واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آبان ۱۳۹۳ (۶:۳۸ق.ظ)
مدير عامل شرکت پست: لزوم جهت گيري سه بعدي در تعريف استانداردها و برنامه ها مهندس مهري با اشاره به لزوم ارايه خدمات پستي در ابعاد سه گانه فيزيکي، الکترونيکي و مالي تصريح کرد: دفتر برنامه ريزي و کنترل برنامه ها مي بايست برنامه ها و استانداردهاي شبکه را براساس اين رويکرد تهيه و تدوين و به طور مستمر به روز رساني کند.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس مهري، رئيس هيأت مديره و مدير عامل شرکت پست، در پي ادغام واحدهاي بودجه و ساختمان و تأسيسات با دفتر برنامه ريزي و کنترل برنامه ها طي نشستي که با مديريت و کارکنان اين دفتر روز جاري داشت با بيان اين که شرکت نمي تواند با فرايند سنتي امور خود را پيش ببرد اظهار داشت: کوچک سازي و ادغام واحدها با هدف دستيابي به چابک سازي، تسريع و تسهيل فعاليت ها، يکپارچگي امور و کاهش فرايندها در دستور کار شرکت قرار گرفته است.
در اين نشست که نعمتي، عضو هيأت مديره، نصيري، معاون توسعه و برنامه ريزي و احمدزاده، مدير کل دفتر مدير عامل، نيز حضور داشتند وي ضمن تشريح وضعيت شرکت پست اظهار داشت: در سال گذشته شرکت پست با زياني انباشته مواجه بود که مطابق با ماده 141 قانون تجارت به عنوان يک شرکت ورشکسته تلقي مي شد.
مديرعامل با بيان اين که طلبکاران بسياري نظير: شرکت هاي هواپيمايي، دفاتر خدمات ارتباطي، دفاتر ICTروستايي و ساير پيمانکاران در پي مطالبات خود بودند افزود: با وجود چنين وضعيتي شرکت مي بايست يا منحل شود و يا به اصلاح ساختار بپردازد.
وي با بيان اين که سال گذشته شركت پست با دو بحران حقوقي و مالي روبرو و شرايط سختي بر شبكه حاكم بود اظهار داشت: شرکت پست در شرف واگذاري بود و اين بلاتکليفي توقف سرمايه گذاري ها و از دست رفتن نقش حاکميتي را موجب گرديده بود که با تدبير مقام عالي وزارت و رايزني هاي صورت گرفته با نمايندگان مجلس از فهرست واگذاري خارج شد.
مدير عامل افزود: براي برون رفت از وضعيت بحراني که شرکت با آن روبرو بود سه راهکار اساسي مبني بر اصلاح ساختار فني، اصلاح ساختار نيروي انساني و اصلاح ساختار اقتصادي انديشيده شد.
وي مهمترين اقدامات انجام گرفته در خصوص اصلاحات اساسي شبکه را بازنگري خطوط، مهندسي مجدد عمليات، اصلاح ساختار شرکت پست، ادغام و کوچک سازي ادارات، جلوگيري از جذب نيروي انساني، جلوگيري از فعاليت شبکه هاي موازي، حذف امور و قراردادهاي زيان ده، بازنگري قراردادها و سرويس ها برشمرد.
مهندس مهري در ادامه به برنامه ريزي کوتاه مدت با رويکرد بهبود، ميان مدت با رويکرد تثبيت و بلندمدت با رويکرد تحول اشاره کرد و افزود: هم اکنون پست در حال طي نمودن برنامه ميان مدت مي باشد.
وي دفتر برنامه ريزي و کنترل برنامه ها را مغز متفکر مجموعه و منبع توليد فکر و نوآوري خواند و خواست تا براي برنامه ريزي ميان مدت و بلند مدت برنامه هاي مدوني را تهيه و ارائه نمايد.
رئيس هيأت مديره با اشاره به اين که شايد اصلاح کنوني، منافع برخي از کارکنان را تهديد کند، بيان داشت: براي دستيابي به اهداف پيش رو و ساماندهي امور راهي جز شرايط موجود وجود ندارد و طبيعي است برخي در اين مسير منافع خود را از دست دهند ولي در نهايت به نفع همگان و شرکت خواهد بود.
مهندس مهري با تأکيد بر اين که پست در حال بهبود است عنوان کرد: پست در حال حاضر با وضعيت خوبي روبرو مي باشد و درآمد بر هزينه پيشي گرفته و تمرکز بر سرويس هاي داراي ارزش افزوده موجب گرديد تا ترافيک شبکه طي شش ماهه نخست سال جاري 17 درصد رشد داشته باشد که با همت و تلاش تمامي مجموعه اين روند ادامه خواهد داشت.
