واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۷ب.ظ)
لازمه اقتصاد پويا تربيت نيروي انساني متخصص، توانمند و کار آفرين است رئيس بنياد نخبگان استان کرمانشاه گفت:زماني مي توانيم اقتصادي پويا داشته باشيم که نيروي انساني متخصص، توانمند و کار آفرين تربيت کنيم تا ايده به توليد و توليد به ثروت تبديل شود.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ مريم اسلام پناه در گفتگويي هدف از تاسيس بنياد را شناسايي و تقويت نخبگان دانست و گفت : بنيادنخبگان از سال 86 با هدف اصلي شناسايي، تقويت و حمايت مادي و معنوي از استعدادهاي برتر و نخبگان در راستاي توليد دانش و نوآوري که در نهايت به رشد و توسعه علمي و متوازن کشور کمک کند، افتتاح شد.در اصل بنيادنخبگان مرکز ثقل استعدادهاي برتر، افراد خلاق کارآفرين و همچنين موتور محرک جامعه نخبگان است.
اسلام پناه به برنامه هاي بنياد اشاره کرد و گفت: در بنياد برنامه هايي مانند، جذب و نگهداري استعدادهاي برتر باخط مشي تبديل فکر و انديشه به کارآفريني در چرخه اقتصادي و در قالب شرکت، حمايت از مراکز نخبه پرور و نخبه پذير، حمايت از شرکت تعاوني هاي دانش بنيان دنبال مي شود.
وي ادامه داد: با توجه به معضل بيکاري که در استان وجود دارد و همچنين در راستاي توليد علم و فن آوري و توسعه علم متوازن و باشعار تبديل حلقه ايده به عمل در تلاش براي عملي کردن افکار و ايده ها هستيم.
وي در ادامه گفت: در حدود 150 شرکت دانش بنيان در مرحله تائيديه مقدماتي هستند که در اين راستامعاونت علمي در قالب صندوق نوآوري و شکوفايي باتوجه به اعتبارات موردنياز از آنها حمايت مي کند.
وي افزود:زماني مي توانيم اقتصادي پويا داشته باشيم که نيروي انساني متخصص، توانمند و کار آفرين تربيت کنيم تا ايده به توليد و توليد به ثروت تبديل شود به ويژه براي منطقه غرب که بر اثر جنگ تحميلي خسارات زيادي را متحمل شده و اکنون منطقه محرومي به حساب مي آيد . بر اين اساس رسالت بنياد، نگهداري، حمايت و هدايت استعدادهاي برتر و نخبه و ايجاد حلقه اتصال بين دانشگاه و مراکزعلمي – تحقيقاتي و سازمان هاي اجرايي و پارک علم و فن آوري مي باشد.
اسلام پناه گفت:هيات امنايي بودن دانشگاه ها باعث پيشرفت و تمرکز زدايي علم و فناوري در يک نقطه است که اين امر باعث شکوفايي استعدادها و ايده هاي خلاق در شهرستان ها و مناطق محروم خواهدشد.
اسلام پناه در ادامه سخنان خود به سياست هاي معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت علوم و تاکيدات مقام معظم رهبري بر تحول و ارتقاي علوم انساني و حوزه علم و فناوري، حمايت از نخبگان و شکلگيري کرسيهاي نقد و نظريهپردازي و آزادانديشي و جنبش نرمافزاري پرداخت و گفت: دوباره مهندسي کردن اصول اسلامي کار خيلي بزرگي است و بايد مورد بصيرت صاحبنظران قرارگيرد.
وي در ادامه کرسي هاي نظريه پردازي در راستاي تحول علم و دانش را ضروري دانست و گفت:اميدواريم استان کرمانشاه به نگين غرب کشور تبديل شود .
لازم به ذکراست:اعتبارات اختصاص يافته به شرکت هاي جديد دانش بنيان از سوي صندوق نوآوري حدود100ميليون تومان مي باشد و در مورد شرکت هايي که سابقه کاري طولاني مدت را دارنداعتبارات بيشتري اختصاص خواهد يافت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]