تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بجا، نيكوكارى، نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختى را به خوش بختى تبديل و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827524393




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از خوابتان برای یادگیری بهره بگیرید


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:


sleep learning از خوابتان برای یادگیری بهره بگیرید


در هنگام  خواب می توانید به  افزایش و تقویت حافظه (پیشرفت و بهبود مغز) ، افزایش چشمگیر اعتماد به نفس، بالا بردن هوش، آزاد کردن خودتان از دام اعتیاد و ترس، یادگیری سریع زبان های خارجی، توسعه ی حافظه ی برتر، افزایش تمرکز و غیره بپردازید.

اگر به شما توصیه شود که شب‌ها هنگام خواب موسیقی پخش کنید یا یک شمع معطر در اتاق روشن کنید تا چیزهایی را که در طول روز یاد گرفته‌اید راحت‌تر به خاطر بسپارید، حتما تعجب می‌کنید.

متخصصان معتقدند با کمک برخی شیوه‌های ساده نظیر پخش کردن یک موسیقی ملایم یا روشن کردن یک شمع معطر می‌توان یادگیری برخی مهارت‌ها را در هنگام خواب به طرز شگفت‌آوری تقویت کرد. اگرچه متخصصان همچنان بر سر یک مهارت خاص ابهام دارند اما آنها نمونه‌های محکم و قابل قبولی را دارند که می‌تواند این مساله را در دنیای واقعی تقویت کند.

به عنوان مثال آنها دریافته‌اند افراد در صورتی که در هنگام خواب در حال گوش دادن به یک موسیقی یا صوت، یک شیء را در جایی قرار دهند بعدا خیلی راحت‌تر می‌توانند جای آن شیء را به خاطر بیاورند. علاوه بر این وقتی فردی در حال یادگیری یک زبان خارجی است می‌تواند در هنگام خواب با پخش صوتی از کلماتی که به تازگی آموخته، مهارت یادگیری خود را تقویت کند.

به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام به نقل از بیزینس اینسایدر، در ادامه به برخی از مهارت‌هایی که به گفته محققان در هنگام خواب قابل یادگیری و تقویت هستند، اشاره می‌کنیم:

یادگیری کلمات خارجی

در یک آزمایش جدید محققان با چند عبارت ساده شروع به آموزش زبان هلندی به چند آلمانی زبان کردند. آنها سپس وقتی این افراد در خواب بودند صوتی را از برخی کلمات جدیدی که به آنها یاد داده بودند پخش کردند. این کار بدون اطلاع این افراد انجام شد. مشخص شد این افراد کلماتی را که صوت آنها در هنگام خواب پخش شد در مقایسه با کلماتی که صوت آنها پخش نشده بود، بهتر به خاطر آورده و بعدها بهتر ترجمه کردند. کارشناسان پس از این برای اینکه مطمئن شوند تقویت این مهارت به خواب ارتباط دارد و تنها به مهارت شنیداری افراد بستگی ندارد، گروه دیگری را انتخاب کردند که این گروه در هنگام قدم زدن به کلمات هلندی گوش فرا دادند. پس از این مشخص شد این افراد نتوانستند به خوبی گروهی که در خواب کلمات را شنیده بودند واژه‌ها را به خاطر بیاورند.

اما دلیل این مساله چیست؟ محتمل‌ترین پاسخ به این سوال به خواب مغزی ارتباط دارد که در این هنگام فعالیت‌های آن برای مدت مشخصی در هنگام شب کند می شود. در طول این بازه زمانی و کند شدن فعالیت، مغز شدیدا مشغول انتقال حافظه کوتاه مدت از بخش حافظه موقت به بخش جلوی مغز است که اطلاعات در این بخش به عنوان حافظه بلندمدت ثبت می‌شوند. محققان با مطالعه امواج مغزی زبان آموزان آلمانی دریافتند آنهایی که در هنگام خواب به کلمات خارجی گوش می‌دهند، در طول شب فعالیت امواج مغزی‌شان کند می‌شود و در نهایت هرچه امواج مغزی کند شوند یادآوری کلمات جدید بهتر خواهد بود.

افزایش مهارت یادگیری موسیقی

یافته‌های محققان تنها به صوت کلمات محدود نمی‌شود بلکه موسیقی هم می‌تواند از این شیوه بهره‌مند شود. متخصصان به تازگی با کمک یک شیوه که از یک بازی معروف آن را قرض گرفته‌اند به گروهی از افراد نواختن گیتار را یاد دادند. سپس آنها به خواب رفتند و بدون اینکه در جریان باشند برای گروهی از آنها همان ملودی‌ها را که در بیداری یاد گرفته بودند در خواب پخش کردند. افرادی که این ملودی‌ها را در هنگام خواب شنیده بودند، پس از بیداری بهتر از افرادی که در خواب ملودی‌ها را نشنیده بودند، آنها را نواختند.

جلوگیری از فراموشی بخش خاص از خاطرات

همه ما میزان قابل توجهی از اطلاعات به ویژه تاریخ‌ها و توضیحاتی که برایمان بی‌اهمیت جلوه می‌کنند را فراموش می‌کنیم. در واقع مغز ما از یک سیستم مخصوص برچسب‌گذاری برای تمیز قرار دادن میان اطلاعات مهم و اطلاعات غیرضروری تشکیل شده است. اطلاعاتی که از سوی مغز روی آنها برچسب مهم می‌خورد مستقیما وارد حافظه بلندمدت می‌شوند. در نقطه مقابل، اطلاعات غیرضروری و کم اهمیت وارد حافظه کوتاه مدت می‌شوند که این اطلاعات با ورود اطلاعات جدید فراموش می‌شوند.

کارشناسان به تازگی دریافتند افرادی که به صوت‌های مرتبط با یک رویداد گوش می‌دهند حتی اگر این رویداد بی‌اهمیت باشد بهتر می‌توانند آن را در مغز خود به خاطر بسپارند. آنها در این مطالعه، گروهی از داوطلبان را انتخاب کرده و برای آنها آیکون‌های خاصی را روی صفحه نمایش کامپیوتر قرار دادند.

این آیکون‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده بودند که در صورت قرار دادن فایل داخل آنها، صدای مخصوصی از آن پخش می‌شد. به عنوان مثال با کلیک روی آیکن گربه صدای گربه و با کلیک روی آیکون زنگ، صدای زنگ پخش می‌شد. سپس داوطلبان به خواب رفتند و بدون اینکه باخبر باشند کارشناسان مجددا روی آیکون‌ها کلیک کرده و صدای آیکون‌ها دوباره پخش شد. در کمال تعجب مشخص شد افرادی که در هنگام خواب این صداها را شنیده بودند پس از بیدار شدن بهتر توانستند محل تمام فایل‌ها را به خاطر آورند.


7 آبان 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن