تمام کمبودها، اعتبارات بسیار ویژه ای را برای اجرای پروژه های بزرگ در سفر اخیر برخی از اعضای هیئت دولت و شخص رئیس جمهور به استان تخصیص داده و عملیات اجرایی آن ها نیز شروع شده است.
تا زمانی که این صنایع در استان ورود پیدا نکند سیستان و بلوچستان، اقتصاد پویا و پایداری نخواهد داشت که خوشبختانه تاکنون شرکت های بزرگی مثل ایمیدرو، ایدرو، بنیاد برکت و شستا تامین اجتماعی در استان حضور پیدا کردند و امید است این امر به زودی باعث توسعه، اشتغال و اقتصاد پویای استان شود و در این راستا همه مردم باید مشارکت داشته باشند تا سرعت توسعه استان بیشتر از گذشته شود.
جامعه سیستان و بلوچستان به صورت عام، یک جامعه پویا و در حال گذار و رو به توسعه است و امیدواریم به جایگاه واقعی خود در تمام عرصه ها برسد.
سیستان و بلوچستان، جامعه ای قبیله ای و طایفه محور بوده که زیر ساخت ها یا نوع رفتارشان عشیره ای است که باید با کمک نهادهای مدنی در مسیر درست توسعه قرار بگیرند.
** در دولت تدبیر و امید هیچ کوتاهی از مدیران پذیرفته نیست
وی درباره جابه جایی مدیران و نوع نگاه دولت به این امر نیز گفت: رئیس جمهوری بارها در قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری، اعلام کرده است که عضو هیچ گروه، حزب و گرایش و جناح سیاسی نیست و در دولت خود از تمام گرایش ها و سلایق استفاده می کند که انتخاب وزیران، نمونه بازر این امر است و براین اساس، این تفکر در استان ها و شهرستان های کشور نیز گسترش پیدا کرده و همان طور که همگان می بینند مدیران دولت قبل و دو دولت پیش از آن نیز در این دولت روی کار آمده اند و این یک سبک جدید در مدیریت کشور است.
در حال حاضر بیش از 160مدیر کل در استان حضور دارند و بعد از گذشت بیش از یک سال از عمر دولت تدبیر و امید، تنها 34 مدیر کل تغییر یافته اند.
تلاش دولت براین است که از تمام سلایق و گرایش ها در مدیریت استان بهره گیرد و در انتخاب 34 مدیرکل جدید سعی شده است از نخبگان و مدیران توانمند تمام مذاهب، اقوام و سلایق بهره گرفته شود زیرا مردم در انتخابات ریاست جمهوری به تغییر رای داده اند و ما نیز از تغییر دفاع می کنیم و آن را دنبال خواهیم کرد.
دولت هرجا که ورود یابد و احساس کند مدیری ناکارآمد و غیر فعال است یا متناسب با سیاست های دولت و نماینده عالی دولت در استان هدایت مسیر را در دست ندارد، به یقین سراغ تغییر و تحول خواهد رفت و براین اساس رصد فعالیت آنها در حوزه سیاسی به صورت جدی دنبال می شود.
در دولت تدبیر و امید هیچ قصور و کوتاهی از هیچ مدیر و مسئولی پذیرفته نیست و مدیر ناکارآمد با هر سلیقه و گرایشی که باشد به طور جدی برای تغییر آن اقدام می شود.
**هیچ فردی در استان نباید بی هویت باشد
مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری با تاکید بر این که در استان نباید هیچ فردی بی هویت باشد، گفت: در استان سه گروه افراد فاقد شناسنامه، افراد مشکوک التابعه و غاصبان شناسنامه وجود دارند.
در طول مدتی که از عمر دولت تدبیر و امید می گذرد، برای رفع این مشکل یک پیشنهاد آیین نامه ای به سازمان ثبت احوال کشور ارائه شده که امید است هرچه سریع تر به تصویب برسد تا بتوان این مشکل را حل کرد.
شخص استاندار نیز برای حل این موضوع ورود کرده و تمام تلاش ما در استان حل این مشکل در یک مدت زمان مشخص است که به زودی اطلاع رسانی های لازم به مردم از سوی رسانه های گروهی انجام خواهد شد.
** نمایندگی احزاب در سیستان و بلوچستان شناسنامه دار می شوند
در استان، 16 نمایندگی حزب به صورت فعال، نیمه فعال و راکد وجود دارد و در استان 5تا 6 تشکل صنفی سیاسی فعال هستند.
در اداره کل سیاسی و انتخابات استانداری رصد همه فعالیت های احزاب، گروه ها و تشکل های سیاسی انجام می شود.
متاسفانه تاکنون ثبت و ضبط احزاب، تشکل ها و گروه های سیاسی در کشور و استان به صورت هیئتی بوده و تخصصی انجام نمی شده و آنان تنها در زمان انتخابات فعال می شدند و به فعالیت می پرداختند و بعد از انتخابات دیده نمی شوند.پ
براین اساس تمام تلاش ما در اداره کل سیاسی و انتخابات این است که یک شناسنامه قوی برای هر یک از نمایندگی های احزاب، گروه ها و تشکل های سیاسی در استان تهیه کنیم.
در استان پذیرای تمامی سلایق، گروه ها و احزاب هستیم و براین اساس به صورت ماهانه یک جلسه با احزاب، گروه ها و تشکل های سیاسی در استانداری برگزار می کنیم و به صورت جدی همکاری و مشارکت جویی از آنها را دنبال می کنیم.
خود احزاب و گروه ها و تشکل های سیاسی نیز باید به سراغ آموزش و کار تخصصی بروند تا در آینده بتوانند در روند سیاسی کشور موثر باشند. در باره انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان بر اصل بی طرفی اداره کل سیاسی و انتخابات و احترام به رای مردم که از صندوق جمع آوری آرا بیرون می آید، تاکید داریم.
در اداره کل سیاسی و انتخابات استان در تلاشیم تا زیر ساخت ها، امکانات و منابع انسانی لازم را برای هر چه بهتر برگزار کردن انتخابات آماده کنیم و این کار مدتی است که در استان استارت آن زده شده است.
7437 /2047/


17/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن