تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ارزش چهار چيز را جز چهار گروه نمى‏شناسند : جوانى را جز پيران، آسايش را جز گرفتاران...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815149947




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پانیک چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: "پانیک" چیست؟
یک روانپزشک و متخصص اعصاب و روان ضمن ارایه توضیحاتی درباره بیماری پانیک، بر لزوم جلوگیری از اضطراب و استرس در اطرافیان مبتلایان به بیماری پانیک تاکید کرد.
به گزارش نامه نیوز، دکتر علی قلعه‌ای‌ها، اظهار کرد: پانیک، بیماری هراس است و گاهی به افراد حمله پانیک دست می‌دهد.


وی افزود: اگر فرد بیمار ترس از حمله پانیک داشته باشد و همچنان منتظر حمله باشد فرد به اصطلاح دچار اختلال پانیک شده است.

قلعه‌ای‌ها ادامه داد: مدت زمانی که حمله پانیک به افراد دست می‌دهد حداقل 10 دقیقه طول می‌کشد تا زمان حمله به اتمام رسد.

وی تصریح کرد: حالتی که به فرد بیمار دست می‌دهد حالتی مانند دیوانگی، علائمی مانند سکته و احساس خفگی دست می دهد اما اطرافیان بیمار باید بدانند این بیماری کشنده نیست.

این متخصص اعصاب و روان تصریح کرد: بیماری پانیک در افراد مختلف متفاوت است و تنها سه تا پنج درصد هر جامعه درگیر این بیماری هستند. گاهی برخی افراد از برخی حیوانات هراس دارند که ترس آنها فوبیا بوده و در افراد مختلف شدت و ضعف دارد.

وی گفت: بیماری پانیک به راحتی قابل درمان بوده و دو نوع درمان دارویی و رفتاری دارد که افراد می‌توانند با پیگیری مداوم نسبت به درمان بیماری خود اقدام کنند.

قلعه‌ای‌ها خاطرنشان کرد: بیماری پانیک در جامعه افزایش نیافته بلکه تشخیص پزشکان متخصص در این زمینه بهتر شده که موجب شناسایی این بیماری در افراد مبتلا شده است.

وی با بیان اینکه این بیماری به جنسیت افراد بستگی چندانی ندارد، گفت: بیماری پانیک در زنان جوان بیشتر از مردان است و این بیماری به گذشته افراد نیز مربوط می‌شود.

قلعه‌ای‌ها به اهمیت درمان این بیماری اشاره کرد و گفت: این بیماری باید در افراد مبتلا درمان شود؛ چراکه زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها خواهد بود که از جمله آنها می‌توان به افسردگی اشاره کرد.

این متخصص اعصاب و روان تاکید کرد: برای کاهش شدت این بیماری محدودیت‌های غذایی نیز وجود دارد که از جمله آنها شامل ممنوعیت مصرف کافئین و مواد غذایی استرس‌زاست.

وی یادآور شد: اطرافیان بیماران مبتلا به پانیک باید این بیماران را دلداری دهند، هیچ گاه آنها را تنها نگذارند. علائم بیماری پانیک با علائم پرکاری تیروئید مشابه بوده و بهتر است آزمایش تیروئید انجام شود تا این دو بیماری از یکدیگر تفکیک شود.



منبع: ایسنا


۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن