تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853278890




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا‌ با تغییراتی حتی کوچک دچار استرس می‌شویم؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
چرا‌ با تغییراتی حتی کوچک دچار استرس می‌شویم؟
ماشین تازه‌ای می‌خرید اما وقتی سوارش می‌شوید دست و پای خود را گم می‌کنید، چرا که فرضاً نمی‌دانید برف پاک کن آن چگونه کار می‌کند! تغییر عادات روزانه می‌تواند اعصابتان را خرد کند؛ چرا؟
جام جم سرا به نقل از سه نسل: شاید متوجه نباشید، اما شما بخش عمده‌ای از روزتان را در حالت خودکار هستید. مغزتان به گونه‌ای برنامه ریزی شده تا نیازمند کمترین میزان تفکر در طول روز باشید. می‌دانید برای روشن کردن چراغ اتاق باید به چه سمتی بروید یا برای دور ریختن یک تکه کاغذ باید چقدر راه بروید؛ برای فرستادن یک پیام کوتاه چه دکمه‌ای را بزنید و برای روشن کردن فر کدام دسته را بچرخانید. از آنجایی که سیستم یادگیری عادات شما بسیار کار آمد است، نیازی ندارید در مورد این فرآیند‌ها تفکر کنید.
در عوض می‌توانید بر روی موضوعات جالب‌تر زندگی خود تمرکز کنید. مثلا می‌توانید کل برنامه صبح خود را اجرا کنید – از بیدار شدن تا مسواک زدن و لباس پوشیدن و سوار ماشین شدن- در حالی که برای کارتان برنامه ریزی می‌کنید و خودرا برای ملاقات با مشتری جدید آماده می‌کنید. وقتی چیزی در زندگی به طور ناگهانی تغییر می‌کند، عادات شما دیگر کار نمی‌کند. بالاخره خانه رویا‌هایتان را می‌خرید، اما کلید‌های برق دیگر در آن جای همیشگی نیستند زیرا محیط ناآشناست! ماشین تازه‌ای می‌خرید و دست و پای خود را گم می‌کنید، چرا که نمی‌دانید برف پاک کن چگونه کار می‌کند. یا با خرید گوشی جدید دیگر صفحه نمایش قدیمی را ندارید. به طور خلاصه، بخش‌هایی از زندگیتان که تا به حال به صورت خودکار انجام می‌شدند، اکنون نیاز به تفکر دارند. تداخل در عادات موجب ناآرامی می‌شود. بد‌تر از آن در خلق و خوی شما هم تاثیر می‌گذارد. استرس ناشی از تفکر برای هر موضوع کوچکی باعث آزارتان می‌شود؛ باعث می‌شود تا حوصله مشکلات دیگر را نداشته باشید. تمام انرژی شما برای سپری کردن روزتان صرف می‌شود. خب، باید چه کرد؟ اولین کاری باید انجام دهید این است که از شر استرس خلاص شوید.
استرس ناشی از تغییرات تا ۶ هفته باقی می‌ماند، تا وقتی که عادات جدید در ذهنتان جایگزین شوند. بعد از ۶ هفته می‌بینید که به راحتی به نامه روی میزتان رسیده و آن را باز کرده‌اید. می‌توانید بلافاصله پس از شروع باران، برف پاک کن را روشن کنید. می‌دانید صندلی کارتان را چقدر عقب برانید تا به قفسه پشت سرتان برسید. وقتی این مرحله را بگذرانید، دیگر می‌توانید انرژی فکریتان را در کارهای دیگری مثل خلاقیت کاری، دوستی بهتر بودن و لذت بردن کامل از غذا‌هایتان صرف کنید. حالا که دلیل ناراحتی خود را دانستید و می‌دانید حدودا چقدر طول خواهد کشید، در این گونه مواقع به دیگران بگویید که مدتی عصبی خواهید بود تا وقتی که بتوانید کاملا جابجا شوید. پیشاپیش از دیگران عذرخواهی کنید که مدل بداخلاقتری از خودتان خواهید بود. اگر هم تمامی همکارانتان مثل شما به تازگی نقل مکان کرده‌اند، حداقل تجربه خود را با همکارانتان که آن‌ها هم نگران و تحت فشار هستند در میان بگذارید –مثلا نمی‌دانند کجا یک نهارخوری مناسب پیدا می‌شود و یا چگونه به ایمیل خود دسترسی پیدا کنند.
آدم در سختی همیشه نیازمند همدم است. همیشه مایه مسرت است که ببینید شما تنها کسی نیستید که سختی می‌کشید. هروقت که لازم بود همدردی کنید. وقتی از کنار هم می‌گذرید با لبخندی نشان دهید که «آری، من می‌دانم». به خود اطمینان دهید که با این شرایط کنار خواهید آمد و همه چیز درست خواهد شد. زیرا بالاخره به این شرایط عادت می‌کنید و همه چیز درست خواهد شد.


شنبه 3 آبان 1393 07:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن