تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830110121




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نکات کلیدی برای گرفتن نمرات بهتر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
نکات کلیدی برای گرفتن نمرات بهتر
اگر نمرات‌تان جزئی از دغدغه شما شده و علاقه‌مندید که حد متوسط آنها را بالا ببرید، نگاه دقیقی به این 10 نکته بیندازید.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه فرهیختگان؛ دکتر رندال هانسن، به‌عنوان یک مدرس دانشگاه، بارها با این سوال مواجه شده که دانشجویان چطور می‌توانند نمرات بهتری کسب کنند. او چکیده سال‌ها تجربه خود را در قالب 10 نکته ارائه کرده است و این نکات جامع و عمومی بوده و می‌تواند برای همه دانشجویان در هر مقطعی چه در دانشکده‌ای کوچک یا دانشگاهی بزرگ، مفید باشد. بنابراین اگر نمرات‌تان جزئی از دغدغه شما شده و علاقه‌مندید که حد متوسط آنها را بالا ببرید، نگاه دقیقی به این 10 نکته بیندازید.







1- در تمام کلاس‌های خود شرکت کنید
ممکن است بگویید: «این که بدیهی است»، اما بسیاری از دانشجویان بنا به دلایلی از کلاس‌ها فرار می‌کنند. اگر نمرات خوبی می‌خواهید، دلایل زیر می‌توانند شما را برای حضور در کلاس متقاعد کنند:
جذب مطالب درسی در کلاس: حتی اگر استاد دقیقا از روی کتاب پیش می‌رود، نشستن سر کلاس و گوش داد به سخنرانی‌ها و مباحث به شما کمک خواهد کرد که مطالب را به خوبی جذب و درک کنید.
شناخته شدن حضور و مشارکت شما: یکی از فواید رفتن به دانشکده این است که رابطه مفیدی با استادان خود برقرار کنید و این اتفاق بدون حضور شما در کلاس‌ها نمی‌افتد. غالبا استادان دیدگاه‌های مشارکتی (یا امتیازی) دارند، پس با شرکت در کلاس، تلاش کنید که در مباحث نقش داشته باشید.
امتیاز غایب نبودن: بسیاری از استادان رویکردهای خاصی نسبت به حضور و غیاب دانشجویان دارند، بنابراین می‌توانید به سادگی با شرکت در کلاس تاثیر مستقیمی بر نمره خود داشته باشید.
فراموش نکنید که در ردیف‌های اول بنشینید، تجربه نشان داده است کسانی که در ردیف‌های اول می‌نشینند معمولا دانشجویان ممتازی هستند.


2- بر روش استاد خود احاطه پیدا کنید
هر استادی شخصیت و سیستم متفاوتی برای برگزاری کلاس‌هایش دارد، بنابراین منطقی به نظر می‌رسد که به محض آغاز ترم جدید، بفهمید که استاد چه می‌خواهد.


روش‌هایی برای احاطه یافتن به سبک استادان
انتظارات دوره آموزشی را دریابید. اکثر استادان طی یک هفته اول برگزاری کلاس‌ها، برنامه درسی خود را ارائه می‌دهند و این مسئولیت شماست که سررسیدها و تمام ملزومات دوره آموزشی را بفهمید.
شخصیت استاد را کشف کنید. به جای اینکه به استادتان تنها به دید کسی که در مقامی بالاتر در برابر شما ایستاده و به نوعی در سرنوشت شما دخیل است نگاه کنید، تلاش کنید که او را به‌عنوان یک شخصیت جدا بشناسید. در ساعات استراحت با او ملاقات کنید یا اینکه بعد از کلاس کمی با او وقت بگذرانید.
وقتی دچار کشمکشی شده‌اید، با استادان ارتباط برقرار کنید. به‌ویژه در دانشکده‌ها و دانشگاه‌های بزرگ‌تر، استاد نمی‌فهمد که چه‌وقت و چرا به مشکل برخورده‌اید. بنابراین اگر با دوره آموزشی یا آزمون‌ها مساله دارید، قرار ملاقاتی با استاد خود تنظیم کنید و از او کمک بخواهید.


3- منضبط شوید و منضبط بمانید
شاید شما از معدود خوش‌شانس‌هایی باشید که هرگز پیش از این به یک برنامه‌ریز احتیاج نداشته‌اید، اما دانشگاه یعنی عملکرد چندگانه و ممکن است به‌راحتی توسط تاریخ‌ها و ملاقات‌های گروهی و درخواست‌های دیگر با زمان محدودی که دارید، احاطه و غرق شوید. نکاتی که برای منضبط و سازمان یافته شدن پیشنهاد می‌شود عبارتند از:
از یک برنامه‌ریز یا سیستم سازماندهی دیگر استفاده کنید.
در جریان تاریخ‌ها یا تقویم‌های آموزشی قرار بگیرید. صرف داشتن یک سیستم برنامه‌ریزی کافی نیست، بلکه باید از آن استفاده کنید و عادت بهره‌مندی از آن را در خود ایجاد کنید.
برگه‌های تمرین‌ها، آزمون‌ها و کلاس‌های خود را در جای مشخصی قرار دهید. تکالیف و آزمون‌های گذشته را پشت ماشین یا کف خانه و خوابگاه رها نکنید. شما برای آزمون‌های آتی خود، ملاقات با استاد و مباحثه با او و محاسبه نمره کلاسی خود، به مطالعه این برگه‌ها احتیاج دارید.






تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن