واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: توسعه صنعتی سازی به مشوق نیاز دارد
کد خبر: ۴۴۷۱۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۶ - 06 November 2014
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران ، نایب رییس دوم نظام مهندسی ساختمان استان تهران با اشاره به ضرورت وجود اراده جمعی برای صدور شناسنامه فنی ساختمان، تاکید کرد: صنعت ساختمان امروز نیاز به همت و اراده جمعی در حد کلان مملکت را دارد و همه دست اندرکاران صنعت ساختمان ملزم هستند تا فعالیت های خود را به صورت واقعی انجام دهند تا کیفیت ساختمان بالا رود.
حسن کاظمی ضمن اعلام مطلب فوق تصریح کرد: صدور شناسنامه فنی ملکی ساختمان تنها به دست یک مجموعه و سازمان نیست، بلکه هر کس در حوزه کاری خود باید در این فرآیند با تعامل و نزدیکی که برقرار می شود، خروجی با کیفیتی ارائه دهد.
کاظمی با اشاره به اینکه سازمان های نظام مهندسی به تنهایی قدرت بازدارندگی ندارند، گفت: نظامات مهندسی در بروز تخلفات در صنعت ساخت و ساز تنها به شهرداری ها گزارش می دهند و شهرداری ها با قدرت بازدارندگی خود می توانند اعمال نظر کنند و مانع از گسترش بی کیفیتی در ساخت و ساز کشور باشند.
نایب رییس دوم سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با اشاره به ضرورت صدور بیمه تضمین کیفیت ساختمان گفت: تعرفه این بیمه باید برای سازه های صنعتی کمتر از ساختمان هایی باشد که به صورت سنتی ساخته می شود که عملیاتی شدن این موضوع هم ترغیب سازندگان را به صنعتی سازی به همراه دارد و هم با رواج آن، عمر و کیفیت ساختمان ها در کشور بالا می رود.
وی تاکید کرد: برای توسعه صنعتی سازی در کشور سازندگان مسکن و ساختمان نیاز به مشوق هایی دارند که آنها را ترغیب به صنعتی سازی و حذف ساخت و سازهای سنتی کند.
وی با بیان اینکه بومی سازی صنعتی سازی نیازمند فراهم شدن زیرساخت های آن است، گفت: با هماهنگی که بین اجزای مختلف صنعت ساختمان اتفاق می افتد و با حذف فعالیت های جزیره ای نهادهای مربوطه می توان صنعتی سازی را بومی سازی کرد.
کاظمی در ادامه اظهارات خود افزود: در چند سال گذشته برای اجرای مسکن مهر شهر پرند، به منظور رواج صنعتی سازی ساختمان و مسکن، بانک ها به سازندگانی که از روش های نوین و صنعتی استفاده می کردند به جای وام 20 میلیون تومانی 25 میلیون تومان اهدا کردند و این یک راه، مشوقی شد تا اکثر خانه های شهر پرند به روش صنعتی ساخته شود.
وی با بیان اینکه بالا رفتن عمر ساختمان ها در کشور به اقتصاد مقاومتی در کشور کمک می کند، اذعان داشت: هزینه هایی که هر ساله در بافت شهرها در پروژه های شهری پرداخت می شود نسبت به پروژه های عمرانی کشور بالا است و اگر بتوانیم عمر ساختمان ها را بالا ببریم سالانه صرفه جویی قابل توجهی را می توانیم شاهد باشیم.
وی با اظهار تاسف از اینکه در ساختمان های تهران با متراژ زیر هزار متر تنها یک مهندس ناظر وجود دارد، گفت: بسیار اسف بار است که در مرکز کشور، تهران ساختمان های زیر هزار متر چهار ناظر ندارند و تک ناظر هستند و متاسفانه ساختمان های زیر دو هزار متر مجری ندارند و با این کار بهره برداران را محروم از خدمات مهندسی می کنند.
وی در پاسخ به این سوال که این کار را چه کسی پاسخگو است و برای اجرای آن چرا مقاومت می شود، گفت: خوشبختانه شهردای تهران با نظام مهندسی تهران در این مسیر همکاری هایی داشته است اما باید همکاری ها و تعامل در این مسیر در سطح بالاتری قرار گیرد.
کاظمی در پایان با بیان اینکه سازمان های نظام مهندسی باید در تربیت و آموزش مهندسان بکوشند، خاطرنشان ساخت: برای ارائه خدمات مهندسی واقعی باید نکته تعرفه های واقعی را نیز در نظر گرفت، در واقع خدمات واقعی مهندسی تعرفه های واقعی را هم نیاز دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]