تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):از كسانى مباش كه بى‏عمل، به آخرت اميد دارند... از گناه باز مى‏دارند، اما خود باز ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870745613




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای خرید تجهیزات ناوبری هوایی نیاز به 200 میلیون دلار اعتبار داریم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون شرکت فرودگاه های کشور: برای خرید تجهیزات ناوبری هوایی نیاز به 200 میلیون دلار اعتبار داریم تهران - ایرنا - معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاههای کشور گفت: با توجه به الزامات ایکائو و افزایش بی سابقه پروازهای عبوری، شرکت فرودگاههای کشور برای خرید و نصب تجهیزات و سیستم های ناوبری هوایی 200 میلیون دلار اعتبار نیاز دارد.


ابراهیم شوشتری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: با توجه به مطالعات انجام شده در حوزه عملیات هوانوردی شرکت فرودگاههای کشور، برای بهسازی و نوسازی زیرساختهای ناوبری هوایی در راههای هوایی و فرودگاههای کشور نیازمند این تجهیزات مدرن و پیشرفته هستیم و امیدوارم با خرید این تجهیزات، بهره برداری از آنها را در ایستگاه های زمینی سراسر کشور طبق برنامه ریزی های انجام شده، آغاز کنیم.
وی با بیان آنکه مطالعات خرید این تجهیزات و سیستم ها از دو سال پیش براساس توصیه های ایکائو و مطالعات تطبیقی آغاز شده است، گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته برای هدایت پروازهای عبوری برفراز آسمان کشور و نشست و برخاست هواپیماهای مسافربری در فرودگاه های کشور نیازمند بهره گیری از این تجهیزات هستیم.
معاون شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به افزایش بی سابقه پروازهای عبوری از فراز آسمان ایران، اظهار داشت: در حالی که سال گذشته روزانه بطور متوسط 500 پرواز عبوری داشتیم اما تعداد این پروازها امسال به حدود 950 پرواز رسیده که ممکن است در فصول مختلف و مناسبت ها این پروازها بیش از این نیز افزایش یابد.
شوشتری با بیان آنکه با تلاش متخصصان مراقبت پرواز و ارتباطات و ناوبری هم اکنون برای هدایت پروازهای عبوری از تجهیزات راداری و ارتباطی موجود استفاده می کنیم، افزود: این پروازها بدون نشست و برخاست در فرودگاه های کشور و تنها با استفاده از سیستم ها و امکانات ناوبری هوایی از فضای کشورمان عبور کرده و پس از طی مسافت های تعیین شده از مرز دیگری از کشور خارج می شوند.
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه های کشور با اشاره به تعدد راههای هوایی کشور، یادآور شد: با توجه به استقبال شرکت های هوایی و روند افزایش پروازها، هم اکنون تعداد این مسیرها به بیش از 96 راه رسیده است، ضمن آنکه در حال حاضر به صورت شبانه روزی با 11 کشور همسایه در حال مبادله ترافیکی در حوزه هوانوردی هستیم.
شوشتری در پایان تاکید کرد: امنیت پایدار آسمان ایران در منطقه، هدایت هواپیماهای عبوری توسط متخصصین براساس استانداردهای ایکائو و بهره مندی از سیستم های ارتباطی، ناوبری و راداری مناسب، ناامنی آسمان اوکراین و کشورهای عراق و سوریه از جمله دلایل افزایش پروازهای عبوری از آسمان کشور طی چند ماه گذشته بوده است.
اقتصام(4)1108**1558


13/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن