واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار خوزستان: میراث فرهنگی هویت و شناسنامه هر ایرانی است اهواز - ایرنا - استاندار خوزستان در دیدار خانم استر لاروچ رییس دفتر منطقه ای یونسکو در ایران گفت: میراث فرهنگی هویت و شناسنامه هر ایرانی است.
به گزارش ایرنا عبدالحسن مقتدایی روز چهارشنبه در این نشست که در محل دفتر استاندار برگزار شد، افزود: میراث فرهنگی هر کشور به مثابه پدر و مادر و هویت آن جامعه است که باید به خوبی از آن حفاظت و مراقبت کرد.
وی اظهار کرد: این موضوع یک شعار نیست بلکه یک اعتقاد است که باید به خوبی در جامعه نهادینه شود.
استاندار خوزستان با اشاره به برخی از اقدام ها در راستای حراست و حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی استان در دوره مدیریت جدید، گفت: نخستین اقدام برای ترمیم زیرساخت ها و احیای گردشگری استان، اختصاص مبلغ یک هزار و 300 میلیارد ریال معادل حدود 450 میلیون دلار است که نه در استان بلکه در سطح کشور بی سابقه است.
وی بیان کرد: گام دوم ایجاد حساسیت در مردم به عنوان حافظان بدون سلاح برای حراست از میراث فرهنگی استان خوزستان است که ظرف شش ماه گذشته هفت سازمان مردم نهاد در حوزه میراث فرهنگی در خوزستان تاسیس و مجوز فعالیت دریافت کرده اند که این امر خود نشانگر موفقیت برنامه های صیانتی استان در حوزه میراث فرهنگی است.
مقتدایی افزود: اخیرا کارگاه آموزشی با موضوع میراث فرهنگی و حفاظت از ابنیه و موضوع های تاریخی با حضور استادان صاحب نامی از کشور برای 27 فرماندار استان خوزستان برگزار کردیم که موفقیت آمیز بود.
استاندار خوزستان همچنین به آموزش مردم از طریق رسانه ها، ایجاد سازمان های مردم نهاد در زمینه میراث فرهنگی همچنین تامین اعتبار لازم برای تعمیر زیر ساخت ها و توسعه گردشگری در خوزستان اشاره کرد.
وی ادامه داد: بنا داریم حداقل در سطح 27 شهرستان 27 سازمان مردم نهاد با موضوع میراث فرهنگی مجوز تاسیس صادر کنیم.
مقتدایی افزود: اگر متولیان میراث فرهنگی و تاریخی و مجموعه مدیریت در یک جهت و به موازات یکدیگر حرکت نکنند تعارض پیدا می کنیم.
وی بیان کرد: مردم خوزستان خود از حافظان سرمایه های تاریخی و فرهنگی هستند و نهایت همکاری را برای حفظ میراث فرهنگی با مسوولان از جمله سازمان میراث فرهنگی استان خوزستان دارند.
معاون امور عمرانی استاندار خوزستان نیز در این نشست با اشاره به اینکه آثار باستانی جزو هویت ما است، گفت: بر اساس دستور استاندار همه کارهای توسعه و عمران شهری با هماهنگی و مجوز سازمان میراث فرهنگی اجرا می شود و اگر تعارضی پیش آید، طرح ها با هدف حفظ آثار باستانی اصلاح می شوند.
احمد سیاحی در این زمینه به کاهش یک طبقه از یک باب مدرسه در اهواز و نیز جابجایی دکل مخابراتی مثال زد و گفت: تلاش مجموعه مدیریت استان خوزستان حفط آثار باستانی و میراث کهن فرهنگی و در عین حال شناسایی آثار جدید و حراست از آنها است.
خانم "استر لاروچ" (ESTHER LAROCHE) رییس دفتر منطقه ای یونسکو در ایران نیز گفت: خوزستان دارای آثار باستانی با قدمت زیادی است که باید از آن بخوبی حراست و حفاظت کرد.
در این نشست همچنین محمد حسن طالبیان معاون سازمان میراث فرهنگی کشور و خانم گن تانگ (GEN TANG) ارزیاب سازمان بین المللی ایکوموسی (سازمان بین المللی بناها و محوطه های تاریخی) حضور داشتند.
591/551
14/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]