مديرعامل درخصوص پرداخت اضافه کاري براساس کارتکس تصريح کرد: اين اقدام به منظور برقراري عدالت و جلوگيري از تبعيض بين کارکنان ستاد و اجرا صورت گرفته است.
تمرکز مجموعه هاي ستاد ديگر موضوعي بود که مهري در اين نشست به آن پرداخت و افزود: پراکندگي واحدهاي ستادي مي بايست اصلاح و متمرکزسازي صورت گرفته چرا که تمرکز مجموعه ها مي تواند به مديريت مناسب، افزايش بهره وري و کارآمدي و کاهش هزينه ها بيانجامد.
رئيس هيأت مديره با اشاره به لزوم ارايه خدمات پستي در ابعاد سه گانه فيزيکي،الکترونيکي و مالي تصريح کرد: دفتر برنامه ريزي و کنترل برنامه ها مي بايست برنامه ها و استانداردها را براساس اين رويکرد تدوين و تهيه و به طور مستمر به روز رساني نمايد.
وي در همين ارتباط بر تعامل با دفتر امور پست بين الملل و اداره کل ايجاد، توسعه و راهبري سرويس هاي نوين تأکيد کرد.
مهندس مهري با بيان اين که بايد از گذشته فاصله گرفته و به حال و آينده بيانديشيم و درجهت ايجاد پستي جديد و نوين حرکت کنيم دفتر برنامه ريزي و کنترل برنامه ها را موتور محرکه اين حرکت برشمرد.
رئيس هيأت مديره الکترونيکي شدن فرايندهاي حوزه برنامه ريزي را به منظور ارتقاي بهره وري، حذف مراجعات و ايجاد تمرکز و آرامش کارکنان اين بخش ضروري دانست.
تقسيم کار، تعريف شرح وظائف و ساختار بر اساس مأموريت هاي جديد، اعمال اصلاحات، جلوگيري از فعاليت هاي موازي، استفاده از توان بخش خصوصي، جذب مشاور در امور ساختماني و تأسيساتي، طراحي ساختمان ها براساس کارکرد پستي، به روز رساني بانک هاي اطلاعاتي، استفاده بهينه از امکانات و توان نيروي انساني، توجه ويژه به نيروهاي اثربخش و نخبه، ارتقاي انگيزش کارکنان و استفاده از فرصت ها از ديگر مباحث مطروحه از سوي مهندس مهري در اين نشست بود.
وي با بيان اين که اعتبار مالي مجموعه افزايش يافته و هزينه ها مي بايست براساس برنامه و پايه علمي صورت گيرد افزود: سرمايه گذاري ها بايد در جهت چهار هدف اصلي شبکه هزينه، درآمد، ترافيک و کيفيت انجام شود.
مهندس مهري در ادامه با بيان اين که ستاد شرکت وظيفه سياستگذاري، استانداردسازي و نظارت صحيح بر فرايندها را برعهده دارد، تأکيد کرد: ستاد و اجرا دو بخش مجزا بوده و هر کدام بايد وظيفه خود را به بهترين نحو انجام دهند.
رئيس هيأت مديره سيستم کارت امتيازي متوازن را براي عملکرد شبکه و دستيابي به اهداف مقرر بسيار مفيد خواند و خواستار دنبال سازي اين برنامه و ساده سازي و کاهش سنجه ها و افزايش تدريجي آن در مجموعه شد.
وي بانک هاي اطلاعاتي و نيروي دانش محور را سرمايه تمام نشدني شبکه خواند و آموزش نيروي انساني را براي دستيابي به سازماني دانش بنيان ضروري برشمرد.
مديرعامل در همين ارتباط از تدوين طرح نيازسنجي آموزشي کارکنان خبر داد و گفت: شبکه از نيروهاي متخصص و فرهيخته اي برخوردار است که مي توان از پتانسيل آنها در امر آموزش و ارتقاي دانش مجموعه بهره گرفت، همچنين دوره هاي تخصصي نيز احصا تا هماهنگي هاي لازم جهت حضور کارکنان در آن صورت گيرد.
مهندس مهري اظهار اميدواري کرد: حوزه برنامه ريزي با ايجاد نگاه بلندمدت و چند بعدي به فعاليت ها و برنامه ها بيش از پيش ياري رسان شبکه بوده و شاهد مجموعه اي فعال و پويا باشيم.
خاطرنشان مي سازد در آغاز جلسه محسني گزارشي از اقدامات، برنامه ها و فعاليت هاي صورت گرفته دفتر برنامه ريزي و کنترل برنامه ها ارايه کرد.
ساير حاضرين نيز نقطه نظرات و ديدگاه هاي خود را مطرح نمودند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]