تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829144685




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید علم، باید با تبدیل به فناوری، موجب ارتقاء سلامت شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تولید علم، باید با تبدیل به فناوری، موجب ارتقاء سلامت شود خبرگزاری پانا: معاون وزیر بهداشت گفت: افزایش ارتقا سطح علم و فناوری در کشور از طریق وجود و تلاش دانشمندان برتر صورت می گیرد.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان ساعت 14:24



به گزارش خبرگزاری پانا، رضا ملک زاده در همایش معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، بر ضروررت تقویت توسعه علمی و فناوری کشور تاکید کرد و گفت: استفاده از نیروی انسانی متخصص و کارآمد، دارا بودن محیط امن و با ثبات اقتصادی و سیاسی و سپردن امور سرپرستی و اجرایی به دانشمندان و محققین برتر کشور باعث افزایش توسعه علمی و فناوری می شود. معاون تحقیقات و فناوری در ادامه با اشاره به این که در طی 40 سال گذشته 195 هزار سند علمی در کشور تولید شده است، افزود: رتبه تولید علم ایران در جهان در نمایه ISIطی سال های 1996 تاکنون 36 و در نمایه SCOPUS برابر با 23 است. وی ادامه داد: در سال 2012 بر اساس تعداد مقالات، ایران رتبه 17 و در سال 2013 رتبه 24 را در جهان از آن خود کرد. به گفته دکتر ملک زاده، باید علمی را که نافع و تبدیل به فناوری شود و موجب ارتقاء سلامت شود، ایجاد کرد. معاون تحقیقات و فناوری همچنین، تولید علم در ایران را در سال 1996 7 صدم درصد بیان کرد و گفت: در سال 2012 این عدد به 1.56 رسید و در سال 2013 با رسیدن به عدد 1.53، کاهش داشته است. دکتر ملک زاده در ادامه افزود: در منطقه خاور میانه سطح تولید علم ایران از سال 1996 تا سال 2013 از 3.5 درصد به 30 درصد رسیده است. به گفته دکتر ملک زاده، 32 درصد از کل تولیدات علمی کشور، مربوط به حوزه پزشکی است. وی همچنین با اشاره به اعلام مجمع جهانی اقتصاد مبنی بر این که اقتصاد ایران توانسته بالاترین امتیاز را در زمینه بهداشت و آموزش پایه و حجم بازار کسب کند. معاون تحقیقات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که بر اساس استاندارد های جهانی در کشور های صنعتی از هر 10 هزار ایده، هزار ایده نوشته و تبدیل به مقاله و جزوه شود، گفت: از این 1000 ایده، 100 ایده تبدیل به اختراع و 10 ایده تبدیل به محصول می شوند و تنها یک مورد تبدیل به صنعت جدید می شود. وی در ادامه گفت: طی چهل سال، 61 هزار و 641 مستند پزشکی در حوزه علوم سلامت و زیست پزشکی در ISI Web Of Science نمایه شده است. معاون تحقیقات همچنین، تعداد دانشمندان برتر ایران در کل رشته ها را 87 بیان کرد و گفت: تعداد دانشمندان برتر ایران در علوم پزشکی 17 نفر و در داروسازی 8 نفر است. وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت تامین بودجه و حمایت مالی از پژوهش و توسعه علمی تاکید کرد و گفت: مشکل بزرگ در بخش پژوهش، تامین منابع مالی است. معاون تحقیقات و فناوری در پایان، راه اندازی و احیای مرکز ملی تحقیقات علوم پزشکی با عنوان موسسه ملی تحقیقات علوم پزشکی ایران را یکی از اهداف و راهبرد ها و پروژه های این معاونت بیان کرد: برنامه ثبت ملی بیماری ها، انجام مطالعات هم گروهی کشوری در 10 دانشگاه علوم پزشکی کشور تحت عنوان کوهورت فارس، راه اندازی 10 آزمایشگاه تحقیقاتی جامع، حمایت و توسعه پیشرفت های علمی در سطح علوم نوآورد و بسترسازی برای بکارگیری پرونده الکترونیک سلامت در تحقیقات بالینی، اپیدمیولوژیک و مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی را از دیگر پروژه های معاونت تحقیقات و فناوری عنوان کرد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن