تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):تقوای خدا پیشه کنید و دینتان را با ورع و تقوا حفظ کنید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826421619




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک پژوهشگر تاریخ اسلام: زینب(س) بزرگترین جهادگر عاشوراست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک پژوهشگر تاریخ اسلام: زینب(س) بزرگترین جهادگر عاشوراست مشهد – ایرنا – یک پژوهشگر تاریخ اسلام گفت: حضرت زینب (س) بزرگترین جهادگر رسوا کردن حاکمان ظالم و مسببان واقعه عاشوراست.


به گزارش ایرنا، "مرضیه محمدزاده" چهارشنبه شب در سلسله نشست های بزم اندیشه سازمان خدمات مشاوره ای جوانان و پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی که با موضوع "رفتارشناسی زینب در نهضت عاشورا" برگزار شد، به تبیین نقش حضرت زینب (س) در زنده نگهداشتن عاشورا پرداخت.
وی گفت: حضرت زینب (س) افزون بر اینکه در تمامی لحظات رزم امام حسین (ع) و دیگر اصحابشان در کنارشان بود بعد از شهادت ایشان نیز مسوولیت فرزندان برادرش و بازماندگان عاشورا را برعهده گرفت.
محمدزاده اظهار کرد: پس از شهادت همه مردان لشکر امام حسین (ع) دشمنان به خیمه ها حمله کردند اما با تدبیر حضرت زینب (س) و سخنان تندی که ایشان خطاب به لشکریان گفتند، هیچ یک از فرزندان و زنان بازمانده این واقعه آسیبی از سوی لشکریان عمر سعد ندیدند و زیر سم ستوران جان ندادند.
این مولف و نویسنده گفت: حضرت زینب (ع) عابد و زاهدی تمام عیار و مطیع محض امام حسین (ع) بود به نحوی که حتی در سخت ترین شرایط واقعه کربلا لحظه ای دست از عبادت نکشید و حرکتی بدون اذن برادرش انجام نداد.
وی بیان کرد: بعد از اینکه حضرت زینب (س) به اسارت گرفته شد در درگاه عبیدالله بن زیاد در مقابل حاکم ظالم قرار گرفت و با گفتن "کلمه یا ابن مرجانه" و نشان دادن نسب عبیدالله، عزت خود و خاندانش را به رخ وی کشید.
این پژوهشگر تاریخ اسلام گفت: حضرت زینب (س) در "شام" با کلام خود یزید را به مقابله دعوت کرد و فرمود "هر کاری می توانی بکن، اما تو نمی توانی نام ما و نهضت برادرم را از صحنه روزگار پاک کنی، این نهضت تا ابد باقی خواهد ماند.
وی بیان کرد: حضرت زینب (س) بزرگترین جهادگر اسلام است، فردی که با کلام فصیح و بلیغ و تاثیرگذار خود در برابر یزید وی را به عجز و ناتوانی انداخت به طوری که پس از رسوا کردن وی، این حاکم ظالم با پذیرایی از آن حضرت به دنبال پوشاندن جنایات خود و وجهه از دست رفته اش در بین مسلمانان بود.
وی اظهار کرد: حضرت زینب (س) با لباس اسارت وارد شام می شود و با لباس پیروزی از شام بیرون می رود زیرا یزید بهترین لباس و خوارکی ها و غلامان را برای ایشان و بازماندگان آن حضرت می فرستد که این نشانه پیروزی آن حضرت است.
محمدزاده گفت: زینب (س) پس از واقعه عاشورا در کوفه، شام و مدینه یزیدیان را رسوا کرد و علم مظلومیت و حقانیت امام حسین (ع) را در آن شهرها برافراشته نمود.
وی اظهار کرد: حضرت زینب (س) بعد از امام حسین (س) عمری نکرد و یک سال و نیم بعد فوت کرد، اما در این مدت در کوفه، مدینه و شام شورش بپا شد و یزید تاوان گناهانش را پس داد.
7489/522/1352


15/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن