تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799384175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه‌ریزی‌های رفاهی باید با شفافیت کامل انجام شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
برنامه‌ریزی‌های رفاهی باید با شفافیت کامل انجام شود
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی تهران با تاکید بر اینکه گفتمان عمرانی باید جای خود را به گفتمان اجتماعی و فرهنگی دهد گفت: برنامه‌ریزی ‌های رفاهی باید با شفافیت کامل انجام شود.
به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران نعمت اله فاضلی استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در نشست رویکردهای کلان رفاهی در برنامه ششم توسعه گفت: برنامه ششم توسعه باید از پائین به بالا تنظیم شود و گفتمان عمرانی موجود نیز باید جای خود را به گفتمان رفاه اجتماعی دهد تا شاهد مشارکت حداکثری باشیم و فضای بحث و گفتگو جایگزین گفتمان عمران شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه برای تحقق سیاستهای رفاهی باید رویکرد فرهنگی خود را توسعه دهیم افزود: مسائل رفاهی را نمی‌توان پشت درهای بسته بحث گذاشت و تصمیمات رفاهی باید با شفافیت کامل انجام شودو گفتمان اجتماعی نیز افزایش پیدا کند.

فاضلی در ادامه به بحران برنامه نویسی در ایران اشاره کرد و اظهار داشت: از آغاز برنامه نویسی در ایران برنامه‌ها به طور عام مربوط به عمران و ساخت و ساز بود اما پس از انقلاب برنامه‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی مطرح شد که با وجود تغییر در بعضی رویکردها همچنان به گفتگوهای اجتماعی و فرهنگی توجهی نداشت. به طوری که با بحران دربرنامه‌ریزی مواجه شدیم و حجم بالایی از فضاهای فیزیکی در شهرها و روستایی ایجاد شد که در قالب بحث‌های اجتماعی و فرهنگی تاثیر گذاری مطلوبی را به همراه نداشت.

فاضلی با اشاره به اینکه صدها هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در بحث ساخت و ساز طی سال‌های گذشته داشته‌ایم ادامه داد: این ساخت و سازهای عمرانی که دربخشهای مختلف نظیر بیمارستان، بزرگراه، مدرسه و . . . . بوده بازدهی چندانی نداشته است.

فاضلی افزود: سرمایه انسانی در کشورهای توسعه یافته شاد، امیدوار و دارای اعتماد به نفس مهارت است و 70 درصد سرمایه اصلی این کشورها مربوط به منابع انسانی است درحالی که در کشورهای درحال توسعه 30 درصد سرمایه مربوط به منابع انسانی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سرمایه‌های انسانی بیش از چاه‌های نفت ارزشمند است و می‌تواند به ثروت تبدیل شود گفت: باید تلاش کنیم تا با ایجادسیاست‌های رفاهی شرایط جامعه را برای افراد فقیر، بی‌خانمان، بیمار و آسیب دیدگان اجتماعی و دیگر افراد جامعه بهبود بخشیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: خوشبختی شاخص‌های قابل اندازه‌گیری دارد که می‌توان از آن ها در گفتمان جمعی وتقویت آن درجامعه بهره برد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه انسان‌ها مهم‌ترین ابزار در تحقق اهداف رفاهی هستند به ضرورت ایجاد نظام شبکه در کشور تاکید کرد و گفت: مجموعه افراد با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌توانندنظام شبکه‌ای را ایجاد کنند و تنها نهادهای اجتماعی نمی‌توانند موجبات تحقق سیاستهای رفاهی را فراهم کنند و امروز درفضایی قرار داریم که از طریق رسانه‌ها و شبکه‌ها می‌توانیم نیازهای خود را تعریف کنیم.
عضو هیأت علمی داشگاه‌ علامه طباطبایی خاطر نشان کرد:  شبکه های اجتماعی می‌توانند خرد جمعی را تولید کنند و در راستای گفتمان جدید فرهنگی و اجتماعی اقدامات ارزنده‌ای را به جای گذارید.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن